Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz
MrDerekas #12193 üzenetére
közben valószinü megoldódni látszik, ezt írták nekem, mintha bevált volna:
""Vezérlőpult / Eszközkezelő/ Telepek/ ... ACPI ... telep
Ezt eltávolítod, majd nyomsz egy hardverváltozások keresését.
Végül újraindítás.""
....de még tesztelem, merítem, töltöm, merítem, töltöm...stb -
zotyesz66
őstag
válasz
MrDerekas #12156 üzenetére
Nekem volt ilyen tabletem (Ainol iNovo8), nemrég adtam el, teljesen jó volt Win10-zel. 8.1-röl frissítettem, fölmászott rá a tavalyi november update is, utána sem volt baja. Volt gondom WiFi driverrel, ez valami realtek chip ami egybeintegrált a Bluetooth-szal, tehát mindkettö megszünt müködni. Viszont vissza lehetett állni az elözö driverre, onnantól fogva nem piszkáltam, nem is volt gond.
-
Papooo
senior tag
válasz
MrDerekas #12153 üzenetére
Elméletileg standard cuccokból van összerakva, azaz ha a az intel oldaláról szeded le a drivert, és a maradékot pedig összevadászod más tablet gyártók oldaláról, akkor mennie kellene.
Nekem anno volt valami noname tablet a kezemben, amihez a dell oldaláról is vadásztam valamilyen drivert. -
MrDerekas
addikt
válasz
MrDerekas #12148 üzenetére
Ez nem jött össze. Bár az egyik linken valóban egy szép driver gyűjtemény van, (Isméet köszönet!) amiket ha felrakok, akkor vehemensen tiltakozik a win (probléma a hardverrel-től a nincs digitálisan aláírva-ig). Szóval a driverek az OK. Viszont ezzel a sanyarú wifi-vel az őrületbe kerget. Ugyanis van, de nincs. Boot után ahogy feláll a rendszer van, majd pár másodperc múlva nincs. Egyszer kicsit tovább volt és sikerült beírnom a jelszót, azóta korrekten felcsatlakozik 10-30 másodpercre, aztán persze szétesik. A wifi nem elérhető, talált hálózatot, csatlakozott, a wifi nem elérhető (ilyenkor szürke is az értesítési területen a wifi négyszöge) és ez váltakozik folyamatosan ebben a sorrendben. Mit lehet tenni? A wifi drivere már nem sárga felkiáltójeles, mégsem kerek a dolog. WIN 8.1-et meg az istennek sem tudok rá varázsolni. USB-ről bootolva a win logonál kifagy és nem megy tovább, vagy nagyon nagy sokára simán betölt a win10. Pendrive-ról rufushal, win lite-vel, windows7 usb dvd tool-al, usb porton keresztül hordozható dvd-ről, de még 5,25-ös rogtönzött kókány külső dvd íróról sem megy a win telepítés. Androidot esetleg tudnék tenni rá, ami működik is?
Minden ötletre vevő vagyok!!!! Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Synology NAS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest