- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Enzo_86 #2003 üzenetére
Egy nagyon buta kérdés következik: hogy állítsam be, hogy legyen "metrós" IE-m? Ott az IE csempe a kezdőképernyőn, de az az asztalra visz, és a sima asztali Explorert indítja el... ...a kezdetektől csak így működött.
szerk: magyarul én még soha nem is láttam a tableten "metrós" IE-t. Hajdanán, a W8 publikus betája alatt az asztali gépen igen.
-
tlac
nagyúr
válasz
Enzo_86 #1995 üzenetére
jah, de az IE-ben nincs helyesírásellenőrző
#1996) bogyo112:
Adblock Plus (IE alatt nyisd meg)
nem az igazi, hufilter nincs benne és kicsit az IE is belassul tőle
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Enzo_86 #1126 üzenetére
Az Office kód látom meglett, a toknak nekem mindkét mágnese rosszul volt beragasztva. Mivel a visszapostázás költsége összemérhető lett volna a tok értékével, így szép óvatosan szétfeszegettem, és megfordítottam a mágneseket. Vissza ragasztottam őket, rá a vászoncsíkot és teljesen OK lett. Némi kézügyesség szükségeltetik hozzá, és kétkomponensű ragasztót használj, ne pillanatragasztót. A kicsi mágnesek legyenek belül, a nagyok meg kívül, de erre pillanatok alatt magadtól is rájössz, ha a készülékhez illeszted őket.
Gondolom az Edigital bevásárolt egy rakás selejt tokot fillérekért, és ezért tudja ajándékba adni, a másutt látható 7100,- forint helyett.
-
zoltan6
addikt
válasz
Enzo_86 #1126 üzenetére
az a matrica az office kód,ott van a matrica felett hogy office 2013 home and student,arra figyelj hogy előszőr mindenképpen állítsd magyarra a tabletet a vezérlőpult/language menüben,és csak utána aktiváld az office-t,mert különben angol lesz,és utólag nem lehet átállítani.
itt van egyébként a miix2 saját topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest