Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Google Pixel topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Mi nem érthető? Már kész is a maszek vonalkódos PC "nyílvántartó" információs progi. A pc-s klienset, ami a vonalkódokat létrehozza/nyomtatja/feltölti az olvasóba, megcsináltam JAVA-ból + kötegelt állományokból (erősen lerontja a Windowson kívüli felhasználást, de legalább gyorsan elkészült
)
Maga az olvasó egy kutya közönséges kézigép technikai szempontból, csak éppen nincs teljes értékű Visual Studio .Netem, meg egyébb fejlesztőeszközöm hozzá, és még a nyamvadt VB scriptek se futnak.
Ezért megírtam egy HTML oldalt JavaScripttel körítve, ami a beolvasott vonalkódot (ez is vicces, hogy maga a vonalkódolvasó rész már a Wordpadba is be tudja olvasni a kódot, úgyhogy az oldalhoz illesztésnél csak arra kellett ügyelni, hogy automatikusan megkapja a fókuszt a szövegdoboz), átalakítja elérési útvonallá, ahonnan megnyitja az adott gép leírását tartalmazó html doksit. Már csak azt kéne megoldani, ha nincsen olyan vonalkód, dobjon egy hibaüzit.
Tudom igénytelen, de kezdetnek és belső használatra talán elmegy, majd meglátjuk, meg még valami normális fejlesztőeszközt keresek az olvasóhoz. Tényleg milyen ingyenes fejlesztőeszköz van Windows CE .NET 5-höz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)