- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
fcbarca #9600 üzenetére
8.1 gépem nincs, csak 7 és 10. Ráadásul nem otthon vagyok, csak telefon és tablet van nálam, még egy virtual 8.1-et se tudok telepíteni. 10 alatt mikor bejön a menü, akkor van folytatás, eszköz használata, hibaelhárítás, számítógép kikapcsolása. Itt a hibaelhárításra kell menni. Itt van gép alaphelyzetbe állítása, speciális lehetőségek. Itt az alaphelyzetbe állítás kell, és onnan követni az utasítást. A ne tartson meg semmit lehetőséget célszerű kiválasztani. Ha valaki megnézi 8.1-en hogy van, akkor írja be, de elég hasonló ha jól rémlik.
Ha újraindítás után nem kezdi el csinálni akkor valószínű piszkálva lett a recovery partíció, vagy sérült. Egy indítási javítást esetleg lehet próbálni, de valószínű nem lesz jó. Akkor pedig kell egy másik ilyen tablet, és arról kell egy teljes mentést csinálni pl. acronis-al, és azt ezen visszaállítani (az tizenpár giga!), esetleg megpróbálni hogy csak a recovery partíciót menteni (olyan 5-6 giga), azt visszaállítani ennek a recovery partíciójára, és úgy megcsinálni az alaphelyzetbe állítást.
Vagy lehet egy sima win10 home telepítőt indítani (windows 8.1 with bing/core connected telepítőt legálisan nem lehet beszerezni, a win10 home 1511 verzió meg kinézi a biosból az aktiváló kulcsot), de akkor kell usb hub, mert egér+billentyű+pendrive kell hozzá. Plusz kell driver csomag is, de azt is valakinek mentenie kell ugyanilyen tabról, mert természetesen a beex-től semmit nem lehet hozzá letölteni (ha valamiért, akkor ezért érdemes megnézni hogy milyen "gyártó" termékét veszem, egy csomó kínaihoz is van letöltés (onda, teclast, chuwi, cube), bezzeg a "magyar" gyártók...).
Ugyanis friss telepítésnél nem működik szinte semmi (érintő, forgatás, kamerák, szenzorok), és nem egyszerű feltelepíteni.
Esetleg írni a beex supportnak, hogy küldenek-e win helyreállító csomagot hozzá, esetleg driver csomagot, bár meglepődnék ha bármi válasz érkezne (max valami automata reply). -
Upo
addikt
válasz
fcbarca #9593 üzenetére
Privátban amit írtam az nem működik? Rádugod a billentyűzetet, elindítod a win-t. Amikor kéri a jelszót akkor ott van egy leállítási menü, azt meg kell nyitni, és rányomni az újraindításra, miközben a shift gombot nyomva tartod. Akkor újraindul a helyreállítási menüben, ahol van windows helyreállítása.
-
Maist
senior tag
válasz
fcbarca #9582 üzenetére
Az úgy (bármilyen 8.1 gépen) elkészített pendrive-ról, amit linkeltem be fogsz tudni boot-olni. Esetleg a pendrive-od lehet nem tetszik neki?
a "boot from file" ikonra kattints, ott a pendrive elvileg látszana a listában, és a pendrive-ról az bootmgr.efi. fájlt kell választani.
-
Maist
senior tag
válasz
fcbarca #9578 üzenetére
Nekem is ilyenem van, és nekem sem lép be recovery-be bekapcs+hangerő le vagy fel gombbal. A recovery-t én a gépházból hoztam elő, de nálad az nem játszik sajnos. Annyit tudok javasolni, hogy dugj rá újra bill-t, és az ESC gombot nyomogasd azonnal a bekapcsológomb megnyomása után. Tehát bekapcs. gomb kb. 1-2 másodperc, majd esc sűrű nyomogatása. Ha sikerül belépni, akkor a bios-ban kapcsold ki a quiet boot-ot, és írj be 3 mp-et a boot-nál az esc gombra való várakozásra. Ha ez jó, akkor másik win. 8.1-es gépen készíts helyreállító meghajtót ez[link] alapján, és majd erről boot-olj be. Ekkor elő fog jönni a recovery, és ott válaszd a teljes visszaállítást. Remélem sikerül majd!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest