Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloss
őstag
Nagytudású barátom, miről beszélsz? Hol nem fogalmaztam tisztán?
Mivel semmi konkrétumot nem írtam le, kivétel, hogy az én készülékemnél végrehajtható volt a csere, szerintem nem írtam le badarságot.
A kérdést fel is tettem, miszerint milyen az ő készüléke, mert akkor lehet csak tovább badarságokat mondani neki.
Mindenesetre ezt te meg is tetted, mert nekem a gyári WM5-el rendszeresen voltak lefagyások és egyéb problémák, de a gyári WM6-al már tökéletesen megy minden.
Próbáltam egyedileg készített oprendszert is, az sem volt rossz. Pl PDA-ra elég sok ilyen Windows Mobile elérhető.
Néhány javításon és változtatáson azért átesett a WM6, + még néhány funkció is került bele.
Tisztában vagyok vele, hogy nem lehet úgy frissíteni, mint az asztali gépet, nem is tettem erre célzást, ezt szerintem a kérdező félnek írd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs