Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
drotos.toth
csendes tag
(#508) tjb007 : Szóval egyelőre még túl sok tapasztalat sincs ezekkel a gépekkel kapcsolatban, így érdemes várni? Gondolom, a kínai gyártók az android-os gépek terén egy lépéssel előrébb vannak, talán ott lehet találni kiforrottabb megoldásokat... (Ez a Teclast azért is tűnt izgalmasnak, mert Win-t és Android-ot is futtat...)
-
drotos.toth
csendes tag
Szóval akkor nem érdemes rávetni magam a kínai csodagépekre...
Ezek szerint, ha Win 8.1-es tabletet akarok kisebb kijelzővel, akkor a választék továbbra is a következő:
- Lenovo Miix 2 8"
- Dell Venue Pro 8
- Toshiba EncoreRáadásul az első kettőből létezik ugyan 3G-s változat, de nem kapható itthon.
-
drotos.toth
csendes tag
válasz
parandroid
üzenetére
A Windows-t ki szeretném próbálni, ha találok olyan gépet, ami megfelel az - amúgy nem túl specifikus - igényeimnek. És persze ha nem kell érte sokkal többet fizetnem, mint egy androidos tablet-ért.
Első generációs Nexus 7-esem volt, elég jól elvoltam vele. Viszont az ASUS márkaszerviz 170-200Euro-t mondott a javításra és ha ebay-ről rendelek valamilyen kijelzőt, az is 60Euro körül jön ki, szállítással. Ráadásul az utóbbi opciótól azért félek, mert nem tudom, mennyire minőségiek, ellenőrzöttek ezek az utángyártott panelek. Szóval most ezért gondolkodom a váltáson, vásárláson!
-
drotos.toth
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült összetörni az első generációs Nexus 7-esem kijelzőjét. A Telenor-nál még köt a hűségidő, de készülék nélkül most üresben pörög.
Szóval, pótolni kéne a gépet! Alapvetően 7-8"-as, jól hordozható, 3/4G-s tabletre lenne szükségem, főképp netezésre, youtube és egyéb kisebb videók lejátszására, e-book és pdf olvasásra, dokumentumok szerkesztésére. (Alkalmanként BT billentyűzettel.) A 3G fontos lenne, mert különben hordhatok magamnál egy szappantartó méretű mobil hotspot-ot... :S
Az Android topic-ban már érdeklődtem, de az új Win 8.1-es tabletek is nagyon mozgatnak, bár közel sem vagyok meggyőződve róla, hogy többre jutnék velük... Ahogy látom, nem is túl nagy a választék.
Mit ajánlanátok, maradjak az android-nál? Vagy van valami életképes Win-es megoldás, ami megfelel a fentieknek és nem fizetek érte kétszer annyit? Esetleg valami megbízható szerkezet Alibaba kincsei közül?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont nincs 3G, legalábbis én nem láttam olyan verziót.