Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
válasz Ricardo #75444 üzenetére
Jelen helyzetben úgy működik, hogy OS buildet Fast/Slow ringen kapsz, firmware-t meg Production ringen. Tehát igen, minden esetben át kell menned Prod. ringre, ha firmware-t akarsz telepíteni (azért várhatóan ez nem heti szintű dolog lesz, az elmúlt 2 évben talán 3 vagy 4 firmware került kiadásra). De ez nem marad így addig úgy sem, mert ahogy a cikk írja, a hosszútávú megoldásra gyúrnak, vagyis hogy Fast és Slow ringen is lehessen fw-t telepíteni.
-
chipesz
őstag
válasz Nooeca #75446 üzenetére
Ja, gondolom az lesz a terv, hogy jönnek kumulatív frissítések, de egyelőre nem. Ezt a blogposzt is leírja.
"Please be advised, if you don’t reselect Fast or Slow with any build newer than 10586 your device will be in a state which may not receive any future Insider Preview builds or Cumulative Updates."
(#75444) Ricardo:
Egyelőre minden alkalommal meg kell csinálnod.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
Ricardo
titán
Köszönöm. Akkor ráérek, ha majd jön a hír hogy van frissítés..
-
aszti75
senior tag
Üdv.
Meg tudna valaki mondani azt,hogy hol lehet azt beállítani,hogy frissítsen lezárt kijelzo melett is wifi-vel?Mert ha lezar a kijelzo,megszakad a frissites.Nincs bekapcsolva az energiatakarékos mod.L635 WP10.
Köszönöm -
Nooeca
senior tag
Nos, fogalmam sincs hogy Windows 10-ben van-e erre megoldás, vagy tényleg az APP készítők felháborodása jogos, de itt egy kis megmagyarázhatatlan kivitelezés:
Ezt nem tudom magyarázzam-e, oldalt van a gázpedál, na most ha előjön maga a szoftveres gombok, az konkrétan megnyomhatatlan. El kell lépnem máshova, és vissza, hogy azok onnan eltűnjenek.[ Szerkesztve ]
-
aszti75
senior tag
Ez is erdekes.Toroltem par szamomra felesleges appot es a mellekelt kepen lathato,hogy az ikonja bekekult,de viszont irja a progi nevet.Eltavolitani nem lehet,mert hiaba megyek ra az eltavolitasra.Marad ott es ugy ahogy a kepen lathato.Tobb ilyen alkalmazas is van.Restart volt mar 2x is.
L635 WP10 36 build. -
Nooeca
senior tag
válasz lugosi #75462 üzenetére
Alapon nincsenek ott a szoftveres gombok, de mivel a szélén van a gázpedál, ezért ha akarom ha nem, néha előbukkannak a szoftveres gombok, úgy mint mondjuk akárhol, ha felhúzom a készülék alját.
Nem hiszem hogy maga az app hibás, hiszen ha előjön bárhol a szoftveres gomb, azt nem igen lehet eltüntetni, csak ha frissítem az ablakot (átlépek valahova, majd vissza.)
-
őstag
válasz aszti75 #75461 üzenetére
A W10 igenis kész, csak nem akarják leosztania többi telefonra... és amit írtál az egy plusz feature, hogy tudd, hogy mit kell újratelepíteni a store-ból, ha mégis meggondolnád magad
Komolyra fordítva... Egyébként minden tiszteletem a W10-es önjelölt béta tesztelőké
Nélkülük én -mint a hivatalos, biztos és késve telepítő user- sem léteznék.
De sajnos még így is lassan halad a W10 véglegesítése... pedig az L950-en látszik a számos huatOS rész és az ember azt gondolná, hogy lassan készen lesz. De nem.
Nekem L925-re nem is hiányzik semmi... tökéletes a 8.1, de amíg nincs kész az W10, addig értelemszerűen nem veszek L950et. Tehát csak ennyiben érdekel és követem a témát.
Meliora sunt bono inimica
-
bizonytalan
tag
Sziasztok, Lumia 930-at használok több, mint egy éve és nagyon szeretem, de nem bírom rávenni, hogy a gmail-ből átemelt kontaktok e-mail címei is megjelenjenek. Számok (akár nevenként több is), sőt profilképek is szépen megjelennek, de az e-mail címek nem. A gmail csv outlook-ba importálva meg tragédia, az outlook-ot le is választottam a telefonkönyvben. Volna megoldás?
Köszi!
-
mileston3
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégiben (cca egy hónapja) vettem muternak egy Lumia 640-est, én azonban tökhülye vagyok a Windows-os telókhoz, mivel Samsungom van, az lenne a kérdésem, hogy milyen takarító és/vagy általános tisztító programot tudtok ajánlani (ingyenest). Mondjuk nem lepődnék meg, ha valaki a CCleanert ajánlaná Köszi előre is -
MarQs
senior tag
válasz mileston3 #75467 üzenetére
...tényleg semmi szükség rá!
Másfél év után kellett bevetni egy trükköt, hogy az a pár 100 MB szemét eltűnjön, ami összegyűlt, amúgy telón keresztül alapból nem töröl "egyéb fájlok" formájában.
Böngésző, magából az alkalmazásból szépen takarítható![ Szerkesztve ]
"Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
ZavaBalazs
őstag
feb 4-én bemutatnak egy vaio w10 mobilt
ez mi ez? én eddig abban a hitben éltem, hogy a vaio az a sony konzumer laptop szériája.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
aszti75
senior tag
válasz Ricardo #75465 üzenetére
Gondolkoztam es lehet(hangsulyozom)lehet megzavartam a windowst(ami koztudottan nem nehez 😁)azzal,hogy frissites kozben toroltem ezeket az appokat.Mivel volt egy HR-em,ezert frissitett mindent es en kozben mar elkezdtem torolgetni.Nekem,mivel Slow-n voltam insiderben csak .32 -es build van.De tobbektol olvastam,hogy eleg stabil es jo is a .63.Ezert ramentem a Fast-ra insiderben es most szedi le a .63-at.Istenem. Mire leer az 1 megas netemmel....😕
[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
válasz ZavaBalazs #75474 üzenetére
A Sony már egy jó ideje - valamikor 2014 elején, ha jól emlékszem - eladta a vaio márkanevet.
Ja, most olvasom a cikket amit linkeltél, ott is le van írva, hogy 2 éve megvált tőle.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
RMZ250
senior tag
830-on W10M alatt nincs glance screen Egyszerűen nem találom.
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
Algi
újonc
Sziasztok!
Az elmúlt héten vettem meg a Lumia 550-est ami ugye win 10-es rendszer fut. Sajnos azt kell tapasztalnom, hogy ha minden be van kapcsolva és használom is a telefont, akkor nem bir ki az akksija 1 napot sem. A feleségemnek a 640-et vettük win 8.1-el és neki majdnem minden be van kapcsolva, mobilnet - wifi egész nap megy és simán 1,5 - 2 napot kibir töltés nélkül. Elvégre is azt mondják, hogy a windows mobil-os készülékek arról hiresek, hogy tovább birják erővel, mint a többi. Szerintetek ennyire erős ez a rendszer, vagy ennyire húzza az akksit?A másik: Gondolom, hogy a rendszer kiforratlanság az oka annak, hogy néha "csak úgy" újraindul. Olvastam már, hogy sokan gondolják úgy, hogy ez csak "béta" minőségű.
Én úgy gondolom, hogy ha ez a kettő probléma nem lenne, akkor egy tökéletes készülék lenne.
Tud valaki segiteni, vagy van valaki haszonló helyzetben?
-
spider80
őstag
Az ujraindulasra a szövegjavaslatok kikapcsolását szokták javasolni.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Algi
újonc
válasz spider80 #75479 üzenetére
Abban az esetben is, nem csinálok vele semmit? Csak a zsebemben van és ha megnézem, már kéri is a PIN kódot.
Felment a frissités! Most úgy, hogy levan sokminden állitva és éjszakára kikapcsolom a telefont, persze a wifi megy nap közben, igy kibir 2 napot. De ha komolyabban elkezdem használni, félek nem fog annyit birni..
[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
Akkor szerintem az sajnos egyéb szoftver/hardver hiba lesz.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
félisten
Csak annyit tudok mondani hogy 640 minden tekintetben jobb telefon és működő szoftverrel kapod. Azt kell venni amíg van. 550 felejtős.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Nooeca
senior tag
Új build:
.71
Részletek itt.
Többek között a teljesség igénye nélkül:
-> Windows Update stabilitás, javítás.
-> Javított migráció 8.1-ről 10-re.
-> SD kártya javítás.
-> Edge javítás, PDF megjelenítést is beleértve.és még pár egyéb.
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
sziasztok!
van aki használja windows phone telojával az otp bank Qr-kod bejelentkezést?elinditom,ahogy leirják,otp smartbank meg pc,de a telon csak fekete háttéren egy zöld ablak jejenik meg,de nem olvassa be..mi lehet a gond?köszi!GO Gunners!!!
-
Nooeca
senior tag
Ahogy olvasom, hétvégén bennmaradt a csapatuk egy része csak azért, hogy hétfőn kaphassunk buildot. Talán most már nagyobb reményeket fűzhetünk a rendszerhez.
-
confuser
senior tag
Amúgy ez a háttérbe húzódunk hogy hagyjunk helyet más OEM-eknek stratégia eddig tetszik. A mai bejelentés után összeszámoltam azokat a telefonokat, amik Continuum képes W10M telefonok a 950/XL-en kívül (van ami csak pletyka, de azért viszonylag hihetőnek tűnnek), és egész szép a lista az idei év első felére:
- Acer Liquid Jade Primo - SD808, előrendelhető 569€-ért, megjelenés februártól
- Nuans NEO - SD617, előrendelhető $378-ért, egyelőre sajnos csak japánban
- Vaio *** - bejelentés február 4-én
- Xiaomi Mi5 - SD820, bejelentés február 24-én (MWC)
- HP Falcon - SD820, bejelentés február 24-én (MWC)
- Alcatel *** - "high-end", bejelentés valamikor nyár elején -
Cane
őstag
Hello!
Azt vettem észre, hogy wp10-alatt akadnak a full hd videofelvételek. Próbálta valaki, hogy ez mitől lehet? Class10-es memkártyára ment, de 8.1 alatt nem volt ilyen gond.
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
chipesz
őstag
-
őstag
válasz ZavaBalazs #75492 üzenetére
Attól még halott a linux a userek számára, hogy számos híres és ismert (mármint a linuxosok közt ismert és híres) disztribúció létezik belőle. Én is az alig 3%-hoz tartozok, csak reálisabban... és a gyermeki lelkesedés valahogy rám kevésbé hat... miközben a manufakturálisan kis szériás bukásra ítélt próbálkozások beharangozó híreit olvasom ezen a mikro piacon. Kemény szavak, de nem neked szánva...
De ősszel nyugodtan dobj rám Te is egy privit, hisz biztosan tévedek... Addigra futnak be a linkeltek, különösan a sziamiau, ami kínában a tuti márka és van pénzük kalandozni... ennyi...2016-ban a legjobb esetben is csak tartani tudja ezt a mikrovilágot az MS, de én sajnos további (azaz további!) csökkenéstől tartok.
Ezen nem fog változtatni a tepsi 850-es sem...Meliora sunt bono inimica
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz bluemirage #75494 üzenetére
Azt kellene szerintem felismerni a vezetőknek az ms-nél, hogy az otthoni számítástechnika, pc-használat hajnalán jókor voltak jó helyen, és ezért terjedt el a termékük (nem azért mert a legjobb volt).
Ezt a jókor jó helyen lehetőséget bukták a mobil téren, így itt nem lesz már meg az automatikus (érdemtelen) siker, meg kéne dolgozni érte. De ez nem történik meg, a termék ugyanúgy gyengébb mint a konkurencia, csak itt nincs már meg a jókor piacra lépés faktora.
Sajnos desktop ésszel gondolkoznak, nagyon abban vannak hogy ők az MS, és ez bukta lett.
Szerintem ez nem kérdés, legfeljebb csak az, hogy lesz-e nekik feljebb. Szerintem sokkal már nem. Nem hiszek benne, hogy a w10m piacátrendező hatású forradalom lenne, így reálisnak tartom azokat a cikkeket, ahol leírják a rendszert.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz lugosi #75495 üzenetére
A "szerintem" kifejezés mindent elmond a hozzá nem értésedről.
Ha ezt 5 évvel ezelőtt írod ide, akkor még értelme is lett volna. A gond az, hogy alapvető hibákat képtelenek megcsinálni. Mintha nem is érdekelné őket már. Nekem tetszik a rendszer, most újfent. 2010-ben is tetszett, de elegem lett a sok amatőrségből,
160 ezerért megvettem szinte a kiadás napján az omnia7 mobilt (2010 novembere), de amit utána csináltak az kész röhej volt minden szinten.
Az mostani rendszer és az elképzelt út nagyön bejön, főleg a w10, dehogy az áruházuk egy kalapfos még mindig, az nonszensz, előrelépést főleg ott lehet majd hozni a w10 mellett. Remélem, nem cseszik el. -
bizonytalan
tag
Sziasztok, Lumia 930-at használok több, mint egy éve és nagyon szeretem, de nem bírom rávenni, hogy a gmail-ből átemelt kontaktok e-mail címei is megjelenjenek. Számok (akár nevenként több is), sőt profilképek is szépen megjelennek, de az e-mail címek nem. A gmail csv outlook-ba importálva meg tragédia, az outlook-ot le is választottam a telefonkönyvben. Volna megoldás?
Köszi!
-
aszti75
senior tag
Ahogy olvasom,rendesen leírják a WP-t
-
Воланд
titán
válasz aszti75 #75498 üzenetére
hogy lehet ekkora faszsagot irni, hogy lassan terjed, mikor meg meg sem jelent a regi keszulekekre, ujonnan meg lehet talan negy keszuleket w10-el kapni. tipikus sg szinvonal.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest