- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Mi nem érthető? Már kész is a maszek vonalkódos PC "nyílvántartó" információs progi. A pc-s klienset, ami a vonalkódokat létrehozza/nyomtatja/feltölti az olvasóba, megcsináltam JAVA-ból + kötegelt állományokból (erősen lerontja a Windowson kívüli felhasználást, de legalább gyorsan elkészült
)
Maga az olvasó egy kutya közönséges kézigép technikai szempontból, csak éppen nincs teljes értékű Visual Studio .Netem, meg egyébb fejlesztőeszközöm hozzá, és még a nyamvadt VB scriptek se futnak.
Ezért megírtam egy HTML oldalt JavaScripttel körítve, ami a beolvasott vonalkódot (ez is vicces, hogy maga a vonalkódolvasó rész már a Wordpadba is be tudja olvasni a kódot, úgyhogy az oldalhoz illesztésnél csak arra kellett ügyelni, hogy automatikusan megkapja a fókuszt a szövegdoboz), átalakítja elérési útvonallá, ahonnan megnyitja az adott gép leírását tartalmazó html doksit. Már csak azt kéne megoldani, ha nincsen olyan vonalkód, dobjon egy hibaüzit.
Tudom igénytelen, de kezdetnek és belső használatra talán elmegy, majd meglátjuk, meg még valami normális fejlesztőeszközt keresek az olvasóhoz. Tényleg milyen ingyenes fejlesztőeszköz van Windows CE .NET 5-höz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Seed szerver topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 10
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Formula-1
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Huawei Mate 20X 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)