Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
kiskrumpli
csendes tag
válasz
volvoguy #1418 üzenetére
eddig rendben is van. valószínüleg hiba van a játékban,mert egészen addig amíg erre a képességre szert nem tettem ment minden mint a karikacsapás.ezért nem értettem hogy mi történt,mert onnantól kezdve tényleg nem csinált semmit.pedig a játék nagyon tetszik.mind a stílus mind a történet.bár nekem a gothic után kicsit szokatlan és talán kicsit nehéz is,de azt hiszem meg fogom szokni.meg próbálom újra telepíteni és majd meglátjuk.azért köszi.
-
Fel
addikt
válasz
volvoguy #1412 üzenetére
Próbálkozz azzal, hogy kilépsz a falu vagy a Fields felé, majd vissza.
Vagy haladj a "Heat of the day" (Nem tudom mi lehet a magyar címe, Alina, Celina, Julien, Adam quest) küldetéssel kicsit. Ha ott a pap, akkor a mindenttudó kislány helyből közli majd veled, hogy "Tudok valamit, amit Te nem" -
hoffman_
nagyúr
válasz
volvoguy #1403 üzenetére
Részemről a Harvall-t vinném és a Vörös meteoritot. Tapaszalati alapom még nincs, így csak érzésre mondom, de szerintem ez így ehető páros.
más:
Miért van az??? Hogy van egy 4850-em?? És egy 2,8-as C2D-m?? És fent van a legújabb peccs??? És az átlag fps 28-30??? A kereskedőnegyedben meg 18-22??? Mi a tökömet csináljak? Létezik, hogy ez mind Catalyst? Mellesleg alacsony beállításon és kisebb felbontáson sem jobb. Mindenhol nő ugyan 10-15 fps-t, de a kereskedőnegyedben még rosszab...
-
válasz
volvoguy #1351 üzenetére
Szerintem gépigény terén igen nagyot alkottak már így is. Az én konfigomon minden maxra állítva, (kivéve anizo, az csak 2X-es, meg élsímítás levéve, mer minek) 1920x1200-ban röccenéstelen még a városban is.
Persze biztos lehetne még csiszolni a dolgon, de ne legyünk telhetetlenek
-
-
ScouserHUN
tag
válasz
volvoguy #1304 üzenetére
Letöltöd az 1.4-es patch-et és mellé az angol nyelvű hangokat. Ja és regisztrálnod kell a játékot a neten, ahoz, hogy fel tudd telepíteni. Szóval, ha azért van angol verziód mert azt töltötted le, akkor nem fog menni. Ha mégis eredetid van, akkor bocsi, csak úgy tudtam itthon csak a magyart lehet kapni...
-
-
válasz
volvoguy #1279 üzenetére
A sárga jobb, mint a piros, ami jobb mint a kék, ennek megfelelően a legjobb a 3 sárga, aztán ssp, spp, ssk... és legrosszabb a 3 kék, de sárgákat én csak az 5. fejezetben találtam.
Amúgy lehet azt, hogy csinálsz egy 3 pirosast, aztán később lecseréled 3 sárgásra, végül is a játék végére lesz pénzed dögivel, el se fogod tudni költeni. Mondjuk vannak jobb kardok is a meteorkardoknál, még jó, hogy acélkardból lehet Nálad egyszerre 2 is (ezüstből meg csak egy). -
válasz
volvoguy #1267 üzenetére
A legegyszerűbb mód, ha eléggé felfejlesztetted az Aard jeledet, ilyenkor ledöntöd a kutyát, és kinyírod. Ha nem tetted, akkor se kell kétségbe esni, de akkor nem árt, ha van Nálad Fecske főzet, ami baromi gyorsan visszagyógyít (ezt a játék későbbi részére is ajánlom, a legnélkülönözhetetlenebb főzet, ami a játékban van). Csak a Bestiával foglalkozz, a többi kutyát nem érdemes külön nyírni, mert újratermelődnek, és ha elpusztul a Bestia, akkor a többi kutya is eltűnik. Ha már nagyon lement az életerőd, akkor kezdj el körbe-körbe szaladgálni, amíg vissza nem gyógyulsz (a fecskével gyorsan vissza fogsz), és folytathatod a mókát. Kicsit szenvedtem vele én is, de aránylag hamar sikerült.
-
válasz
volvoguy #1265 üzenetére
Biztos, hogy ezek hiányoznak? Csak mert amikor bemész meditáció közben az ismert főzetek listájába, akkor fehérrel jelöli meg azokat, amiket meg tudsz csinálni (és szürkével, amiket nem) viszont nem mondja meg, hogy mi hiányzik. Ha szorgosan gyűjtögetsz állati maradványokat meg növényeket (az adott állatnak/növénynek benne kell lennie a naplódban), akkor elvileg nem szabad, hogy gondot okozzanak a főzetek.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- GIGABYTE AORUS P850W 850W ATX 2.31 tápegység(még garis 2024.04.16 12+24 gari van rá)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest