Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aske
aktív tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Végül mégis egy Dell Venue 11 pro 7140 mellett döntöttem billentyűzettel együtt. 8GB RAM 256GB SSD, 4G WWAN
Ezzel a játékot kivéve (ami egyre ritkábban van) le tudom váltani a laptopot (precision m4700).
Amik a legfontosabbak, hogy tudom magammal hurcolni ha üzleti út van vagy éppen nyaralás, sokáig bírja majd akksiról ill. teljesen csendes.
Majd ha megjön, írok róla pár szót. Dokkolót kell még beszerezzek hozzá, ill. lehetséges, hogy egy normál méretű billentyűzetet. Nem tudom még egyelőre a sajátja mennyire kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest