- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
Face8814
őstag
Na, itt is megkérdezem hátha valaki tudna segíteni, mert már kezd idegesíteni a dolog elég rendesen.Szóval a helyzet ez: [link]
Azóta töröltem a teljes műsortárat is, de ez akkor is benne maradt.
Egyszerűen nem tudok vele semmit sem kezdeni.
Az MP pedig folyamatosan próbálja lekérni az adatok erről az ismeretlen albumról, de hát mivel nincs mögötte tartalom, így persze hogy nem talál semmit. E miatt pedig folyamatosan csak kommunikál a szerverrel.
Ötletek? -
Face8814
őstag
Üdv!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy ha a MP-ben megkeresem egy adott albumnak az adatait ( pl borító ) akkor ha esetleg újra kellene rakni az XP-t akkor a megkeresett adatok elvesznek, vagy esetleg lehet valamiféle mentést csinálni róla, hogy legközelebb ne kelljen vele szenvedni?
Előre is thx a válaszokért!Hopp azt elfelejtettem, hogy a 11-es MP-ről van szó.
Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest