Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
szia!!!
tudtam hogy te megoldod a problémám!
erre nem gondoltam volna, hogy ha újra configolom az msn elérést, akkor majd megjavul.....
örök hála!!!
másik topik/téma, de a compaq-os egeres problémám is biztos hamarabb megoldottad volna, mint én.....1 évig szívtam vele...egérrel ennyit még sosem
szerk:
kéne 1 moonman topik
gondolom nem győznéd.... -
sztikac
őstag
Kezdem elfogadni hogy ez van. A HTC szépen megjeleníti az összes Outlookos naptár + teendő bejegyzéseimet + meg minden egyéb marhaságot, míg az E50nek ez nem mindig jön össze. Viszont néhány dologban meg a symbian 100x jobb mint a wm5, úgyhogy egyelőre marad mindkét platform. Kösz hogy próbáltatok segíteni 
-
sztikac
őstag
Már töröltem egyesével
Pont az a problémám hogy az E50-em szinkronizálom Outlookkal, utána ezeket a névjegyeket akarnám átvinni a HTC-re. Egy névjegyhez általában 1 max. 2 szám tartozik + e-mail cím + lakcím, ezeket Outlook meg is jeleníti rendesen. Mikor ActiveSync-el áttöltöm a HTC-re akkor viszont olyan mintha összekeverné a kategóriákat: jópár kontaktnál nem látszódik a név csak annyi hogy ''mob'', néhánynál pedig vagy az e-mail cím v. a tel. szám tűnik el. Miután megnyitom az adott névjegyet ott már látszódik a név és utána ha nyomok neki egy szerkesztés-t akkor kilépés után már látszódik a név is... Gondolom ha a HTC-n hoznám létre a névjegyeket akkor működne rendesen a szinkronizálás. Valami megoldás csak van. Lehetetlen hogy én használok egyedül symbian + wm5 kombót
Na ez elég hosszú és bonyolult lett de valaki csak érteni fogja hogy mi a gondom 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kezdem elfogadni hogy ez van. A HTC szépen megjeleníti az összes Outlookos naptár + teendő bejegyzéseimet + meg minden egyéb marhaságot, míg az E50nek ez nem mindig jön össze. Viszont néhány dologban meg a symbian 100x jobb mint a wm5, úgyhogy egyelőre marad mindkét platform. Kösz hogy próbáltatok segíteni 
Pont az a problémám hogy az E50-em szinkronizálom Outlookkal, utána ezeket a névjegyeket akarnám átvinni a HTC-re. Egy névjegyhez általában 1 max. 2 szám tartozik + e-mail cím + lakcím, ezeket Outlook meg is jeleníti rendesen. Mikor ActiveSync-el áttöltöm a HTC-re akkor viszont olyan mintha összekeverné a kategóriákat: jópár kontaktnál nem látszódik a név csak annyi hogy ''mob'', néhánynál pedig vagy az e-mail cím v. a tel. szám tűnik el. Miután megnyitom az adott névjegyet ott már látszódik a név és utána ha nyomok neki egy szerkesztés-t akkor kilépés után már látszódik a név is... Gondolom ha a HTC-n hoznám létre a névjegyeket akkor működne rendesen a szinkronizálás. Valami megoldás csak van. Lehetetlen hogy én használok egyedül symbian + wm5 kombót
Na ez elég hosszú és bonyolult lett de valaki csak érteni fogja hogy mi a gondom 
!