- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
Dictator^ #115 üzenetére
Az az igazság, hogy én már évek óta ZoomPlayer-t használok, ami természetesen tud minden funkciót, és még annál is többet!
Leginkább barátnőmnek kéne ez a segítség, meg néhány media player-es ismerősömnek, akik panaszkodnak, hogy nem tudják megnézni a filmeket, amiket kölcsönadok nekik. Lehet az lesz, hogy áttérítem őket vmi normális lejátszóra!
Minden esetre, aki esetleg tud egyéb stream switcher-t, vagy beépülő modult stb, megoszthatná velem!
Köszi a válaszokat! -
morfondőr
addikt
Köszi a segítséget!
Ki is próbáltam és működik, de van egy gond vele! Nagyon éhes a procira, 90-100%-os terheléssel megy a film a notebookon (néha akadva), ami nem túl jó, főleg ha az ember akksiról használja. Levéve a morgant, 50-60%-os prociterhelés lett.
Esetleg valaki tud még használható stream switcher-t? -
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Egy apró kérdésem lenne! DVD-ből szoktam avi-kat csinálni, de úgy, hogy a magyar és angol hangsáv is benne legyen AC3 filterrel. A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet rábírni a Media Playert (11-est), hogy ne egyszerre játsza le mindkét hangsávot, hanem lehessen választani? Haveromnál simán megy, pedig nem állított rajta semmit, és ugyanazt a codecpackot használja mint én (gordian knot 1.9-es).
A segítséget előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest