- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz
MrDerekas
üzenetére
közben valószinü megoldódni látszik, ezt írták nekem, mintha bevált volna:
""Vezérlőpult / Eszközkezelő/ Telepek/ ... ACPI ... telep
Ezt eltávolítod, majd nyomsz egy hardverváltozások keresését.
Végül újraindítás.""
....de még tesztelem, merítem, töltöm, merítem, töltöm...stb
-
zotyesz66
őstag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Nekem volt ilyen tabletem (Ainol iNovo8), nemrég adtam el, teljesen jó volt Win10-zel. 8.1-röl frissítettem, fölmászott rá a tavalyi november update is, utána sem volt baja. Volt gondom WiFi driverrel, ez valami realtek chip ami egybeintegrált a Bluetooth-szal, tehát mindkettö megszünt müködni. Viszont vissza lehetett állni az elözö driverre, onnantól fogva nem piszkáltam, nem is volt gond.
-
Papooo
senior tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Elméletileg standard cuccokból van összerakva, azaz ha a az intel oldaláról szeded le a drivert, és a maradékot pedig összevadászod más tablet gyártók oldaláról, akkor mennie kellene.
Nekem anno volt valami noname tablet a kezemben, amihez a dell oldaláról is vadásztam valamilyen drivert. -
MrDerekas
addikt
válasz
MrDerekas
üzenetére
Ez nem jött össze. Bár az egyik linken valóban egy szép driver gyűjtemény van, (Isméet köszönet!) amiket ha felrakok, akkor vehemensen tiltakozik a win (probléma a hardverrel-től a nincs digitálisan aláírva-ig). Szóval a driverek az OK. Viszont ezzel a sanyarú wifi-vel az őrületbe kerget. Ugyanis van, de nincs. Boot után ahogy feláll a rendszer van, majd pár másodperc múlva nincs. Egyszer kicsit tovább volt és sikerült beírnom a jelszót, azóta korrekten felcsatlakozik 10-30 másodpercre, aztán persze szétesik. A wifi nem elérhető, talált hálózatot, csatlakozott, a wifi nem elérhető (ilyenkor szürke is az értesítési területen a wifi négyszöge) és ez váltakozik folyamatosan ebben a sorrendben. Mit lehet tenni? A wifi drivere már nem sárga felkiáltójeles, mégsem kerek a dolog. WIN 8.1-et meg az istennek sem tudok rá varázsolni. USB-ről bootolva a win logonál kifagy és nem megy tovább, vagy nagyon nagy sokára simán betölt a win10. Pendrive-ról rufushal, win lite-vel, windows7 usb dvd tool-al, usb porton keresztül hordozható dvd-ről, de még 5,25-ös rogtönzött kókány külső dvd íróról sem megy a win telepítés. Androidot esetleg tudnék tenni rá, ami működik is?
Minden ötletre vevő vagyok!!!! Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest