- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erwinke
aktív tag
válasz
azaleericks #13028 üzenetére
BIOS Igy előtudod hozni a BIOS-t billentyűzet nélkül is.
-
azaleericks
tag
válasz
azaleericks #13006 üzenetére
Az előbb kaptam e-mailt, hogy a szerviz javította a hibát, és át is adta a GLS-nek. Hát ha tényleg kijavították a hibát, akkor 1 nap volt a szervizelés.
-
válasz
azaleericks #12943 üzenetére
Bar nem asust hasznalok , de nalam magas uzemido 25-30 %-os fenyeron , minden energiatakarekra allitva jon ossze videozassal , vagy netezessel , jatekoknal max 3-3.5 ora .... de ez utobbi erezheto hogy extrem terhelest jelent a vasnak , cpu/gpu is futt olyankor ezerrel , az akksi toltottsege meg eleg meredeken zuhan . Ettol fuggetlenul a 1.5 ora jatekkal igen csak sovanyka , akar csak a videozas SOT ideje . A pixel hibanal azert nezd meg hogy mennyi szamit hibanak asus-ek szerint..meg lelkiekben egy eleg hosszu javitasi idore , ismerosom asus rog-ja lassan 6 hete a szervizben van..
Amugy lenyegesen tobb uzemidore vsz mas tablet se kepes , legfeljebb alacsony vagy minimum fenyeron...a chi-nel meg a nagyobb felbontasu kijelzo se az extrem magas uzemido zaloga.
-
válasz
azaleericks #12908 üzenetére
Eleg karcsunak tunik az uzemido , pedig az asusban sem kicsi akksi van , 30wah... itt egy realisabb ertekeles rola [link] itt mar azt irjak hogy full fenyeron max 4 ora , minimumon hozhato ki 9 ora kornyekere ... ezek szerint a chi az ilyen ...
-
pècsimunkás
addikt
válasz
azaleericks #12935 üzenetére
Akkor semmi ...
Biztos megkapta a frissítèseket . Enyém üzemideje jobb lett mindig , a fissítèsek után .
1 èv alatt vagy 10x kellet gyári visszaállìtást csinálni rajta , ès utánna , amint megkapta a frissítèseket jobb lett az üzemidő . Főleg alvó állapotban merült nagyon , de a frissítés mindig segített ... -
pècsimunkás
addikt
válasz
azaleericks #12908 üzenetére
Mióta van meg a gèp ?
-
válasz
azaleericks #12901 üzenetére
Azert 3 oranal boven tobbet kellene tudni , ha nem is a gyarto altal megadott alomertekeket amit vsz alvo modban mertek ,de a 6-8 ora idotartamnak lazan meg kellene lennie.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
azaleericks #12903 üzenetére
Na , ez az ... Meg vesszük a márkás tabokat , ès van velük gond bőven . Nèztem , mikor vettem a HP-t , a Kruger Matz tabletet is . Áhhh , gondoltam veszek HP- T,az árak egálban voltak , az azèrt mègis csak jó márka . Ok , ez az elromlott , nincs is ezzel gond . De , ha mondom a supportnak , h eldobja a wifi hálózatot , ès rossz a jack foglalat , akkor nekem ne küldjèk úgy vissza a tabletet , hogy rossz a jack ès eldobja a wifi- t ! Jahh ès rossz Windows - al kaptam vissza a tabletet amúgy . Na mindegy , ennyi erővel megvehettem volna a KM tabletet is , rosszabbul nem járhattam volna .
Nem hinném , hogy veszek mèg valaha is HP terméket ! -
pècsimunkás
addikt
válasz
azaleericks #12898 üzenetére
Valamelyik hétvégén letesztelem a tabletem , hogy bluetooth hangszóróval , 100%-os fényerőn , mennyit bír .
Mondjuk más lehetőségem nem is nagyon van , mert gariban kicseréltettem a jack portot , erre olyat raktak bele , hogy a mikrofonos jack dugóval nincs semmi gond , de, ha hangfallal kötném össze , rögtön elsötétül a kijelző . Szóval , küldhetem nyáron még egyszer szervízbe azért , amiért már egyszer ott volt ! Ahogy néztem az utóbbi hsz- eket , az Asus- al sem vagytok nagyon elégedettek . Gondoltam , lecserélném Asusra , de lehet , hogy cseberből vederbe esete lenne ...
-
azaleericks
tag
válasz
azaleericks #12897 üzenetére
Röviden, tömören. Bármit csinálok a tableten, 3-4-5 óra üzemidőt produkál. Ha pedig elkezdek egy igényesebb játékkal játszani, jelen esetben a Half Life 2, akkor meg 1-1,5 óra.
-
Romvr
őstag
válasz
azaleericks #12891 üzenetére
-
Romvr
őstag
válasz
azaleericks #12888 üzenetére
Most 25%-os fényerővel egész jól elvagyok vele ilyen felhős, ködös időben ami itt van...
Amúgy azt már tudom hogy ébreszteni ébreszt alvóból, ami nekem jó.Ezt az adatkapcsolatos dolgot hol lehet beállítani?
-
Romvr
őstag
válasz
azaleericks #12886 üzenetére
Mivel 70%-ban filmnézésre akarom használni ezért tuti ki lesz tesztelve. Én LAN-ról fogom nézni ami azért gyilkolja az akkut, hisz a wifi és a CPU/GPU is dolgozik (Kodival próbálom majd). Androidos tabletem úgy 5-6 órákat kibírt max fényerőn. SD kártyáról 8-9-et is. Ha ez is képes megközelíteni ezt az időt már boldog vagyok. Gyártó szerint netezéssel 11 órát kellene mennie... Majd meglássuk.
De ahogy néztem tegnap nem biztos hogy ennél szükséges a max fényerő mert 50%-on este egy 100W-os izzó mellett is már kellően világos. 100%-os fénynél már bántotta a szemem egy cikk olvasgatása. De persze teszt jelleggel majd úgy fogom kezdeni hogy max fényerő és max hang (amúgy meglepően jól szólt a hangszórója youtube alatt).
Közben fél szemmel ránéztem már 67%-on tart a töltés és még 2,5 órát becsül 100%-ig. 1 óra 30 perce van töltőn és 50%-nál tettem fel. Ha így fog tölteni az nem lesz rossz, mert 0-ról is maxra tölt 1 este alatt. Bár gondolom teljesen kikapcsolva kicsit gyorsabb.
Apropó. Windows tablet témában nem vagyok spiller. Ha egy tablet Sleep-ben van attól még tud leveleket fogadni és értesíteni valami módon ha jött egy? Esetleg update-et letölteni..stb. Ha nem az se nagy baj de jobb lenne...
-
Romvr
őstag
válasz
azaleericks #12884 üzenetére
Lehet kivárom még a 3 napos dolgot mielőtt visszaviszem a boltba... Közben kiderült hogy éppen Windows update-et töltött és telepített a háttérben, miközben egy másik alkalmazásom is frissítette magát. Lehet az tekerte annyira hogy még merült is 10 perc alatt 0,5%-ot töltővel az arcában. Mert most 50 perc alatt rátöltött 10%-ot. Igaz altattam a gépet, hisz úgy se használom.
Jelenleg 60%-on áll így ha egy óra múlva 70%-on lesz akkor csak valami windows-os hülyeség volt tegnap este és azért nem ment 66% fölé a töltöttség.A 6%-os elhasználódás a gyártói support szerint pedig normális jelenség amit a szállításra és a raktározásra fognak. 10+%-nál kérhetnék csak hivatalosan cserét. De ha azt veszem hogy 10 órát bír hivatalosan akkor 6% az ~40 percet jelent. Tehát már csak 9 óra 20 percet bír (laboratóriumi körülmények között), ami szerintem azért nem elhanyagolható.
Minden esetre ma, meg holnap még nyúzom aztán Szombaton visszaviszem ha valami még sem kerek a kütyüben, de remélem erre nem lesz szükség. Bár én vonzom a gyárilag selejtes vackokat
-
pècsimunkás
addikt
válasz
azaleericks #12878 üzenetére
Nekem 8900- as aksival a SoT 7 óra körül van 75%- os fènyerőn , bluetooth nèlkül , netezèssel .
Szvsz a te üzemidőd rendben van . Az , hogy mit írnak a gyártók , inkább hagyjuk ...
Nekem is tízenakárhány órát írtak . Jó , ha a fele megvan annak , mint amit megadtak ... -
válasz
azaleericks #12878 üzenetére
Ha megy a net is kozben , esetleg olyan film formatumot hasznalsz ami cpu igenyes, meg a 100% fenyero akkor valos is lehet a mukodesi ido ... feladatkezelo szerint mennyire van terhelve a vas ? Tehelestol fuggoen nagyjabol 8-9 orat birnia kellene ha gpu gyorsitott video lejatszast hasznalsz, persze nem full fenyeron es net nelkul...
-
®abstract®
őstag
válasz
azaleericks #12830 üzenetére
én telepítettem a shareit exe appot.lenovo fejlesztése és támogat windows,ios,droidot is.telepíteni kell a másik eszközre is a shareit et és mivel wifi hotspoton kommunikál a program gyorsan lehet bármit küldeni
jó ideje ezt használom. -
azaleericks
tag
válasz
azaleericks #12829 üzenetére
Úgy néz ki megjavult. A proci nem akart 500 MHz-nél magasabb órajelen menni, de észhez tért pár resi után.
-
varmi2
nagyúr
válasz
azaleericks #12822 üzenetére
Ha a pc vezetéken van rákötve ugyan arra a routerre, amin a tablet wifin kapcaolódik, akkor kész, nem kell semmilyen más kábel. És tudsz gálózaton másolgatni. Csak meg kell osztani a mappákat.
-
válasz
azaleericks #12822 üzenetére
Mivel teljes erteku szamitogep ezert a droid fele megoldas nem mukodik , de wifi file masolasra vannak appok az aruhazban azokkal van lehetoseged masolni es nem kell utp kapcsolat ... a buetooth is befogjato ilyen celra , de a savszelesseg az igen csak szuk keresztmetszet ....
-
válasz
azaleericks #12820 üzenetére
Ezt beneztem , kamera appnak passz de probald meg a oneshot,proshot, adat masolasra wifi filetransfer , vagy megosztod azokat a mappakat amiket a masik gepen latni szeretnel es halozaton keresztul masolgatsz egyik geprol a masikra ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest