Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Ezekből a típusokból amiket én nézegetek (olcsó ár, erős belső) nem nagyon vannak ilyen jobb dokkolók. Ez a minőségibb, drágább kategóriára jellemző.
Buszon/kocsiban amúgy sem használnék billt, akkor sem ha dokkoló lenne. Eleve utazásnál nem nagyon szoktam kütyüt nyomkodni, ha csak nem nagyon hosszú az út, de akkor is arra a kis időre bőven megfelel az érintőképernyő. Szóval nekem a bill csak asztalon kell, ott meg nekem kényelmesebb hogy pl én állíthatom be a képernyőtöl vett távolságát, és pozícióját a billnek. Másrészt meg ezek a dokkolós billek nem szoktak nagy minőségek lenni, még néha olyan drága piacvezető készülékeknél sem mint egy surface. Ellenben a belinkelt logi nagyon ígéretesnek néz pl ki, minőségben, kialakításban, használhatóságban.
Megértem hogy van aki dokkolósat akar mindenképp, csak nekem pont hogy felesleges, mert van olyan megoldás ami olcsóbb is, és szerintem jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- TCL LCD és LED TV-k
- Arch Linux
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest