Új hozzászólás Aktív témák
-
Narakh
senior tag
válasz
jim bcs #29868 üzenetére
Szeretettel ajánlom figyelmedbe Bartha Csilla és Tolcsvai Nagy Gábor munkáit a lingvicizmusról (bármilyen magas labdát csaptál is le).
(#29867) miklosdomi:
Gyári kamera appal lövöd a videókat? Talán rosszul gondolom, de szerintem a telefonnak minden további nélkül le kéne játszania a saját fájljait. Én azért megpróbálkoznék egy biztonsági mentést követő visszaállítással, de a nálam okosabbak majd megmondják a frankót.(Beállítások -> Biztonsági mentés -> Alkalmazás + beállítások; majd Beállítások -> Névjegy -> Telefon alaphelyzetbe állítása)
-
törölt tag
válasz
jim bcs #29687 üzenetére
Persze ezt tudom, de nekem alapvetően az volt a kérdésem, hogy a Sygicért fizetni kellene, megéri-e. Ezt igyekeztem kipróbálni, a végeredményt közzé tettem.
Az, hogy nem tud körforgalomról és nem figyelmeztet rá, azt még megértem, lehet, hogy még nincs aktualizálva, frissítve. De engem az bosszantott fel, amikor körforgalmat karatyolt, és sehol nem volt, nem látszott körforgalom - az nem tűnik csak úgy el.
Egyébként valóban nem hibátlan a Here+, de két éve elég jól kivitt Angliába, viszont hazafelé Németországban bejelentette, hogy ő már nem tud több információt feldolgozni és leállt. Telefon restart segített rajta. Viszont onnan már a hatéves Tom-Tom hozott haza (a régi, nem frissített térképpel), amit biztonsági tartaléknak vittem magammal.
-
Clemi
veterán
válasz
jim bcs #29681 üzenetére
Én navigáltam a Sygic-el és nem volt gáz vele. Ami miatt tetszett, az a poi adatbázisa, ami szerintem sokkal részletesebb, mint a Here.. Legalábbis Ausztriában ott álltam a város központban és gyorsan KP kellett, úgyhogy kellett egy adott bank bankomatja. A HERE lófaszt se mutatott, a Sygic meg körberajzolt bank fiókokkal és persze simán odavitt a keresett bankhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged