- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
Viktor0610 #778 üzenetére
Te is jófej házigazda vagy
1.: .vbs kiterjesztésű állományokat futtatnék, de nem tudok. Ha a benne levő kódot egy weboldalba rakom, amit a PC-s IE le tud futtatni, azt a kézi gépen lévő IE nem. A javascript meg nem engedi a fájlba mentést (ha mégis, javítsatok ki, mert akkor meg van oldva, meg nem vagyok nagy JavaScriptes de a minimális angoltudásom és a copy/paste velem van)
2.: Az ActiveSync becsatolja a meghajtók közé a csatlakoztatott kézigépet (Mobileszköz ikon), hogy a rajta levő állományokat PC-n keresztűl buzeráljuk. Én egy progit írnék, ami magától buzerálná, de mivel nem értek ezekhez a kütyükhöz, csak azt tudom leprogramozni, amit parancssorból, pl cmd.exe -ben ki tudok adni (Win2k/XP/Vista/7), de eddig még nem sikerült parancssorból elérnem a mobileszköz mappa tartalmát. -
tuskooo
addikt
válasz
Viktor0610 #706 üzenetére
A nagyítás tényleg fura néha, remélem majd javítják. Nálam sajnos a mini nem játszik, nincs a pda-mra, azt mondjuk nem értem, miért nem rakhatok rá másikat, ami ilyen kijelzőre van, de Operáék biztos tudják. Én azt nem értem, hogy miért 3-4szer olyan gyors legalább, mint az Opera.
-
reandre
tag
válasz
Viktor0610 #695 üzenetére
Szia!
Köszi, ezt sikerült is megcsinálnom!
Viszont arra nincs ötleted, hogy a Settings hivatkozást hogyan tudnám visszavarázsolni? Ugyanis az is eltűnt, és az az, ami igazán probléma -
lajosforras
csendes tag
válasz
Viktor0610 #688 üzenetére
Letöltöttem a próbaverziót, eddig tetszik...
Köszi a válaszokat!,
üdv, -
lajosforras
csendes tag
válasz
Viktor0610 #686 üzenetére
Ha egyszer kifizettem, gondolom újra feltelepíthetem, kérdés, hogy működik-e majd?
-
lajosforras
csendes tag
válasz
Viktor0610 #683 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Azt nem tudod/tudjátok véletlenül, hogy ha veszek egy ilyet, akkor egy esetleges WM 6.5 upgrade-nél ehhez is lesz ingyenes frissítés, vagy újra fizetni kell az újért?
-
válasz
Viktor0610 #678 üzenetére
Továbbra sem jó, viszont küldtem egy mailt az adatlapodon lévő címre.
Mármint nem magamnak, hanem neked, molngab.
-
yodee_
őstag
válasz
Viktor0610 #652 üzenetére
sajna nem használ
-
coyote55
őstag
válasz
Viktor0610 #626 üzenetére
Köszi!
-
akoska23
aktív tag
válasz
Viktor0610 #628 üzenetére
Megoldottam a dolgot elcseréltem a lakotársam n95 üs telefonjára (legalább azt ismerem)
ö olvassa tovább a forumot és mégegyszer köszönöm
-
akoska23
aktív tag
válasz
Viktor0610 #626 üzenetére
köszönöm
még egy kérdés hogy és honnan rakjak fel angol rom ot?
-
coyote55
őstag
válasz
Viktor0610 #613 üzenetére
Ezt a welcome.not fájlt a memóriakártya, vagy a gép gyökérkönyvtárában kell létrehozni?
A Touch megy memóriakártya nélkül is... -
akoska23
aktív tag
válasz
Viktor0610 #622 üzenetére
köszönöm remélem jo lessz és a készülék magyaritása is megoldodik itt
-
akoska23
aktív tag
válasz
Viktor0610 #620 üzenetére
Az nem olyan nagy gond fizetek ha muszály
-
akoska23
aktív tag
válasz
Viktor0610 #615 üzenetére
htc touch dual
nekem mindegy csak igy használni sem tudom
sajna
-
Pero
senior tag
válasz
Viktor0610 #539 üzenetére
ezt én is megtaláltam, de nem tudtam működő verziót szerezni innen, de köszönöm azért, végül sikerült megoldanom,
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz
Viktor0610 #541 üzenetére
Értem. Köszi. Akkor marad a csengőhang rövidítés.
-
Beantech
aktív tag
válasz
Viktor0610 #519 üzenetére
hello igazad van megtaláltam a heraldhoz is, de még egy pici probléma ugy csinálom ahogy irja, de ezt irja ki Error [240]:file open
The UPdate utility can not open the requested file. Please check your update utility.mit jelent?
nem vok angolos
a frissitő szoftverrel azonos mappába van a ROM is.
-
Tzatziki
csendes tag
válasz
Viktor0610 #470 üzenetére
Bár tényleg nem hinném, hogy szükségük lenne még egy plusz bevételi forrásra.. Így sem olcsók ezek a kütyük.. Olvastam, átszámítva valami 14-15 ezer lenne :S..
-
ricsip
addikt
válasz
Viktor0610 #451 üzenetére
Sejtettem h. ez lesz a végső megoldás. Mivel nem saját a telefon, nem akarom a ROM-ját barmolni, marad a tesztelés. Ha nagyon nem boldogulok vele, nincs messe normális vavi PDA-t kell venni. Azért arra kíváncsi volnék használta-e más ilyen telefont igo-ra.
-
ricsip
addikt
válasz
Viktor0610 #449 üzenetére
Thx, láttam
Ha a beépített memory managerben a running programs-nál üres a lista, akkor elvileg nincs olyan beragadt futó program, ami enné a memóriát.
-
Chili7
őstag
válasz
Viktor0610 #400 üzenetére
azt még fel sem tudtam tenni. megpróbálom majd BT-n, csak sajnos kevés a türelmem.
mod: Lassú activesync-el összejött -
Chili7
őstag
válasz
Viktor0610 #398 üzenetére
Sajnos továbbrasem boldogulok. Nem tudom leszedni a az igo indítóikonját a pda asztaláról. Az Indítás/programokban is ott van. Mit csináljak vele? nem tudom onnan eltűntetni.
A másik, hogy hiáb telepítem az active Sync-et, nem tud kapcsolódni valami "hardver nem tud kapcsolódni" szöveggel. -
Chili7
őstag
válasz
Viktor0610 #393 üzenetére
Még nincs! Melyiket szeressem? TC PPC
Hogyan kell telepíteni, és hova? SD-re? Vagy pc-ről kell futtatni?
Intézővel megtaláltam a program filest. Mire kell a tc?
köszi -
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #343 üzenetére
most konkrétan az a baj hogy a start menüre klikknél hangot ad ki? azért ezzel sztem együtt lehet élni
ha pedig törlni/átnevezni akarsz, ne a pda-n magán próbáld, hanem pc-re kötve. van egy plugin Total Commander-hez, azzal bele tudsz menni a pda belső memójába (teáht nem a memókártya, hanem maga a gép tartalmát látod, windows könyvtárral és minden egyébbel). persze csak óvatosan. -
Peet210
őstag
válasz
Viktor0610 #331 üzenetére
Nos nekem WM2003SE rendszerem van, tehát csak erről tudok nyilatkozni.
Startmenü settings personal "fül" sounds and notifications menüben lehet kikapcsolni a hangokat illetve azt is be lehet állítani, hogy milen feladathoz milyen hang kapcsolódjon.
Ugyan itt a personal fülnál lennie kell egy telefon menünek ahol pedig be tudod állítani, hogy hogyan csörögjön ill. rezegjen a telefon.
Hangerőt pedig az óra mellett lévő ikonnal tudod állítani. -
rumos14
nagyúr
válasz
ó köszönjük hogy végre méltó helyére került a topik
bár a mostani pda-m nem telós, és nem emlékszem az előző telós pda-nál hogy adott-e ki hangot a start menü nyomodása, de ha a hangerőt 0-ra veszed (nem a csngését, hanem a másik csúszkát), akkor biztos kussol.ha szabad kérdeznem milyen készülékről/op.rendszerről térsz át a sötét oldalra?
-
sztikac
őstag
válasz
"Ja, még valami. A telefonban (nem a SIM-kártyán!) lévő számokat h. tudom kitörölni egyszerre? A használati nem tér ki erre."
Legegyszerűbben úgy hogy szinkronizálod egy üres Outlook névjegyzékkel (beállítva hogy a PC-s kontaktok felülírják a PDA-n lévőket). -
Wajk
addikt
válasz
Viktor0610 #309 üzenetére
pontosan.
-
szamovar
tag
válasz
Viktor0610 #218 üzenetére
Az érdekes az hogy headsettel jól működik, és néha nélküle is jó! Lehet valami érintkezés para lehet! Tudtok mondani valami megbízható, de olcsó bpi szervízt!?
[Szerkesztve] -
szamovar
tag
válasz
Viktor0610 #218 üzenetére
Húúú! Köszi, azért megnyugtattál hogy nem 10e ft-okról van szó!
[Szerkesztve] -
szamovar
tag
válasz
Viktor0610 #216 üzenetére
Tehát szervíz? Árban mit jelent ez? Egy másik fórumon, szoft. problémára gyanakodnak!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- Spórolós topik
- Fujifilm X
- War Thunder - MMO Combat Game
- LEGO klub
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 Plus 6db folia + 1db tok
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest