Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Íme az új Android Auto!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
-
kingabo
őstag
WinCe plug-in for tcmd Sajnos ehhez is kell as, ha jól rémlik.
Én egy jó ideje csak úgy használom, hogy mindent cab-ben szedek le (pl innen: FreeCabs), aztán kártyaolvasóba a karit, felmásolom amit kell és egy cabinstaller nevű progival feltelepítem.szerk: Elég sok jó progi található ingyenes oldalakon is csak kitartás kell hozzá, hogy végignézd a kinálatot.Még itt szoktam sok jó progit találni... (most épp a legújabb egy theme generátor, amiben minden paramétert szépen be lehet állítani: háttér kép, színek...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (339) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus - 256 GB - kék (338) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most is elég tisztességesen tolják a srácok.