- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
Flashback #1024 üzenetére
Az 5 óra üzemidő valójában lesz szerintem 3, mint ahogy az én tabletemre is 8-10 órát írnak, de a leggyakrabban 6-nál tovább nem nagyon megy normális, átlagos használat mellett. 10 órát eddig csak 30-50% fényerőnél olvasgatással értem el.
Ráadásul ez aktív hűtéses, azaz zörög, csörög zakatol.
De persze ha ez neked jó akkor vedd meg 160-ért.
-
parandroid
félisten
válasz
Flashback #172 üzenetére
Előbbi most akciós a hülyeazértnemvagyok boltban. Ami azért vicces, mert végre annyiba kerül, mint a google storeban (meg nyugaton mindenhol). Az más kérdés, hogy ki mennyi idő alatt tölti meg a 16GB-ot, mert sajnos nem bővíthető SD-kártyával.
De ez tényleg a másik topikba tartozik inkább.
Németeknél egyébként a Dell Venue 8 Pro is közelebb van a kívánt kerethez, sőt, most egy kicsit még olcsóbb is, mint a 16 GB-os Nexus 7.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Flashback #154 üzenetére
Az amerikaiak még mindig nettó árak. Bruttó kisker áron EU-ban sem sokkal olcsóbb, mint Mo-n.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged