Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
hello igazad van megtaláltam a heraldhoz is, de még egy pici probléma ugy csinálom ahogy irja, de ezt irja ki Error [240]:file open
The UPdate utility can not open the requested file. Please check your update utility.mit jelent?
nem vok angolos
a frissitő szoftverrel azonos mappába van a ROM is. -
Hello megin, angolba nem igazán vagyok otthon kéne egy kis kezdő lökés
csomó HTC -re találtam ilyet hogy HTC wizard ROM update utility vagy ilyesmi, na de az én HEraldomhoz nem találok ilyen progit, egy ROM-t találtam azt leszedtem, de hogy varázsolom rá?
kéne mert eléggé lomha szegény pda igy, köszi elöre is
-
Hello kéne egy kis help, azt szeretném kérdezni hogy valaki tudna adni linket hogy hogy kell HTC Heraldon romot frissiteni, a legfrissebb gyárit ha lehet, mert most kaptam egyet, de ilyen lassú, telepakolt moddingolt szoft van rajta, és le szeretném gyilkolni naturra de még kezdő vagyok WM-ban, köszi, privátban is jöhet segitség

-
Hellosztok, elmtudná nekem magyarázná, hogy hogy tudok én elvileg skype-on ingyen telefonálni? mert nem igazán tiszta

-
HEllo, egy csomó jó progikrol hallok Windows mobilos pda-kra de én valahogy sose találok, jókat, például 3d-s játékokat, nem tudnátok adni egy linket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem vok angolos
a frissitő szoftverrel azonos mappába van a ROM is.