Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
szia!!!
tudtam hogy te megoldod a problémám!
erre nem gondoltam volna, hogy ha újra configolom az msn elérést, akkor majd megjavul.....
örök hála!!!
másik topik/téma, de a compaq-os egeres problémám is biztos hamarabb megoldottad volna, mint én.....1 évig szívtam vele...egérrel ennyit még sosem
szerk:
kéne 1 moonman topik
gondolom nem győznéd.... -
sztikac
őstag
Kezdem elfogadni hogy ez van. A HTC szépen megjeleníti az összes Outlookos naptár + teendő bejegyzéseimet + meg minden egyéb marhaságot, míg az E50nek ez nem mindig jön össze. Viszont néhány dologban meg a symbian 100x jobb mint a wm5, úgyhogy egyelőre marad mindkét platform. Kösz hogy próbáltatok segíteni 
-
sztikac
őstag
Már töröltem egyesével
Pont az a problémám hogy az E50-em szinkronizálom Outlookkal, utána ezeket a névjegyeket akarnám átvinni a HTC-re. Egy névjegyhez általában 1 max. 2 szám tartozik + e-mail cím + lakcím, ezeket Outlook meg is jeleníti rendesen. Mikor ActiveSync-el áttöltöm a HTC-re akkor viszont olyan mintha összekeverné a kategóriákat: jópár kontaktnál nem látszódik a név csak annyi hogy ''mob'', néhánynál pedig vagy az e-mail cím v. a tel. szám tűnik el. Miután megnyitom az adott névjegyet ott már látszódik a név és utána ha nyomok neki egy szerkesztés-t akkor kilépés után már látszódik a név is... Gondolom ha a HTC-n hoznám létre a névjegyeket akkor működne rendesen a szinkronizálás. Valami megoldás csak van. Lehetetlen hogy én használok egyedül symbian + wm5 kombót
Na ez elég hosszú és bonyolult lett de valaki csak érteni fogja hogy mi a gondom 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- Használt Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Szép állapotú Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kezdem elfogadni hogy ez van. A HTC szépen megjeleníti az összes Outlookos naptár + teendő bejegyzéseimet + meg minden egyéb marhaságot, míg az E50nek ez nem mindig jön össze. Viszont néhány dologban meg a symbian 100x jobb mint a wm5, úgyhogy egyelőre marad mindkét platform. Kösz hogy próbáltatok segíteni 
Pont az a problémám hogy az E50-em szinkronizálom Outlookkal, utána ezeket a névjegyeket akarnám átvinni a HTC-re. Egy névjegyhez általában 1 max. 2 szám tartozik + e-mail cím + lakcím, ezeket Outlook meg is jeleníti rendesen. Mikor ActiveSync-el áttöltöm a HTC-re akkor viszont olyan mintha összekeverné a kategóriákat: jópár kontaktnál nem látszódik a név csak annyi hogy ''mob'', néhánynál pedig vagy az e-mail cím v. a tel. szám tűnik el. Miután megnyitom az adott névjegyet ott már látszódik a név és utána ha nyomok neki egy szerkesztés-t akkor kilépés után már látszódik a név is... Gondolom ha a HTC-n hoznám létre a névjegyeket akkor működne rendesen a szinkronizálás. Valami megoldás csak van. Lehetetlen hogy én használok egyedül symbian + wm5 kombót
Na ez elég hosszú és bonyolult lett de valaki csak érteni fogja hogy mi a gondom 
!