- iOS alkalmazások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Ezekből a típusokból amiket én nézegetek (olcsó ár, erős belső) nem nagyon vannak ilyen jobb dokkolók. Ez a minőségibb, drágább kategóriára jellemző.
Buszon/kocsiban amúgy sem használnék billt, akkor sem ha dokkoló lenne. Eleve utazásnál nem nagyon szoktam kütyüt nyomkodni, ha csak nem nagyon hosszú az út, de akkor is arra a kis időre bőven megfelel az érintőképernyő. Szóval nekem a bill csak asztalon kell, ott meg nekem kényelmesebb hogy pl én állíthatom be a képernyőtöl vett távolságát, és pozícióját a billnek. Másrészt meg ezek a dokkolós billek nem szoktak nagy minőségek lenni, még néha olyan drága piacvezető készülékeknél sem mint egy surface. Ellenben a belinkelt logi nagyon ígéretesnek néz pl ki, minőségben, kialakításban, használhatóságban.
Megértem hogy van aki dokkolósat akar mindenképp, csak nekem pont hogy felesleges, mert van olyan megoldás ami olcsóbb is, és szerintem jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest