- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erwinke
aktív tag
Nem tudom bootolni a windowst, mert nincs sehol boot options csak ennyi lehetőségem adódik
[link] -
Erwinke
aktív tag
válasz
azaleericks #13028 üzenetére
BIOS Igy előtudod hozni a BIOS-t billentyűzet nélkül is.
-
Erwinke
aktív tag
válasz
Papooo #13017 üzenetére
Hello.
Nekem nincs olyan opcióm, h boot setup. Csak Secure bootot tudom offolni v bekapcsolni, semmi más vele kapcsolatos nincs a BIOSban. Gondolom úgy kéne működnie mint sz.gépen(ahhoz azért konyitok), de még csak hasonlót se találtam. Sőt a settingsben csak volt 3 PW csere lehetőség a Secure boot meg facory reset és ennyi. -
Erwinke
aktív tag
Hello.
Lenovo MiiX 3-380
Valami úton módon kikapcsolt majd mikor kapcsoltam be a tabletet akkor kidobta, h "BITLOCKER" és most kéri a recovery kulcsot.
Azt irja: "Szükséges a recovery kulcs megadása mert a Secure Boot deactiválva lett. Ahhoz, hogy újra aktiválva legyen szükséges a Secure boot újra aktiválása"
"To retrive this key, go to ............................................. from another PC or mobile. In case you need it, the key ID is EF343386
Driver Label: ORSIKA windows8_OS 2015.09.14"Bejelentkeztünk a windowsba, majd felmentünk a megadott cimre, lekértük a kódot azt irták 24 órán belül küldik, de semmit nem küldtek. Mi tévők legyünk? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest