Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Nem akarok 7k-t költeni, mert ki tudja mikor lesz utánpótlás
De nagyon csábít
A küzdelem részével meg teljesen elégedett vagyok eddig, és várom, hogy mikor tanulhatom meg a következő szintű kardforgatásokat, mert a mozdulatok nagyon bejönnek. De én is kezdek rákapni a jelekre. Arra a kettőre ami van....
-
hoffman_
nagyúr
Dede vanvan
Csak azt gondoltam, hogy a frissítés hozzá automatikusan beépül a játékba, és nem lesz mit elmenteni...
Maximum a játékot a ProgramFiles-ból kimentem és csók 
De ezesetben örülök, és köszönöm az infót. A Witcher póló ugyan jól hangzik, de inkább figyelek a józan észre, és maradok egy sima mezei kiadásnál

Egyébként inkább DVD hiány áll fent, mint író hiány
De ezennel ezt is orvosoltam, és van hely ide-oda hurcolászni a kedvenc Farkasom holmijait.Az uccsó bekezdésed nem teljesen tiszta
Azt mondod, hogy ha nem lenne CE-d akkor EE-t vennél vagy akkor vennél simát?Azzal pedig nem értek egyet, hogy a játék könnyű! Én alapból hard-on kezdtem, és ne tudd meg, milyen földöntúli örömöt éreztem, amikor végre a huszonsokadik(!) próbálkozás után végre annyira kiütöttem a Bestiát, hogy ki tudtam végezni, magam sem értem hogy. Egyszerűen leírhatatlan volt
Ezt leszámítva tényleg nem vészes. Mondjuk még az 1. fejezet derekán, mikor a kripta volt a ghoul-okkal... Nah az sem volt egyszerű, 2x mentem neki. És egyszerre mindig csak 2 ghoul-lal küzdöttem, mert így is majdnem megnyiffantam
Most fosok elmenni Kalkstein-nek az alghoul cumókért, mert elvileg sokkal erősebbek. Majd kiderül![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hoffman_
nagyúr
Nekem is változott a felállás... Nem lesz Ehanced Edition... Csak egy sima alapjáték. Lőttek a bónusz CD/DVD-imnek
Leszedem a netről majd a frissítést, és épp kérdezni is akartam, hogy magyarul fog-e lejönni, de ezesetben már meg is van a válasz. Aminek nem teljesen örülök, de legalább van.Attól félek kicsit, hogyha mondjuk 5(neaggyisten 10) év múlva esteleg nosztalgiázni szeretnék, és újra feldobom az alapjátékot, akkor vajh le tudom-e majd szedni ismét a "kiegészítést" ...
Van egy sanda gyanúm...suti_88: én sajna még nem tartok ott

-
ScouserHUN
tag
Nekem a telepítés vagy 1 órába tellett, de ki is volt írva, hogy sokáig fog tartani. mivel a patch mellett ott volt a magyar nyelvű file is ahogy észrevettem a végén azt is telepítette. Az első indítás után nekem valamiért elszállt, de már játék közben. Azóta kb 2 órát toltam nem volt semmi baja. Ja és nekem Vistám van, a játékot az 1.0-ról peccseltem fel 1.4-re.
-
-
volvoguy
addikt
nekem is ez volt a taktikám..csak egy baj volt vagyis van vele..hogy futás közben a kutyák mérgeznek, vagyis lebénitanak, és még csapni sem tudok..a másik meg, hogy van amikor ráviszem az egeret a kutyára, és egyszerűen nem tudom megcsapni, mert nem irja ki azt a kis ikon, amivel ütni lehet
Most vagy az lesz, hogy még próbálgatom, és ha nem jön össze, betöltöm egy korábbi mentésem, végigviszem a többi küldit, felfejlesztem magam, aztán ugy
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És maholnap jön az eredeti kiszerelésem!! Végreee 
De nagyon csábít 
Maximum a játékot a ProgramFiles-ból kimentem és csók 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)