Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kloss
    őstag

lehetőleg ne terjessz badarságokat, vagy fogalmazz tisztán. Az elvileg WM5-ről WM6-ra upgrade úgy lehetséges, ha a gyártó ad ki WM6-os ROM-ot, vagy valami lelkes júzer készít egyet ami nagyon ritka, de előfordul.

de ami a lényeg, nem lehet úgy frissíteni az oprendszert mint pl az asztali gépen, hogy uninstall meg install aztán kész is... szóval mielőtt veszel WM5-ös gépet nézz utána van-e hozzá upgrade. (Bár ha hivatalos akkor ha most veszed már kérheted azzal, hogy adják oda neked...)

Nagytudású barátom, miről beszélsz? Hol nem fogalmaztam tisztán?
    Mivel semmi konkrétumot nem írtam le, kivétel, hogy az én készülékemnél végrehajtható volt a csere, szerintem nem írtam le badarságot.
    A kérdést fel is tettem, miszerint milyen az ő készüléke, mert akkor lehet csak tovább badarságokat mondani neki.
    Mindenesetre ezt te meg is tetted, mert nekem a gyári WM5-el rendszeresen voltak lefagyások és egyéb problémák, de a gyári WM6-al már tökéletesen megy minden.
    Próbáltam egyedileg készített oprendszert is, az sem volt rossz. Pl PDA-ra elég sok ilyen Windows Mobile elérhető.
    Néhány javításon és változtatáson azért átesett a WM6, + még néhány funkció is került bele.
    Tisztában vagyok vele, hogy nem lehet úgy frissíteni, mint az asztali gépet, nem is tettem erre célzást, ezt szerintem a kérdező félnek írd meg.

Új hozzászólás Aktív témák