Hirdetés
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
Az miért lehet, hogy az ie, ha megnyítom a ph-t nem mindig ajánlja fel a jelszót? Ha meg megadom, akkor továbbmegy és rohadtul nem vagyok bejelentkezve Nem a mobil verzióról beszélek, hanem az asztaliról. Ez most akkor a weblap nyűgje?
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Aethelstone #75196 üzenetére
iOS-on működik rendesen. A böngészős verzió hátránya annak, akinek számítanak az értesítések, hogy azokat nem kapja meg így. Engem pl konkrétan nem mozgat meg a dolog, mert hetente 3-4 alkalomnál többször nem nézek rá, de vannak akiknek ez számít, ott a böngészős változat nem jó.
Ispy: nem tudom. Nálam ugyanez van. Olyankor csak az működik, ha a taszkok közül kilövöm az IE-t, és újra elindítom - de akkor is csak úgy "javul meg", ha nem a fórum bejelentkező oldala volt az utoljára megnyitott. Tehát a "módszer" az, hogy nem adja fel a jelszót, akkor behozok egy másik oldalt, kilépés, taszkok közül kilövég, IE elindítás, PH fórum behozatal, és feldobja a jelszót. Ez így nem jó, egyértelmű, de így tudtam megoldani. Érdekes, hogy más platformon nem volt vele gondom, pedig egy páron már próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz Aethelstone #75200 üzenetére
Akinek fontos, hogy jelezzen is, annak nem jó csak a böngésző. Oké, a jelzéshez nem kell használni is az appot, de körülményes mindig megnyitogatni a böngészőt, sokkal jobb - szerintem - az alkalmazás. Gyárit használom, nem tudom, van-e egyáltalán másik, de én meg vagyok vele elégedve.
A képek feltöltése, passz, ritkán használom azt a funkciót, eddig nem volt vele gondom. Az egyetlen problémám, de szerintem ez minden appnál így van, ha kimegyek a WiFi hatósugarából, és átáll mobilhálóra a telefon, akkor az elején elég sokat szöszöl, amire szinkronizálja magát, de aztán megint jó. (Lumia 820, WP 8.1)
Most nézem, lugosi fórumtárs is említette az értesítéseket.
Hm, vagy te nem a FB Messengerről beszélsz? Appot én se használom, csak böngészőről, mert néhány funkció nem elérhető, ami nekem kellene.
[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Gordiann
őstag
válasz csabyka666 #75205 üzenetére
FB Messenger használhatatlan. (újracsatlakozás, lassú, körülményes..)
FB app szimplán kellemetlen, és lassú.Aki ezekre azt mondja, hogy oké, az még nem látott iOS-es vagy Androidos appokat ugyanezekből. Fényévek a különbség...
-
Spet
addikt
válasz Gordiann #75206 üzenetére
En szemely szerint a messengerben nagyon eddig nem csalodtam, kiveve amikor frissit valamit a hatterben, mind mobilnettel mint wi-fi-vel hasznalhato. Bar a telefonalast meg mindig hianyolom (tudom tudom majd egyszer erkezik)
De a FB app az az elso volt amit toroltem, bongoszobol erdemesebb inkabb FB-ot porgetni.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
dellfanboy
őstag
ha kulfoldon (Hollandia) vennek egy 640-es Lumiat az fog mukodni magyarorszagon? T-mobile NL fuggo mukodik magyar T-mobile (Telekom) SIM kartyaval?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Godfather
aktív tag
válasz dellfanboy #75210 üzenetére
Nem.
A lényeg lényege lényegében lényegtelen,mert a dolgok stilisztikája úgy kopszerválódik,ahogy a tendencia dominál.
-
Nooeca
senior tag
Gyors korrigálta magát a Lumia Facebook oldala, mert még most is azt írogatják, hogy jövő év első felében érkezik a Windows 10 mobilra. Csak hogy ez a szöveg még Decemberbe készülhetett, viszont ahogy nézem, több embernek is szemet szúrt.
-
Gordiann
őstag
Vegyetek alapul egy olyan Messenger appot, amit elindítasz, már le van szinkronizálva minden (pláne ha jelzett, hogy jött új üzenet), nem gondolkodik, minimum úgy működik, mint a gyári sms-üzenetek app.
Na ettől elég messze van. Nem gördülékeny. Persze ha az a szint, hogy "ha nem fagy ki, akkor már jó", akkor nyilván megfelelő, de ez az app ez nem jó és kész. Ezerszer jobbnak kellene lennie az alapszint eléréséhez.
(pl iOS app bőven megüti az alapszintet) -
csabyka666
veterán
válasz Gordiann #75214 üzenetére
A pénztárcám viszont nem üti meg az iOS-szintet sajnos. 15k-ért vettem egy 820-as Lumia-t, ennyiért nem kapok használható iOS-t. Droid nálam nem játszik, már a filozófiájával sem értek egyet, plusz ahhoz, hogy használható legyen, relatíve drága hardver kell.
Ahogy egyik fórumtársunk nagyon találóan írta: "WP a szegény ember iPhone-ja"! Persze, biztos jobb az iOS, biztos stabilabb, gördülékenyebb, de a telefonok ára vicc kategória, durván túl vannak árazva. És igen, ha el lennék eresztve, iPhone-t vennék, addig viszont marad a WP.
Symbian-os Nokia-m volt korábban, képzelhetitek, milyen felüdülés nekem a röccenésmentes felület, amit - igényeimhez mérten - mindenre tudok használni!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
nbukta77
addikt
válasz csabyka666 #75216 üzenetére
En i6- rol jottem.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Ispy
veterán
válasz csabyka666 #75216 üzenetére
Szvsz nincsen semmi baj a wp-vel, vannak gyíkságai, mint a legtöbb platformnak, ha netán a szoftverfejlesztők is ráfeküdnének a billentyűzetükre és ontanák kifelé a programokat, akkor semmi gond nem lenne. Igaz én most is elvagyok vele, egy-két apróságot leszámítva megvan mindenem, ami kell.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
csabyka666
veterán
Sok múlik a fejlesztőkön! Nokia N8 Symbian Belle rendszerrel főleg a vége felé csak döcögött ugyan, de még tűréshatáron belül volt nálam, és voltak egész használható appok, pl WhatsApp nagyon jól és gyorsan működött, de azt már nem tudtam elfogadni, hogy a Viber nagyon nyögvenyelős volt, a funkciók 90%-át nem is tudtam használni, Skype pedig egyáltalán nem volt rá, FB messenger se volt valami virgonc...váltottam hát. Ezt a minimális igényemet kielégíti a WP, nekem csak ez számít, aztán hogy nem csajozós mobil, az egyáltalán nem mozgat.
-
Peace
nagyúr
Sziasztok!
Nem tetszett a Lumia (710-es) annó, mérgelődtem miatta. Visszaváltottam droidra, de hiba volt. Legalábbis a Sony Xperia SP-t megvenni az volt!!! Totálisan használhatatlan bármire is! Most, hogy letellik a két év, szerintem visszaváltanék Luimia-ra. A legalapabb telefonra lenne szükségem, mert igazából az esetek 99%-ában messenger+vibert használok mást nem. Annyi a kitétel, hogy már szeretném, ha tudná a WP10-et. Köszi előre is!
-
RMZ250
senior tag
Kérdés: amit insiderrei feltettem W10M az ugyan azokat tartalmazza amit a végleges fog? Már csak azért mert itt sok kérdésre az a válasz, hogy majd a 10 tudja. Na most nálam ugyan úgy nem tudja. Vagy hogy van ez
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
RMZ250
senior tag
válasz chipesz #75225 üzenetére
Már nem emlékszem mit hiányolnak itt a fórumtársak csak az tűnt fel, hogy sokra az a válasz,hogy majd a 10. Nekem nem hiányzik semmi, elégedett vagyok vele.
Ja, egyre emlékszem: csörgés alatti rezgés pl.
[ Szerkesztve ]
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
chipesz
őstag
válasz Melack #75224 üzenetére
Szerencsére a droidos appok futtatásából nem lett semmi. Az lett volna az utolsó szög a WP/W10M koporsójába. (Persze az hogy a projekt halott nem jelent semmit, simán visszajöhet, MS-nél semmit nem lehet biztosan tudni.) Bőven elég az iOS bridge.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
chipesz
őstag
válasz Aethelstone #75230 üzenetére
Az Edge jobb, mint az IE (néhány dolgot kivéve, pl. nincs jobbra-balra swype/vissza-előre, könyvjelző szinkron sem jó még, illetve a felhasználónév/jelszó mentés is érdekesen működik, viszont az oldalakat sokkal jobban és gyorsabban tölti be.) Full háttérkép is jóideje van már, a legelső build óta konkrétan.
[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
válasz Aethelstone #75232 üzenetére
10-ről volt szó. (8.1-en egyébként miért lenne? Nyilván nem fogják a régi verziót fejleszteni, mert 1. az újra sincs kapacitás, 2. frissíthető lesz 10-re hivatalosan vagy insiderrel.)
-
Cane
őstag
Hali!
A wp10-ben hol lehet az üzenetek hangját (mindkét SIM-en) beállítani?
Amúgy videófelvétel közben tuti jó a "zseblámpa" bekapcsolhatósága, sokat tud segíteni bizonyos helyzetekben.▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
törölt tag
Segitsetek, kerlek. Van egy outlook.com-os email amivel a telefon is szinkronizal, fő fiók. Nekem még Windows live/hotmail néven van, mivel wp7 (L800), de ez mindegy is. Szoval atköltözve a gmailről az első furcsaság, hogy van hogy nem küldi el az emailt egybol, hanem a postázandó levelek mappába rakja az email alkalmazás. Azt vettem eszre ha push-ként kapok emailt akkor meg elkuldi. A gmailnel egyből elkulde az emailt. Mitől függ hogy mikor kuldi el a telefonom az emailt? Az nagyon jó, hogy push email, de hogy az elküldés akár órakat is csuszhat az hogy fordulhat elő?
[ Szerkesztve ]
-
nbukta77
addikt
Valaki egy olyan battery tile- t nem tud ami pontos. Es nem 10-20 percenkent frissul.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
törölt tag
válasz this is life #75238 üzenetére
Elemek erezesekor, de azthiszem rajottem... Ha a vissza gombal lépek ki az email app-ból akkor a postázandóból elküldi az ott levőket. De még tesztelem...
-
chipesz
őstag
-
CsonkaImo
addikt
Üdv!
Skype mikor lesz újra használható WP-n? A végtelenségig szinkronizál. Csempénél mutatja az értesítéseket, de megnézni sem tudom, illetve az elküldött üzeneteket sem kapja meg a másik fél.
-
fcrhs30
csendes tag
üdv,
a híváslistát és az sms-eket hogy tudom lementeni? szükségem lenne rá... a teló egy lumia 930-as, win8.1-el. kerestem infót ebben a topikban és máshol is, de nem találtam semmit.
más: jelenleg a wp 8.10.14157.200 verziója van fenn a telómon, frissíteni akar a 8.10.14226.359-re. engedjem, jobb lesz tőle, vagy van vmi hátránya?
előre is köszi! -
lugosi
MODERÁTOR
válasz CsonkaImo #75243 üzenetére
"Skype mikor lesz újra használható WP-n?"
Két dolog jutott erről eszembe. Egyik, hogy nyilván ezt senki se tudja megmondani, a másik, hogy miért, korábban az volt? Amióta van wp-s telefonom (bő egy év) a Skype messze a legbugosabb volt üzenetküldésre a platformon. Szinte nem is tudom elképzelni, hogy jól működött valaha is. -
CsonkaImo
addikt
válasz lugosi #75245 üzenetére
WP 8-on nálam jó volt, gyakran előbb kaptam meg az üzeneteket mint az asztalin. Meg időközönként jó szokott lenni. Az viszont, hogy a saját platformon a legrosszabb... nevetséges. Sok ismerősöm nem használja az fb messengert. Ami meg jó alternatíva lenne az a Wire, de természetesen nincs WP-re.
-
Spet
addikt
válasz Gordiann #75214 üzenetére
Vegulis az Xperia Ion-on nagyon gordulekenyen ment a messenger, mert szepen lementett mindent a telefonra, es akar a kezdetig visszaporgethettem barmilyen beszelgetest net nelkul is. Hatranya az volt hogy egy ido utan telelett a telefon belso memoriaja. Hogy hianyzik nekem ez a megoldas? Nem. Hogy miert? Mert szemeteli a telefont.
IOS-en nem tudom, hogy milyen a messenger (hogy visszaporgetheto-e vagy sem), nem hasznaltam meg Iphone-t.
Nekem a WP azt nyujtja amiert vasaroltam, amennyiert. Nem akarok fikazni semmilyen OS-t vagy markat, de minek adjak ki 6 szamjegyu osszeget, ha megkapom az alatt is ami nyujtja azt ami nekem kell?
Mellesleg a legrosszabb messenger ptogram a sok nagy kozul a Viber, ha mar valamit fikazni lehet. Whatsapp jol mukodik nem csilli-villi mint amit Androidon lattam( nem is kellene), de legalabb nem is meriti annyira az akkumulatort.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
félisten
-
Akron99
aktív tag
válasz #16695808 #75236 üzenetére
Szerintem nem normális.
A küldésnek nem kellene, hogy köze legyen a szinkronizálási beállításokhoz. Ha így van akkor az nekem logikátlan is lenne.
Ha az email küldésre klikkelek, akkor azt elküldi (és nem szinkronizál). Én így tapasztaltam.
Olyan esetleg lehetséges, hogy az elküldött elemek között viszont csak egy szinkronizálás után jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest