- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
Installáltam az f:\-re, mert az most nekem a pda. sd-kártyamódban van, felment a kártyára, de hogyan tudom onnan indítani? A programok közt nincs.
Egy fájt kellenelecserélnem az egyik program mappájában, de így nem tudom. Fel kellene telepítsem ezt az "ActiveSync" dolgot, hogy ezt meg tudjam csinálni végre?
köszi
-
Kloss
őstag
Nagytudású barátom, miről beszélsz? Hol nem fogalmaztam tisztán?
Mivel semmi konkrétumot nem írtam le, kivétel, hogy az én készülékemnél végrehajtható volt a csere, szerintem nem írtam le badarságot.
A kérdést fel is tettem, miszerint milyen az ő készüléke, mert akkor lehet csak tovább badarságokat mondani neki.
Mindenesetre ezt te meg is tetted, mert nekem a gyári WM5-el rendszeresen voltak lefagyások és egyéb problémák, de a gyári WM6-al már tökéletesen megy minden.
Próbáltam egyedileg készített oprendszert is, az sem volt rossz. Pl PDA-ra elég sok ilyen Windows Mobile elérhető.
Néhány javításon és változtatáson azért átesett a WM6, + még néhány funkció is került bele.
Tisztában vagyok vele, hogy nem lehet úgy frissíteni, mint az asztali gépet, nem is tettem erre célzást, ezt szerintem a kérdező félnek írd meg. -
Arcor
csendes tag
Hello,
Nem tudom jó helyre irok-e, ha nem bocsi. Ezt a fórumot találtam a google-el.
Nekem is ez a problémám amit feljebb olvastam és már hetek óta szenvedek vele, hogy most kapott Samsung i600-asomra (Windows Mobile 5.0) nem tudok javas dolgokat tenni mert nem ismeri fel a *.jar fileokat.
Próbáltam az első linkedet, azt a hibaüzenetet kaptam hogy régebbi verzióra való, a második pediknál a hibaüzenet pedig, hogy nem Windows CE alkalmazás vagy valami ilyesmi.
Bármi ötlet ami esetleg segithetne?Előre is köszönöm.
Arcor
-
-
BloodRay
veterán
Nagyon szépen köszi a segítséget! Remélem rájövök h működnek a progik.
Írásodat olvastam egyébként csak nem mertem eddig progival ismerkedni, mert azt hittem leginkább programozni kell, h személyre szabjuk. Remélem működésre tudom bírni.
Kössz rumos14 megnézem azt a progit is bár Ez a Resco Explorer-es felület nagyon tetszik! -
rumos14
nagyúr
-
BloodRay
veterán
Szia! Ilyen theme-ket honnan lehet szerezni? Ill hogy kell felrakni??
Nem küldenéd el? Ha lehet?
Ill: Van egy Hitchhiker nevű progim MDA III -hoz, hogy tudjak végre csatlakozni wlan-hoz, de nem tudom felinstallálni.Egy msi és egy setup.exe van hozzá de felrakom őket pda-ra nem hajlandó elindítani őket.
Légyszi segítsen akinek van valami tippje illetve aki tudja, hogy oldjam meg, h működjön wifi.
Jah! És mp3 csengőhangok külön program nélül nem fognak működni?
Köszi a segítséget előre is! És sorry a láma kérdések miatt. -
Rodox
tag
Szia Wajk!
Itt a DialPad ugyanúgy skinezhető, mint az A925-ösben volt, vagy külön progi is kell hozzá?
Megtennéd hogy elküldöd a lentebbi skint?
Még elég kezdő vagyok PDA témában, de olvasgatom a fórumokat, úgyhogy egyszer majdcsak rájövök mi mindenre lehet használni a kütyüt. -
-_neo_-
csendes tag
Igen csak szépen alakul a skin!
Viszont én elakadtam. Felraktam a Wisbar Advance-t (2.7) De csaka start menüt és a felső-alsó status bart cserélte le. Ha a beépített themekre váltok akkor is csak azok változnakPróbáltam más themeket lenyúlni [link] <-- innen meg [link] <---innen de egyiket sem ismerte fel. MEgnéztem wishbar litle-el de e is csak ezeket cseréli.
Szóval egyenlőre még nem látok olyan jó kis cuccokat mint ami a Te gépeden van
[Szerkesztve] -
-_neo_-
csendes tag
Hai!
Most sikerűlt beszereznem egy hp 3640-est. még ismerkedünk, de komolynak tűmik az űgy.
Úgy olvastamTe már tapasztalt tulaj vagy. Egy két softot le is húztam azonnal a listádból. WisBarból melyiket érdemes leszedni? Themeket érdemes összeszedni vagy ez tud mindent?
Másik gondom, hogy eddigi teloimban volt csörgés/kép hozzárendelése hívóhoz. Sajnos alapból ebben nincs (vagy nem találtam). Van valami soft ami ezt megoldja?
Előre is kösz! -
DonDragonka
őstag
Kihagytam az előbbi listából a Heroes of Might and Magic for PPC-t…
Mivel az eszköz már több mint 1 éve megvan, volt ideje ennek a listának felduzzadnia. Itt nem is a mennyiségen van a hangsúly hanem azon, hogy mind olyan program amit kiteszteltem. Találkoztam persze olyannal is amelyik úgy hazavágta a játékost, hogy HR lett a vége. Mostani állapotában, ezekkel a programokkal viszont tökéletesen megy már nagyon régen.
Az iGO szerintem is nagyszerű. Jó program, ha nem a legjobb. -
DonDragonka
őstag
Eszköz HP iPAQ6340. MS PocketPC2003 +512MB SD.
Programok, amik jól esnek neki:
.NET2.0
ConvertCE
iGO2006
NoteM: MP3-ba rögzít
Opera
PHM RegEdit
RadiusFuel: üzemanyag fogyasztás nyilvántartó
STDict: Angol szótár
TCPMP: média lejátszó
TheCount: Stopper
TotalCommander
VNCViewer
WiFiFoFum2
WifiKnife
pocketMax Redial: foglalt jelzés esetén újratárcsáz
Sun’n’Moon: holdnaptár
JamdatWORMS: games
+a gyári progik (Backup, ImageZone, ClearVue, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Próba
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest