Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zaja2

    senior tag

    válasz #59070464 #10534 üzenetére

    WOW! Nem semmi kis házi feladat! Gratulálok hozzá,ügyes vagy! :) :R
    "Ha sok app van telepítve, akkor a WP8 telefonok is hajlamosak a lassabb működésre, mint az Android, vagy ennél az OS-nél nincs kihatással a telepített app-ok száma a fluid működésre?"

    Hát figyelj! Lumia 800-am van. Nekem fenn van 34 játék,50-nél több app,kb. 300 zeneszám,pár videó,4 film és semmit sem veszek észre a rendszeren,mintha lassulna. Nem tudom,hogy írjam,de ha a 7.8 nem lassul be,akkor a WP8 már csak gyorsabb lehet ettől.

    Amikor megvettem az első WP-s telómat,ezt mindenféle utánajárás nélkül,azt hittem,hogy lehetőségek egész tárháza nyílik majd meg előttem,és hogy ezzel a telefonnal azt csinálhatom majd,amit csak akarok,és olyan elvárások nélkül,amilyenek közt mindig is kezelhettem régebbi telefonjaimat
    Na igen ám,de amikor először a kezembe fogtam?! Gorilla üveg,2x segédfény,8MP-es kamera? Húha,igencsak jól nézett ki először. Később nagy bánattal vettem tudomásul,hogy ez bezony nem a felhasználói élmény maximális kielégítésére szolgáló készülék. Sok dologért fizetni kell,rengeteg bugos dolog van hozzá,és a tetejébe a legbosszantóbb,hogy olyan határokat szabnak a felhasználónak,amit nagyon nehezen lehet csak átlépni. Nem lebeszélni akarlak WP-s telefonról,de ez soha - ismétlem SOHA nem ér még az android nyomába sem! a 2 gyártó terméke nem összehasonlítható,de WP-nél sok dolog csúszott el. Nem kicsit,nagyon.

    [ Szerkesztve ]

    Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon

Új hozzászólás Aktív témák