- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
dcenter
csendes tag
válasz
zoltan6 #1806 üzenetére
(és gery2123: )
Jaja, közben láttam, hogy volt a videó alatt egy link a srác blogjához, ott az egyik posztban szépen kifejti, hogy miket használ a cucchoz.
--
Használt már valaki amúgy ilyen windows tablettel külső usb-s hangkártyát + valami komolyabb felvevő progit vagy DAW-ot esetleg? Érdekelne, hogy gyakorlatban menne-e a dolog, mert elméletben ugye ugyanaz az architektúra, mint desktopon. Nyilván nem a világot akarnám megváltani vele, de volt már olyan, hogy el kellett volna vinnem egy jobb mikrofont külső helyszínre, de laptopom meg nincs. (Max ilyen 1-2 sávos felvételre gondolnék zero latencynél, valami komolyabb usb-s hangkártyával, ami mondjuk külső tápos persze.)
Szerk.: előbb kérdeztem, mint kerestem...
http://youtu.be/7F7s9zjJiXw
Itt gyakorlatilag hasonló történik.
-
hito
nagyúr
válasz
zoltan6 #1734 üzenetére
Hat mert nem veszik. Telekomnal nem hinnem hogy tul jol fogyna a win tablet. Inkabb ios meg droid tabletek porognek naluk. Igen, tudjuk hogy jo gep, de az emberek tobbsegenek meg mindig a zold robot ugrik be a tablet szo hallatan. Nagyon nagy lemaradast kell behoznia a microsoftnak tablet fronton. El win7eztek az idot, mialatt a google bekebelezte a piacot.
-
-
hito
nagyúr
válasz
zoltan6 #1730 üzenetére
Hát, erről nem a Lenovo tehet
A beragadt készleteken kell túladnia a Telekom-nak, a gyártónak ehhez semmi köze.
Az infót köszönöm!
Egyébként szerintem a 3G simán eladható 55eFt körül, mert wifi only-kat árulgatnak 60körül és nagyon kevesen tudnak erről az akcióról. Én mindenesetre megrendeltem. Úgy gondolom, hogy ettől lejjebb már tényleg nem fog menni az ára. Ha meg megunom, vagy meggondolom magam, akkor egy 5-ös bukóval, 45-ért szerintem azonnal eladom.
-
pengwin
addikt
válasz
zoltan6 #1730 üzenetére
Fujj, felháborító!!!
Végre valaminek jobb az ára mint külföldön, most ezért komolyan nyavalyogni kell?!
Nem, hogy örülnél, hogy van egy minőségi, márkás tableted jó specifikációkkal, egy tisztességes OS-szel, és mindezt az androidos konkurenciához képest jóval kedvezőbb áron sikerült beszerezned...Egyébként meg erre szerintem számítani lehet a Z3740-es, Z3735-ös 2GB RAM-os gépek esetében amik már elég régóta piacon vannak.
-
hito
nagyúr
válasz
zoltan6 #1111 üzenetére
Á, ha lehet elkerülném a Core i procisat. Nem hiányzik az aktív hűtés, sem a vaskosabb kasztni
Bár azért nagyon furcsállanám ha nem lenne, ugyanis a kistesóból (Venue 8 Pro) van 3G-s verzió.
tjb007: ez azt jelenti, hogy csak az USA-ban kapni? Dell honlapja az LTE modemesre kizárólag USA lokalizációt ír.
-
joergie
őstag
válasz
zoltan6 #1082 üzenetére
Motorolának van hasonló(akkor találtam amikor trackpointos bluetoothos megoldást kerestem a lenovonál olcsóbban).
youtube
amazonon 60$ de stand/cover nélkül meg lehet kapni olcsóbban is, asszem ebayen is van, bár ott nem tisztázott van e hozzá ez a kis műanyag állvány. és akkor van mellé egy egér, amit muszájból lehet használni, nem kell mindig elővenni, nem kell neki plusz terület stb -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
zoltan6 #1082 üzenetére
Én ezt néztem ki a mérete miatt (amire nekem néha kellene, arra elég), de megvárom a következő ingyenes házhoz szállítási akciójukat (kisvárosban élek, és semmi kedvem pluszba még 2000 forintot fizetni az utávétes csomagért).
-
-
tjb007
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gmail
- Nintendo Switch 2
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Tanks - MMO
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged