Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Enzo_86
üzenetére
Egy nagyon buta kérdés következik: hogy állítsam be, hogy legyen "metrós" IE-m? Ott az IE csempe a kezdőképernyőn, de az az asztalra visz, és a sima asztali Explorert indítja el... ...a kezdetektől csak így működött.

szerk: magyarul én még soha nem is láttam a tableten "metrós" IE-t. Hajdanán, a W8 publikus betája alatt az asztali gépen igen.
-
tlac
nagyúr
válasz
Enzo_86
üzenetére
jah, de az IE-ben nincs helyesírásellenőrző
#1996) bogyo112:
Adblock Plus (IE alatt nyisd meg)
nem az igazi, hufilter nincs benne és kicsit az IE is belassul tőle
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Enzo_86
üzenetére
Az Office kód látom meglett, a toknak nekem mindkét mágnese rosszul volt beragasztva. Mivel a visszapostázás költsége összemérhető lett volna a tok értékével, így szép óvatosan szétfeszegettem, és megfordítottam a mágneseket. Vissza ragasztottam őket, rá a vászoncsíkot és teljesen OK lett. Némi kézügyesség szükségeltetik hozzá, és kétkomponensű ragasztót használj, ne pillanatragasztót. A kicsi mágnesek legyenek belül, a nagyok meg kívül, de erre pillanatok alatt magadtól is rájössz, ha a készülékhez illeszted őket.
Gondolom az Edigital bevásárolt egy rakás selejt tokot fillérekért, és ezért tudja ajándékba adni, a másutt látható 7100,- forint helyett.
-
zoltan6
addikt
válasz
Enzo_86
üzenetére
az a matrica az office kód,ott van a matrica felett hogy office 2013 home and student,arra figyelj hogy előszőr mindenképpen állítsd magyarra a tabletet a vezérlőpult/language menüben,és csak utána aktiváld az office-t,mert különben angol lesz,és utólag nem lehet átállítani.
itt van egyébként a miix2 saját topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest