- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
válasz jim bcs #29172 üzenetére
Nagyon egyszerűen vissza lehet rakni a 8.1-et, szóval ha valaki ki akarja próbálni, akkor azon nem kell izgulni, hogy beleragad a Beta verzióba.
Amúgy azt gondoltam, hogy itt már többen tesztelgetik, de látom nincs túl nagy érdeklődés.''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
szamovar
tag
válasz jim bcs #29371 üzenetére
megtörtént, de semmi. kint van a logója(felhő) és kiírja hogy a trial lejárt.
jim bcs: wflow volt, de egyik napról a másikra behalt. gyors rákereséssel jónak mondta a fórum, ezért választottam.[ Szerkesztve ]
Alcatel One Touch Max DB - Nokia 3310 - Nokia Ngage - Samsung E900 - Samsung P850 - Se w800 - Nokia N91 - Eten m500 - Samsung I900 - BlackBerry 9000 - Motorola Defy - Nokia E52 - Nokia Lumia 1020 - Apple Iphone SE
-
Clemi
veterán
válasz jim bcs #29681 üzenetére
Én navigáltam a Sygic-el és nem volt gáz vele. Ami miatt tetszett, az a poi adatbázisa, ami szerintem sokkal részletesebb, mint a Here.. Legalábbis Ausztriában ott álltam a város központban és gyorsan KP kellett, úgyhogy kellett egy adott bank bankomatja. A HERE lófaszt se mutatott, a Sygic meg körberajzolt bank fiókokkal és persze simán odavitt a keresett bankhoz.
-
egykori
őstag
válasz jim bcs #29687 üzenetére
Persze ezt tudom, de nekem alapvetően az volt a kérdésem, hogy a Sygicért fizetni kellene, megéri-e. Ezt igyekeztem kipróbálni, a végeredményt közzé tettem.
Az, hogy nem tud körforgalomról és nem figyelmeztet rá, azt még megértem, lehet, hogy még nincs aktualizálva, frissítve. De engem az bosszantott fel, amikor körforgalmat karatyolt, és sehol nem volt, nem látszott körforgalom - az nem tűnik csak úgy el.
Egyébként valóban nem hibátlan a Here+, de két éve elég jól kivitt Angliába, viszont hazafelé Németországban bejelentette, hogy ő már nem tud több információt feldolgozni és leállt. Telefon restart segített rajta. Viszont onnan már a hatéves Tom-Tom hozott haza (a régi, nem frissített térképpel), amit biztonsági tartaléknak vittem magammal.
-
silboy
aktív tag
válasz jim bcs #29776 üzenetére
Ajánl egyet légyszives.Olyan kellene,ami kb. a kijelző 2/3 részét elfoglalja,és ráférjen 7-10 esemény,olvasható betű mérettel.
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
Narakh
senior tag
válasz jim bcs #29868 üzenetére
Szeretettel ajánlom figyelmedbe Bartha Csilla és Tolcsvai Nagy Gábor munkáit a lingvicizmusról (bármilyen magas labdát csaptál is le).
(#29867) miklosdomi:
Gyári kamera appal lövöd a videókat? Talán rosszul gondolom, de szerintem a telefonnak minden további nélkül le kéne játszania a saját fájljait. Én azért megpróbálkoznék egy biztonsági mentést követő visszaállítással, de a nálam okosabbak majd megmondják a frankót.(Beállítások -> Biztonsági mentés -> Alkalmazás + beállítások; majd Beállítások -> Névjegy -> Telefon alaphelyzetbe állítása)
[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
silboy
aktív tag
válasz jim bcs #29889 üzenetére
Hát nekem az nem tud ilyet.
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Külpolitika
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest