- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen GPS-t vegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
Mivel párhuzamosan fut két WMP topic is, ezért ezt most bezárom (mivel ez a kisebb).
A kérdéseket a továbbiakban a Windows Media Player topicban tegyétek fel.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Mr President #171 üzenetére
Rakd fel a Haali Media Splittert. Pipáld be az Avi támogatást is.
-
Mr President
senior tag
Hello
Az lenne a kérdésem hogy Media player 12-es estén hangsávot lehet e váltani? Mert az a problémám h dual-nál egyszerre megy a két hang. Egyáltalán lehetséges ez??
Kösz -
WonderCSabo
félisten
válasz
gabber9511 #169 üzenetére
Felraktál egy kodeket, amiben be lett állítva ez. Töröld le a kodekeket, és jó lesz.
-
gabber9511
csendes tag
WIN7-et (7600) használok már november óta és annak a mediaplayer-ét és jó is volt míg mostanában egyszer egy filmet kezdtem el nézni (már jó ideje nem használtam mediaplayert) de mikor azt a filmet megnyitotta akkor a közepén a a képnek volt egy piros csík azt hittem hogy csak ez a film a hibás de nem hibás mert most egy másik filmnél is ott van középen egy piros csík amiben még régen nem volt.....
valaki tudja mi lehet a baj?? és hogy mi a megoldás erre?
ja és a NERO lejátszója is ugyanezt csinálja :S -
winboy
csendes tag
válasz
aquarius76 #164 üzenetére
Nekem is ez volt a baj, aztán megtaláltam ezt a plugint:
http://port25.technet.com/pages/windows-media-player-firefox-plugin-download.aspx
Feltelepítettem, azóta működik.
-
Cola111
aktív tag
Sziasztok!
Windows Media Player-t használok Windows 7 Ultimate 64-bit alatt. Felettem mellé a K Lite Codec Packból a Standardot, és egy picit szaggatnak az .mkv sorozatjaim, ez mitöl lehet? KMPlayerel tökéletesen működött, a 1080p is.
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5250 @ 1.50GHz (2CPUs), ~1.5GHz
Memory: 2048MB RAM -
aquarius76
csendes tag
Sziasztok ! Segítsen valaki nekem ha tud. Nem túl régen lett 7-es Windowsom.Most a MP 12-es verziója van.Csak az a bibi, hogy sok weblapnál nem játssza le az ottani videót, mert hiányzó bővítményeket keres, a 11-est ajánlgatja. Töröljem a 12-est, hogy ne legyen ilyen gondom, s rakjak fel 11-est (ha egyáltalán lehet) vagy van valami beállítás a 12-esben amit átállítva le tudná játszani amit most nem tud? Remélem nagyjából érthető a kérdés.A válaszokat előre is köszönöm !
-
koxes
tag
ezt mért csinálja ?
rossz a film kódolás vagy mi ? mindegyik lejátszóba ugrál a kép! -
Sh4rKy
senior tag
szevasztok...
valami tippet szeretnék arra, hogy hogyan tudnám "rászedni a wmp-t" arra, hogy zenénél is szóljon minden hangszórón a zene, nem csak az elsőkőn...
a wmp 11-ben alapból szólt mindenhonnan, de a 12-ben nem... az SRS és WOW effektusokat se találtam meg benne, se az equalizert...
szóval plíz help -
gtamate2
veterán
sziasztok!
valaki nem tudja hogy lehet a media player 12-t 11-re downgrade-elni?(win7 alatt) mert a 12-es mindig kidob hibaüzenettel.. (összeomlik) -
Face8814
őstag
Na, itt is megkérdezem hátha valaki tudna segíteni, mert már kezd idegesíteni a dolog elég rendesen.Szóval a helyzet ez: [link]
Azóta töröltem a teljes műsortárat is, de ez akkor is benne maradt.
Egyszerűen nem tudok vele semmit sem kezdeni.
Az MP pedig folyamatosan próbálja lekérni az adatok erről az ismeretlen albumról, de hát mivel nincs mögötte tartalom, így persze hogy nem talál semmit. E miatt pedig folyamatosan csak kommunikál a szerverrel.
Ötletek? -
Boha
tag
mit lehetne csinálni ha netes rádiót akarnék hallgatni letöltök 1 pls típusú fájlt és nem tudja lejátszani a media player 12-es változata, mit kéne beállítani vagy feltalpíteni ?????
-
pinochio
csendes tag
Sziasztok!
Tudnatok nekem segiteni,miert nincs hangom a yutuben csak kep es ez mar nagyon idegesito. -
flash-
veterán
Helo!
ismerősömnek xp-je van,és valamelyik media player(nemtom pontosan melyik,mert telefonon hívott)és olyan problémája van hogy dvd-t szeretne lejátszani vele,de asszem vagy hang nincs vagy kép már pontosan nem emlékszem,de arra kért segitsek neki!
mi a megoldás rá?kérlek segitsetek
köszi előre is
bye -
Sickboy25
addikt
válasz
WonderCSabo #153 üzenetére
koszonom megprobalom!
-
Sickboy25
addikt
hi all!
Hogy tudom leszedni wmp 10-et?
se programok hozzaadäsäban nincs benn,program filesbol nem engedi torolni ezt a fost!
Koszi
-
Dorian
félisten
Felhoznám a topikot, hátha tud vki segíteni:
Mi lehet a probléma, milyen codecet kell feltennem?-egyes wmw-knél gyorsítva játsza le a videot
-egyes wmw-knél csak az elején van hang, ha belepörgetek eltűnik(9.0-ás mediaplayerem van)
-
icons
addikt
Hello!
A legújabb MPm van, és az lenne a kérdésem, hogy a műsortárat hogy tudom átállítgatni, hogy mást mutasson? Mert láttam vkit, akinél máshogy nézett ki, és olyan lenne jó.
Nekem, ha Előadókra rendezem, mapparendszerként működik, tehát bele kell lépni mindenbe, a másik gépen pedig egy hosszú listában volt az egész lefelé (mint a Sajátgép mozaikszerű elrendezése). -
Apollyon
Korrektor
válasz
Face8814 #147 üzenetére
Az albumadatok általában az mp3 fileok idv tagjeiben vannak..
Pl ha belehúzol mp11-ben az albumkép helyébe egy képet, akkor azt beleírja az mp3 fileba.
Feltéve hogy mp3, a többi formátummal nem tudom mi a helyzet, nem használom..
A másik hogy utánanéz az interneten és úgy tölti be az albumképet, de hogy eltárolja e magában.. Hát sztem azt nem..Szerk.: Hja és ajánlom ezt a programot
-
Face8814
őstag
Üdv!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy ha a MP-ben megkeresem egy adott albumnak az adatait ( pl borító ) akkor ha esetleg újra kellene rakni az XP-t akkor a megkeresett adatok elvesznek, vagy esetleg lehet valamiféle mentést csinálni róla, hogy legközelebb ne kelljen vele szenvedni?
Előre is thx a válaszokért!Hopp azt elfelejtettem, hogy a 11-es MP-ről van szó.
-
zoo8800
veterán
Apropó hol lehet kikapcsolni a frissítést? Minden nap megkérdezi, hogy nem óhajtom-e frissítent a wmp-t.
-
tibi.82
tag
Szisztok!
Néhány napja/hete a MS Windows Pedia Player-emen nincsen kép, sötét a képernyő, csak hang van.
11-es a MP, de próbáltam visszatelepíteni a 9-est, ott is ugyanez a jelenség!
Honlapokon beépített lejátszón is!
WMV és MPEG és AVI fájlokkal is.
Mi lehet az oka, mit telepítsek fel vagy le ? -
Móci
addikt
Ahhoz még nem...
Viszont egy kis általános segítség, tippek:
Codec-ből ajánlatos feldobni a cccp packot. Animéhez készült elsősorban, de eddig egész szépen muzsikált mindennel.
[link]
Amikor felment, a vsfilter konfigját érdemes megnyitni és pár dolgot belőni. Ezek:
A haali splitter konfigjában esetleg még ezt be lehet állítani:
(Azt gondolom nem kell említenem, hogy a felirat és a video fájl neve egyezzen meg... )
Én speciel csak ffdshow, haali splitter, vsfilter, gpl mpeg decoder kombót pakoltam fel, és meg vagyok elégedve. Hangsáv váltás gyönyörűen megy, a formázott ass feliratok sem jelentenek gondot.
Remélem ért valamit a tippem... -
cettlee
őstag
hali. win media player classicom van eddig jol müködött de visszaghostoltam régi rencert és most nem nyitja mega feliratokat. aztmondja állitsam a video renderer type-ot. probálgattam már mindent az opcioknál, dx 9 dx 7 meg mindent meg vobsubot is felraktam meg mindent
-
PazsitZ
addikt
A win media playerhez fel van rakva VobSub, amely tökéletesen működik. Viszont most wmv file-hoz tettem be feliratot és a vobsub nem indul el és nem játsza le a feliratot a videóhoz?
Ezt hogy lehet beállítani, hogy működjön? -
Dictator^
veterán
miez az 1mbos update? mindig felrakom restartolja a gépet, és megint kérdi hogy nem akarom e updatelni, és ha igen megint ugyanazt rakja fel, idegesitő már..
-
Pá
addikt
Letöltöttem pár kéthangsávos(angol/magyar) filmet.(divx)
Nálam szépen működik a két hangsáv, viszont kölcsönadtam egy ismerősömnek és ő nem tudja váltogatni a két hangsávot, hanem egyszerre megy nála a kettő. Persze így nem igazán élvezhető a dolog. Mi lehet a probléma? Esetleg valami codec?
Csak WMP van fent a gépén szóval jó lenne azon belül megoldani.
Ja ha tudtok olyan topicot javasolni ami jobban témába vág annak is örülök. -
djtoomi
addikt
hali
nekem mp3 fájlokra ugyanazt csinálja amit lerit kedves előttem szóló hogy nincs codec installálva és piros a fájlnév felkiéltójelle.de azért z már fáj mp3-at nem játszik le. -
Dictator^
veterán
mostanaba allandoan updatel a wmplayer 10...mindig ilyen 1mbs cuccokat, vágja vki pontosan miez? vagy csak nálam szar vmi és mindig ugyanazt teszi fel?!
-
Dictator^
veterán
halljátok miez hogy egy idő után egy csomo videot nem akar lejátszani ez a xar? bsplayer visz mindent ez meg kiirja hogy error loading codec vagy mi ...aztán lejátsza de előtte hibazaünezet plus piros lesz a filenév a jobb oldali a részén a playernek...ez mi? divx van fent meg xvid kodek, ennyi..
-
Troy.
addikt
MIért van az, hogy a wmv fájlba nem tudok beletekerni? Bsplayerben beletudok ,viszont nem játsza tovább?!
-
Biaggio
őstag
Problémám a következő: letöltöttem egy wmv formátumú filmet, lekértem a licenszet is, viszont lejátszáskor egy hibaüzenet fogad:
A Windows Media Player ismeretlen hibába ütközött. Ez akkor fordulhat elő, ha egy másik program vagy operációsrendszer-összetevő hibába ütközik, de nem közli a hiba okát a lejátszóval. Hibakód = 0xC00D11CD, állapotkód = 0x00000000
Ötlet? -
Andris05
tag
Hogyan kell beállítani azt, hogy a media player megnyitásakor automatikusan elkezdődjön a most játszott lista lejátszása (10-es verzió)?
Előre is kösz. -
Pistabaaa
aktív tag
Hali!
Más alkalmazásokban van hang, wave midi stb. nincs letiltva.
Kodekeknél MS PCM fentvan, van még Fraunhofer mp3 [szerk.: érdekes módon miután leszedtem az FFdshow-t, akkor az első zenét amikor megpróbáltam lejátszani, akkor rögtön telepíteni akarta ezt a kodeket, vagyis amíg nem telepítettem, nem is tudta lejátszani a zenéket] ill. az MSN cucca.
FFdshow nem takarítást kért, hanem csomó típushoz be lehetett állítani, hogy ezt akkor majd ő dekódolja vagy enkódolja. De azért nem értem, mert leszedtem és max ha nem is állítja vissza, amikor visszarakom és miatta lett volna a baj gondolom mennie kéne. De nem.
Rendszervisszaállítás most jól jönne tényleg, csak eddig soha nem használtam, úgyhogy ki is lőttem a szolgáltatást.
Ami furcsa azóta, hogy amikor belépek a Hangok és audioeszközök tulajdonságiba, akkor a Hangok fül alatt az eseménynél amikor társítok hangot, akkor ki lehet választani, lejátszó progival le is tudom játszani, szal elvileg nincs vele gond, de a kis lejátszás gomb a lista mellett szürke, sose engedi ott lejátszani.
Illetve az audió fül alatt a MIDI-hez hiába választom ki a SB Live! synth-jét, mégis amikor újra megnyitom, visszaállítja egy üres opcióra, és ugyanez van a hang fül alatt a lejátszási eszközzel.
Úgyhogy eddig erősen passz...
Azért köszi a válaszokat!
[Szerkesztve] -
Pistabaaa
aktív tag
Hali!
Bocs, hogy nem teljesen jó helyre írok, csak az elvileg jó helyen nem nagyon kaptam még választ.
Tehát a következő a probléma: nem szólalnak meg a Windows hangok illetve a YouTube-os videóknak nincs hangja.
Namost vezérlőpulton keresztül elérhető hangsémás résznél: ott a wav fájl, amit amúgy WMP vagy akármi is lejátszik, de mellette a kis lejátszás gomb szürke. Hangtulajdonságoknál hiába állítom be, hogy lejátszáshoz a hangkártyát használja (SB Live!), amikor újra megnyitom ott van egy üres menüelem, és azt rakja be.
Előzmény: ma próbálkoztam egy .flv .avi-ra konvertálással és hozzá felraktam a .NET Fw 2.0-t, FLV Extract-ot, FFdshow-t és a VirtualDubMod-ot. Ezek közül kb. az FFdshow az, ami mindenféle kodektársítást stb. kért, leszedtem már, de fel is tettem, próbáltam annál keresni a ''nosound'' okát, de nem találtam. Esetleg bővebben: ezen leírás ([link]) alapján állítgattam be amit kellett.
Szal nemtudom, hogy mi lehet a gond, esetleg registry-ben valahol letiltódtak a Win hangok vagy passz...
És bocsi még1x, hogy ide is beírtam, csak elég idegesítő probléma és szeretném mihamarabb orvosolni az oprendszer reinstallja nélkül (apropó: hangkártya drivert is újraraktam, ígysem okés...) és aktívabbnak tűnt ez a téma.
Előre is köszönöm segítségeteket!
Üdv,
Pistabaaa^
[Szerkesztve] -
morfondőr
addikt
válasz
Dictator^ #115 üzenetére
Az az igazság, hogy én már évek óta ZoomPlayer-t használok, ami természetesen tud minden funkciót, és még annál is többet!
Leginkább barátnőmnek kéne ez a segítség, meg néhány media player-es ismerősömnek, akik panaszkodnak, hogy nem tudják megnézni a filmeket, amiket kölcsönadok nekik. Lehet az lesz, hogy áttérítem őket vmi normális lejátszóra!
Minden esetre, aki esetleg tud egyéb stream switcher-t, vagy beépülő modult stb, megoszthatná velem!
Köszi a válaszokat! -
morfondőr
addikt
Köszi a segítséget!
Ki is próbáltam és működik, de van egy gond vele! Nagyon éhes a procira, 90-100%-os terheléssel megy a film a notebookon (néha akadva), ami nem túl jó, főleg ha az ember akksiról használja. Levéve a morgant, 50-60%-os prociterhelés lett.
Esetleg valaki tud még használható stream switcher-t? -
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Egy apró kérdésem lenne! DVD-ből szoktam avi-kat csinálni, de úgy, hogy a magyar és angol hangsáv is benne legyen AC3 filterrel. A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet rábírni a Media Playert (11-est), hogy ne egyszerre játsza le mindkét hangsávot, hanem lehessen választani? Haveromnál simán megy, pedig nem állított rajta semmit, és ugyanazt a codecpackot használja mint én (gordian knot 1.9-es).
A segítséget előre is köszönöm! -
naburk
csendes tag
Nos nekem problémám van a Media playeremmel !
A lényeg az hogy internetről akarok megnyitni egy wmv-t és rákattintokés megnyitja a windows media player (v.11)-et és semmi pufferelés nélkül ezt írja ki kapásból:
''A Windows Media Player nem tudja lejátszani a fájlt. Ha a fájl az interneten található, csatlakozzon az internethez, ha pedig cserélhető tárolókártyán található, tegye be a tárolókártyát.''
Megjegyzés : fentvoltam a neten közben ! de ez a gép arra hivatkozik hogy nem !
Segítségetek előre is kösznöm ! -
Róza
csendes tag
sziasztok.
nekem az lenne a problémám, hogy a playerbe sehogyse tudok cd-ről bemásolni semmit a gépre. (windows media player10 van meg).
elkezdem másolni, és ezt írja ki:
''A windows media player ismeretlen hibába ütközött. Ez akkor fordulhat elő, ha egy másik program vagy operációs redszer-összetevő hibába ütközik, de nem közli a hiba okát a lejátszóval.''
most mit csináljak??? -
derossi
aktív tag
kb 3 hete feltettem a media player 11 betát
ebben még nem volt magyar nyelv
most meg letöltöttem azt amelyikben van már magyar nyelv.elindítom a telepítést ,már majdnem a végére ér mire közli hogy a telepítés váratlan hiba miatt leáll.és az előző média playerrt nem tudom visszarakni mert nem volt bekapcsolva a rendszervisszaállítás.előlehet valahogy hozni a magyar nyelvet,mondjuk total commanderből? -
moonman
titán
válasz
oettinger01 #96 üzenetére
a linkelt gspot programmal megvizsgálod a fájlt, hogy milyen codec kell neki.
a codec pack-ekről viszont én pont lebeszélnélek, csak azokat tedd fel, amik kellenek. -
Benmartin
senior tag
válasz
oettinger01 #94 üzenetére
codec probléma: [link]
megnézed mi a rossz eltávolítod és mondjuk felteszel egy ace mega codec packot vagy valami hasonló csomagot. -
oettinger01
őstag
bármit szeretnék lejátszani a media player 10-el amit korábban is le tudtam azt egyszerűen nem tudom lejátszani most vele. egyik napról a másikra a videók helyén csak egy zöld kép jelenik meg és se kép se hang. a vinyómat kivettem és egy másik géppel használtuk egy kicsit, utána vissza tettem és azóta ez van. szerintetek mi a baj?
-
Kicker
őstag
üdv mindenki, egy wmv kiterjesztésű file kóddal van védve, azt kéne valaogy megkerülnöm.. tudna valaki segíteni?? én raktam rá deelfelejtettem..
-
attilam
őstag
Lenne még 2 kérdésem:
1. Ez egy kicsit off itt, de jogtiszta az, ha a megvásárolt, illetve promóciós CD lemezeimről másolatot készítek a számítógépemre saját felhasználásra?
2. Mit jelent a bemásolásnál a védett mód? Hogy csak az én gépemen lehet majd lejátszani a bemásolt zenét? Amúgy működik ez a fajta rippelés a másolásvédett lemezek esetén is? -
attilam
őstag
Vissza is raktam a 10-est inkább. A zenéimhez max. 2 licensz kapható. Ebből 1 már elment, és nem szeretném az utolsót egy esetleges rendszer-újratelepítés miatt elhasználni. Nem tudom, hogy ezt a backup lehetőséget a 11-esből miért vették ki, de bízom benne, hogy a végleges verzióba visszarakják, mert sokkal jobban tetszett a 11-es, mint a 10-es.
-
moonman
titán
How do I back up my media usage rights?
This version of the Player does not permit you to back up your media usage rights. However, depending upon where your protected files came from, you might be able to restore your rights over the Internet. For more information, see the question in this topic about how to restore your media usage rights.
How do I restore my media usage rights?
If you encounter an error message that indicates you are missing play, burn, or sync rights for a file and you had these rights previously, you might be able to resolve the problem by restoring your media usage rights. You have several options:
If you obtained the file from an online store, contact the store to find out if it offers media usage rights (license) restoration (some stores refer to this procedure as computer activation, computer authorization, or license synchronization).
The procedure for restoring your rights varies by store. For example, you might be able to right-click the file in your library or click an Error button or an Information button next to the file, and then click a command. Or you might be required to delete the file from your computer and then download the file again.
The store might limit the number times that you can restore your rights or limit the number of computers on which can use the songs or videos that you obtain from them. Some stores do not permit you to restore media usage rights at all.
For details, see the store's customer support or Help links.
If the file is a song you ripped from a CD with the Copy protect music option turned on, you might be able to restore your usage rights by playing the file. You will be prompted to connect to a Microsoft Web page that explains how to restore your rights a limited number of times. -
moonman
titán
Windows Media Player 11 Beta [link]
-
net84
őstag
ujraraktam a pinnacle studiot is, de nem segitett
ha valakinek van valami nagyon jó ötlete pls ossza meg, esetleg mpeg 2 codek (ami codekek most fent vannak, azok voltak fent korábban is, tehát elvileg nem lehet abban hiba)
egyelőre marad így, lejátszani pedig a powerDVD töéletesen lejátsza... -
net84
őstag
Üdv!
Támadt valami rendszehiba a media playeremben. Az mpeg2-es dvd formátumú filmeket nem tudja lejátszani (korábban működött, most valamiért teljesen meggajdult). Hang egyáltalán nincs, a kép pedig iszonyat lassú. Ha bezárom, és sikerül bezárni, akkor is futó folyamatban ott marad az mplayer.exe általában 97%-os rendszerkihasználtságban.
Csak ezt a formátumot nem képes lejátszani, minden mást megkajál.
Mi okozza ezt? Lehet az, hogy feltoltam a Power dvd-t? -
törölt tag
Sziasztok!
Ha a Media Player 10-ben bepipálom az ''Allow screen saver during playback'' funkciót, akkor videók lejátszásakor mindig kilép a teljes képenyős módból, mikor a képernyővédőnek be kellene kapcsolni.
Ez nem lehet valahogy kiküszöbölni? (Természetesen úgy, hogy a pipa ott marad az ''Allow screen saver...'' mellett.)
[Szerkesztve] -
-
moonman
titán
válasz
jaffa 2843 #75 üzenetére
sehogy, telepítéskor gondolom olvastad a figyelmeztetést, hogy a system restore az egyetlen visszaút.
-
csá! nemtudja valaki hogy lehet media player 10-re 9-est feltenni, mer nem engedi, és a rendszer visszaállítás is ki van kapcsolva?
-
lajos001
aktív tag
Sziasztok!
A tálcára dobott, csak a kezelőszerveket mutató WMPlayer-re ha ráhúzom az egeret, megnyilik egy kis ablak melyben egy csúszka van a lejátszott számban történő navigáláshoz (bocsi a fogalmazásért). Ez a kis ablak engem rettenetesen idegesít, mert ha épp képet szerkesztek mindig belóg és várnom kell, hogy eltünjön. Hol tudnám letiltani ezt a számomra teljesen feleslegesz sz@rt? Az őrületbe kerget! -
Gabás
addikt
Aha, tisztába jöttem
Ezek szerint a másoló baltázta el a dolgot, hogy nem kapcsolta ki a másolásvédelmet, és őt kell megrugdosni. Köszi a linket, egy dolog azért még maradt: miért indul el a NOD a licensz telepítésekor, ha ez tiszta és rendes dolog?! De majd még olvasgatok egy kicsit... -
Gabás
addikt
Na, ilyennel még nem találkoztam.
Wmv fájlt kellene lejátszani, amit ugye más lejátszó nem játszik, csak Media Player. Eddig hasonló formátumokat csont nélkül futtatattam. Most kaptam néhány új filmrészletet, indítom, hát licenszelést kér. Mondom, mi a franc, há már licenszeltem (a Windows-t, ugye), akkor tessék lejátszani. De nem, elvisz a Windows adatvédelmi nyilatkozatának az oldalára, majd kéri a csatlakozást a nemtommelyik licenszkódokkal foglalkozó oldalra. Ez már nagyon gyanús kezd lenni, hogy itt a jó régi adatküldözgetés sunnyiban dolog jön fel.
De kéne a fájl, mondok, lássuk, mi az. Katt, ez elvisz a Bullseye nevezetű szervezet/honlapra, ami telepítani akar / megváltoztatni a ''blackbox'' nevezetű komponenset. Tűzfal hisztizik, kikapcs. Elkezdem telepíteni, szinte azonnal jelez a NOD: multiple threats. Szinte biztos vagyok benne, hogy ez egy spyware, amit bele akart tenni a Media Playerbe.
Most akkor mi van, megint kémkedik a player? Valaki találkozott már ezzel? Szólni kéne az illetékeseknek...
[Szerkesztve] -
Sziasztok!
A problémám az,hogy leszedtem az alaplapi hangkártyám(Asus P5GD2) szoftját,de azóta feltettem újra...most viszont a media player-ben nem tudja lejátszani a videok hangját.Más lejátszókkal: power dvd, crystal player...megy a hang is.
Nem hiszem,hogy codec gond okozná...
Tipp esetleg vkitől?
Előre is köszi! -
virkir
veterán
Valaki tudna esetleg .srt felirat megjelenítő plug-int a media playerhez
-
emitter
őstag
Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy firefox és explorer alatt is ha egy honlapon beágyazott media-folyamot indítok el (online adás, asszem asf vagy asx kiterjesztésű), lefagy a böngésző (vagy a megnyitott MP, de lehet, h mind2). Legalábbis 100%procit eszik a firefox, de explorer alatt is megfagy mindenPróbáltam már FF 1.0.7-tel is, uez a helyzet
Win XP pro-m van, jogtiszta, előző telepítésnél minden ment rendben ugyanezzel a firefoxxal (1.5)/explorerrel (6.0). A mediaplayer 10es verzióját használom.
Downgradeolni is akartam ezután a 9-esre, gondoltam kiszedem a windóz-összetevők közül, kiszedtem, de még bennmaradt a progfilesban, ha törlöm kézzel, visszarakja magát
(egyébként uez a helyzet a msn-messengerrel is: kiszedtem az összetevők közül, de mégis a processek között fut 2-3 példányban is, kilövöm, visszarakja magát, és összesen eszik vagy 20mega ramot...)
Mi lehet a megoldás
pliz help!!! -
sentinel
aktív tag
Nekem is hasonló a problémám a 10-es MP-el. Gép újraindításakor elindul az első videó. Bezárom. Utána a következő már nem akar elindulni és a wmplayer.exe 94%-osan terheli a procim. Kilövöm. Néha elindul utána, de soxor nem. Viszont ha nyitok egy üres Media Player ablakot, akkor egyből minden elindul. Hol lehet a bibi?
-
dpetiba
aktív tag
Az volna a probléma nálam, hogy a startmenüböl elindul a 10-es Media Player, viszont ha egy filmre nyomok rá, akkor nem. Feladatkezelőbe látszik, de nem csinál semmit
Mi lehet a hiba?
-
detroitrw
addikt
érdekelne hogy a Windows Media Player 10-es hol tárolja /illetve mibe/ a licence dolgokat.
Léci segítsetek mert nagyon fontos lenne. -
Kalozman
tag
Sziasztok!Az lenne a problémám h felraktam a 10-es mediaplayert 1 windows újrarakás után és most elösször nem változtatja meg az ikonját magyarul minden filének 9-es ikonja va maradt.Kicsit idegesít.Valaki tud valami megoldást ?Köszi.
[Szerkesztve] -
ArGab
őstag
Feluppolom
Érdekes problémával szembesültem, egyszerűen nem indul el a WMP10. A futó processzek között megjelenik egy tört másodperc erejéig, aztán eltűnik.
Rátelepítettem, de nem segített. Leszedtem, újratelepítettem, de nem segített. Hogyan tudnám újra működésre bírni? Egyáltalán mi lehet a probléma? -
P-ter
csendes tag
Hello! Az a problémám lenne hogy van egy vido fájl és amikor leakarom játszani ezt írja:Hiba a kodek letöltésekor. És aztán a hangot lejátsza a képo nem megy. Másoknak elindul úgyhogy a fájlal nem lehet gond. Amúgy Media player 10-em van. Remélem tudtok segíteni.
-
topicfun
csendes tag
Sziasztok!
sikerült valakinek megoldást találni a lenn említett hibára?
Van egy új SP2 installom ACE Mega CoDecS Pack 6.03, 77.77 driver és a hiba úgyanaz..... valami ötlet?
-------------------------------------------------------------------------------------
Hi! Olyan problémam lenne Windows media playerrel hogy az utóbbi időkben a videókban olyan magas a fényerő hogy tiszta fehér szinte az egész és nézhetetlen minde.. , valaki nem tudja mitől lehet? Úgy körülbelül azóta ien mióta újra raktam a drivert, 77.72 asszem, lehetséges hogy ennek a hibája? -
Giggolo
csendes tag
Továbbra is keresem a megoldást....
Közben olvasgattam más topicocat is, és ennek kapcsán eszembe jutott valami.
Fent van a gépen a Ad-Aware, a Spy Bot és a CCleaner, ezeket rendszeresen, mondjuk 1-2 hetente lefutatom. Azt gyanítom, hogy valamelyik progi olyat is felajánlott kitörlésre, ami egyébként hasznos lett volna...
Most már csak az a kérdés, hogy mi volt ez és hogyan tudom vissza állítani....
Az oldal amit javasoltatok, azt hiszem nem az én problémat orvosolja.
Ha vki tapasztalt már hasonlót, kérem segítsen!
Köszi:
G.
[Szerkesztve] -
Giggolo
csendes tag
Elovatsam immár magyarul is az oldalt, de továbbra sem értem, hogy az oldalnak melyik része vonatkozik rám....
Mindenestre elkezdtem megcsinálni, amit ott javasoltak. De már rögtön az elején árnyékra vetődtem, mert Edb.log filet nem tudom átnevezni, a hibaüzenet szerint egy másik folymat használja....
Biztosan jó oldalt nézek???
Üdv:
G. -
moonman
titán
akkor próbáljuk meg magyarul Bővebben: link
amúgy XP RTM: wmp8, XPSP2: wmp9 -
Benmartin
senior tag
Én ugy tudom hogy az SP2-n eleve fent van a Windows media player 9 vagy 10.
De a 9-es az még a sima Xp-n is rajta van.
Ha nem igy lenne akkor próbáld meg ezt:
Tedd be az Xp teleptőt. Menj a Vezérlőpult/programok telepítées törlése/windows összetevők hozzáadása v eltávolítása/kipipálod a windows media playert/és tovább.
Igy biztosan feltelepíti. -
Giggolo
csendes tag
Köszia segítséget, de sajnos nem találtam semmit. Korábban már írtam, hogy nem vagyok guru, könnyen elképzelhető, hogy azt se tudom mit kéne keresnem az oldalon. Hasonló hiba üzenetet próbáltam nézni (persze angolul), de semmi...
Hálás lennék, ha tekintettel lámaságomra kissé szájbarágósabban mondanád el mi a ''bajomra'' a megoldás, illetve hogy hol keressem.
Mindenesetre már az eddigieket is köszönöm!
Üdv:
G. -
X-COM
nagyúr
-
Giggolo
csendes tag
Szia Moon!
Win XP Prof. (HUN) SP2, de elkövettem egy olyan hibát korábban telepítettem kodek csomagokat, amiket elvileg már uninstall-tam, de ebben egy magam fajta sose lehet biztos....
Szóval a registry-t nem bújtam végig, mert nem értek hozzá! Korábban nagyon szerettem volna a lányomról készült, illetve a TV-ből DVD felvételeleket DIVX-be tömöríteni és emiatt kínomban már mindennel megpróbálkoztam.
Üdv:
G. -
Giggolo
csendes tag
Sziasztok!
Következő probléma megoldásában kérném a segítségeteket, ha telepiteni szeretném a WMP 9-es vagy a 10-es verzióját, akkor a következő hibaüzenet kapom:
A Windows Media Technologies ezen verziója nem kompatibilis a Windows jelen verziójával. További információért tekintse meg a Microsoft webhelyén közzétett tájékoztatást.
Ugyanez a helyzet, akkor is ha csak az encodert szeretném telepíteni.
Vajon mi okozza ezt?
Mivel nem vagyok guru, csak amolyan lelkes amatőr, nem igazán találom a megoldást a problémára.
Nagyon hálás lennék, ha esetleg mailen vagy a msn-en keresztül tanácsot kérhetnék (és kaphatnék) vki hozzáértőtől....
Előre is köszi:
G. -
voortex
tag
Hogytudok egy video alól zenét felvenni mp3 ba? Próbáltam windows hangrögzítővel de nemjöttem rá azzal hogylehet.
-
tomcsi23
veterán
Ha már így előjött a topik: meg lehet azt valahogy oldani, hogy a space legyen a pause, és esetleg a nyilak a hangerő? Mint, ahogy a réginél van.
-
Sanya
nagyúr
ez a nyamvadt windóz média player beépülve jeleníti meg a videóimat egyik-másik weboldalon, pedig kurvára nem kértem tőle. hogyan tudnám uninstallálni a windows media playeremet?
-
krystman
őstag
Helló!Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy a MP9-be volt olyan lehetőség,hogy a külső felszínt meg lehetett változtatni a szinét.Most a MP10-ben ezt nem találom.Vagy ezt már kiszedték belőle?Nem tudjátok ezt esetleg?
-
ciao
senior tag
10-es mplajer, egy drm-el védett wmv-t nem tud lejáttszani, hangkodek hiányzik, a drm-el nincs baj, a lejáttszás indításakor megpróbál letölteni kodeket, nem megy, websúgóval letöltöm installálon, nem megy, az oldal ahonnan töltöttem 9-es mplajert ajánl, mi lehet a baj? letöltöttem újból a wmv-t az sem segített.
-
birka1337
tag
Hi! Olyan problémam lenne Windows media playerrel hogy az utóbbi időkben a videókban olyan magas a fényerő hogy tiszta fehér szinte az egész és nézhetetlen minde..
, valaki nem tudja mitől lehet? Úgy körülbelül azóta ien mióta újra raktam a drivert, 77.72 asszem, lehetséges hogy ennek a hibája?
-
RAM
őstag
ÉRDEKES:
mms:// most nem tudom megnézni WMP-ben csak Winamppal.
Manuálisan nem állítottam el, reggel még a WMP-ben működött az mms.
Bővebb infó:
C00D11BB: A fájl nem játszható le
A Windows Media Player nem tudja lejátszani a fájlt, mert a megadott protokollt a lejátszó vagy a kiszolgáló nem támogatja.
Ha a hibaüzenetet weblapon, hivatkozásra kattintás után kapta, valószínűleg érvénytelen a hivatkozás.
Ha a hibaüzenetet az URL megnyitása párbeszédpanelen egy URL-cím beírása után kapta, próbálja meg megnyitni a fájlt másik protokoll (például „http:” vagy „rtsp:”) használatával.
A használható protokollok és a helyes szintaxisok a következők:
mms://kiszolgáló/fájlnév (például .wma, .wmv, .asf vagy .mp3 kiterjesztéssel)
http://kiszolgáló/fájlnév
rtsp://kiszolgáló/fájlnév
mms://kiszolgáló/sami.asf?SAMI=http://kiszolgáló/sami/sami_demo.smi (SAMI fájl)
Ha a tartalmat annak ellenére sem lehet lejátszani, hogy a Windows Media Player támogatja az adott protokollt, ellenőrizze, hogy a programban be van-e állítva az összes protokoll használata.
A protokollbeállítások megadása
Válassza az Eszközök menü Beállítások parancsát, és jelenítse meg a Hálózat panellapot.
A Médiafolyam-protokollok csoportban jelölje be az összes protokoll négyzetét.
Megjegyzés
A támogatott protokollok csak digitális adatfolyamok esetében működnek. A Windows Media Player böngészőként nem használható.
Hibakód = 0xC00D11BB, állapotkód = 0x00000000
Mi állított el, mit...
[Szerkesztve]
A másik fél állította ezt be (hogy csak winamppal lehet nézni)!
[Szerkesztve] -
Csipi
aktív tag
Sikerült installálnom! Elég jól müxik, bár még akadozik néha néha.
-
RAM
őstag
Mindig aktivvá váljék a WMP (stream nézés pl.) hol lehet beállítani?
-
Lord Zero
addikt
-
Csipi
aktív tag
Win Media Player 6.04-es van, a win 98-as alatt. Mekkorát bírna ki - újabbat, és hol kaphatom meg, mert a Microsoft-nál mind az újabbak tölthetök le, 9 és 10. Ingyenes a letöltése?
-
szepi79
őstag
-
Sick Boy
őstag
Szasztok!
Most váltottam WinXP-re és egész pofás a media playere, csak nem találom azt a beállítást, ami a Win98-ban működött, hgy többször tudjam megnyitni a playert, szval, hogy több ablakos üzemmód, pl hogy szimultán klip-letöltéseket tudjak végezni, biztos tudjátok, hogy mire gondolok. Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest