Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
válasz
ScouserHUN #1344 üzenetére
hát kérlekszépen, összehasonlitásként, a crysis xp-n full grafon megy a konfigomon...namármost hol van a witcher a crysishez képest grafikában, fizikában, és pályaméretben....
-
válasz
ScouserHUN #1328 üzenetére
Szerintem mindegy, mert nekem úgy tűnik, egyelőre nincs külön angol és amerikai verzió
(Mindkettő 457,09 MB, ugyanazzal a névvel: TWEE_English_language_pack.exe, és mind2-t 6514-en töltötték le.)
Én már 1x magyarul végigjátszottam, de érdekes élmény az angol, próbaképp felraktam, és pl. mikor Haren Brogg nekiállt dadogni, jót mosolyogtam.
-
CabalX
aktív tag
válasz
ScouserHUN #1328 üzenetére
Én is most fogom újra végigtolni (immár angolul) anno a régebbi VGA-mmal is szép volt, de a 4870-el már nem kell visszavennem semmit.
Háát, nem tudom, az amerikait nem töltöttem le, ezért erről nem nyilatkozok, de az angol esetén is elég nagy a változás az "alap" verzióhoz képest: [link]
Kicsit olyan angol szinkronnal és magyar felirattal játszani mintha Mass Effect-ezne az ember (jó nyilván a játék stílusa más), feltünnek a fordítási, nyelvi érdekességek - itt egy kimaradt szó, ott kicsit kurtább a szöveg, amott máshogy fordítottak - mondjuk úgy, érdekes élmény - szerintem egyszer érdemes kipróbálni, a menüből úgyis lehet utánna nyelvet váltani.
-
CabalX
aktív tag
válasz
ScouserHUN #1325 üzenetére
Először OK hogy magyar, de utánna másodjára inkább nézd majd meg az angolt, teljesen más a hangulata úgy hogy a karakterekhez jobban passzol a szinkron - és mint említve lett nem olyan "lightos" a nyelvezete.
500MB-ot megér... -
válasz
ScouserHUN #1316 üzenetére
Thx
-
Drizzt
nagyúr
válasz
ScouserHUN #1307 üzenetére
Éa egyéb változás van a gaikában? Esetleg gyorsabb,lassabb, másabb lett valami? Töltési idő?
-
válasz
ScouserHUN #1309 üzenetére
Közben az sg-n segítettek: visszavettem a dX alatt a hanggyorsítást eggyel, és voilá. Szóval lehet, hogy neki is ugrom nemsoká
-
fiATHaLON
őstag
válasz
ScouserHUN #1302 üzenetére
Na meg ezt is hálásan köszönöm, ezt a szót kerestem...
Valóban egy komoly szerepjátékos felépítménnyel rendelkező
kalandjáték ez...De milyen jól beszélsz!
Köszönöm segítségetek, így már csak aludnom kell rá egyet, hogy
beruházzak-e rája. -
fiATHaLON
őstag
válasz
ScouserHUN #1298 üzenetére
Pedig nekem segít a beleélésben, ha még a pendelyt is én igazítom rá...
(WoW-ot nem ismerem, nem is érdekelt sosem.)
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Witcher topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 SM-R940 44mm Bluetooth Graphite okosóra eladó!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest