- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
fcbarca #9600 üzenetére
8.1 gépem nincs, csak 7 és 10. Ráadásul nem otthon vagyok, csak telefon és tablet van nálam, még egy virtual 8.1-et se tudok telepíteni. 10 alatt mikor bejön a menü, akkor van folytatás, eszköz használata, hibaelhárítás, számítógép kikapcsolása. Itt a hibaelhárításra kell menni. Itt van gép alaphelyzetbe állítása, speciális lehetőségek. Itt az alaphelyzetbe állítás kell, és onnan követni az utasítást. A ne tartson meg semmit lehetőséget célszerű kiválasztani. Ha valaki megnézi 8.1-en hogy van, akkor írja be, de elég hasonló ha jól rémlik.
Ha újraindítás után nem kezdi el csinálni akkor valószínű piszkálva lett a recovery partíció, vagy sérült. Egy indítási javítást esetleg lehet próbálni, de valószínű nem lesz jó. Akkor pedig kell egy másik ilyen tablet, és arról kell egy teljes mentést csinálni pl. acronis-al, és azt ezen visszaállítani (az tizenpár giga!), esetleg megpróbálni hogy csak a recovery partíciót menteni (olyan 5-6 giga), azt visszaállítani ennek a recovery partíciójára, és úgy megcsinálni az alaphelyzetbe állítást.
Vagy lehet egy sima win10 home telepítőt indítani (windows 8.1 with bing/core connected telepítőt legálisan nem lehet beszerezni, a win10 home 1511 verzió meg kinézi a biosból az aktiváló kulcsot), de akkor kell usb hub, mert egér+billentyű+pendrive kell hozzá. Plusz kell driver csomag is, de azt is valakinek mentenie kell ugyanilyen tabról, mert természetesen a beex-től semmit nem lehet hozzá letölteni (ha valamiért, akkor ezért érdemes megnézni hogy milyen "gyártó" termékét veszem, egy csomó kínaihoz is van letöltés (onda, teclast, chuwi, cube), bezzeg a "magyar" gyártók...).
Ugyanis friss telepítésnél nem működik szinte semmi (érintő, forgatás, kamerák, szenzorok), és nem egyszerű feltelepíteni.
Esetleg írni a beex supportnak, hogy küldenek-e win helyreállító csomagot hozzá, esetleg driver csomagot, bár meglepődnék ha bármi válasz érkezne (max valami automata reply). -
Upo
addikt
válasz
fcbarca #9593 üzenetére
Privátban amit írtam az nem működik? Rádugod a billentyűzetet, elindítod a win-t. Amikor kéri a jelszót akkor ott van egy leállítási menü, azt meg kell nyitni, és rányomni az újraindításra, miközben a shift gombot nyomva tartod. Akkor újraindul a helyreállítási menüben, ahol van windows helyreállítása.
-
Maist
senior tag
válasz
fcbarca #9582 üzenetére
Az úgy (bármilyen 8.1 gépen) elkészített pendrive-ról, amit linkeltem be fogsz tudni boot-olni. Esetleg a pendrive-od lehet nem tetszik neki?
a "boot from file" ikonra kattints, ott a pendrive elvileg látszana a listában, és a pendrive-ról az bootmgr.efi. fájlt kell választani.
-
Maist
senior tag
válasz
fcbarca #9578 üzenetére
Nekem is ilyenem van, és nekem sem lép be recovery-be bekapcs+hangerő le vagy fel gombbal. A recovery-t én a gépházból hoztam elő, de nálad az nem játszik sajnos. Annyit tudok javasolni, hogy dugj rá újra bill-t, és az ESC gombot nyomogasd azonnal a bekapcsológomb megnyomása után. Tehát bekapcs. gomb kb. 1-2 másodperc, majd esc sűrű nyomogatása. Ha sikerül belépni, akkor a bios-ban kapcsold ki a quiet boot-ot, és írj be 3 mp-et a boot-nál az esc gombra való várakozásra. Ha ez jó, akkor másik win. 8.1-es gépen készíts helyreállító meghajtót ez[link] alapján, és majd erről boot-olj be. Ekkor elő fog jönni a recovery, és ott válaszd a teljes visszaállítást. Remélem sikerül majd!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmgyűjtés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Android játékok topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest