- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
930-on én sem pörögnék ezen. De ha már van egy tepsim, amin a filmek, és játékok is a legélvezhetőbbek lennének mobilos berkeken belül, akkor elvárnám, hogy amiért pénzt adok, az fusson rendesen.
Mert így elvész a nagy méret adta előny. Itthon én sem játszom, de ha a fogorvosomnál várakozom, illetve bárhol máshol hivatalos ügyekben, esetleg melóhelyen, remek időtöltés, és ott nincs lehetőség XBox One-ra.Nem is ez a kérdés, ki használja ki, és ki nem, és ennek a miértje. Ez a része nagy csalódás eddig.
Mert aranyárban mérik a játékokat, és nincs minőség. Androidon olcsóbbak, és jobban optimalizáltak.
(#23560) Muffman01
Akkor ez a probléma csak a zászlóshajókat érinti. Remek.
Magyarán nincs frissítve a játék a hardverhez.
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
Én nem tudom ki hogy van vele, de kezd elegem lenni.
Nem a 1520-ból, mert remek kütyü, ahogy a WP is jó.De kezdem unni, hogy megveszek egy játékot, és játszhatatlanul lagol.
Több játék véleményezésénél is találkoztam már ezzel, és ahogy néztem a régebbi WP telefonokkal nincs gond, de 1520, 1320-al sokan ebben a cipőben vannak. Kicsit olyan, mintha nem sikerült volna frissítéssel optimalizálni a játékot közel 1 év alatt a 1520-ra.
Ahhoz képest mióta vagyok WP felhasználó, nem költöttem keveset, és ez a kérdéskör nem érint túl pozitívan. Programokkal nincs ilyen gond, csak a játékokkal.
Egyre többször merül fel bennem, hogy olyan az Android amilyen, de ilyen problémával ott nem találkoztam.
Modern Combat 5-nél is írják ezt a lagolást, pedig XBox-os, és nem mellékesen 1600ft. A pofátlanság teteje.Esetleg tenne egy próbát valaki, aki Lumia 930 tulaj pl a Hungry Shark Evolution-nel esetleg Batman-nel? Mert ha nála minden oké, akkor nem a hardverrel van a gond, hiszen a 1520-al azonos.
-
zack
nagyúr
válasz
norbert1998 #23454 üzenetére
Wav-ot még nem próbáltam, de a WMA lossless-t tudja. SACD ripben is.
-
zack
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #23287 üzenetére
Gondolom nálam is ez lesz a vége, de azért amit lehet akciósan veszek meg. Az RR2 volt eddig az egyetlen, amiért teljes árat fizettem.
Volt valami ingyenes autós, ami szép és jó volt, de folyamatosan dobálta az értesítési sávba, gyere játszani, és egyéb infókat, amiket persze kikapcsolni nem lehetett...Azonnal töröltem. Majd akkor játszom, amikor én úgy gondolom, nem kell hogy figyelmeztessen rá.
Pont most vettem meg a geoDefense Swarm-ot, mert 50% leértékelés van rá, és jók a visszajelzések. Nem mindegy, hogy 400ft vagy 800...
-
zack
nagyúr
Megvettem a Real Racing 2-öt. Jó drága volt (1100ft). Ami miatt mégis megvettem, az az, hogy elkezdtem játszani vele Androidon, de telefoncsere miatt abba kellett hagynom, ugyanis "nem kompatibilis" üzenet fogadott LG G2-vel. Maradt az ingyenes Real Racing 3, de nekem ez a belsős fizetgetős dolog nagyon nem jön be.
Kérjenek el érte 1-2k-t, de legyen teljes értékű, és ne az anyagiakon múljon a fejlődésem, és hogy mennyit költök fejlesztésekre alkalmazáson belül. Nem tudom, ezt mikor veszik már észre. Rajtam nem múlik, mert az in-app purchase játékokat csak és kizárólag 1 csillaggal jutalmazom.
Most így néz ki a játék mappa:
-
zack
nagyúr
Assassin's Creed Altair's Chronicle HD akciós lett, ugorjatok rá! 500ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Baldur's Gate 3
- Politika
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest