Keresés

Aktív témák

• Pistabaaa

aktív tag

Hali!

Más alkalmazásokban van hang, wave midi stb. nincs letiltva.
    Kodekeknél MS PCM fentvan, van még Fraunhofer mp3 [szerk.: érdekes módon miután leszedtem az FFdshow-t, akkor az első zenét amikor megpróbáltam lejátszani, akkor rögtön telepíteni akarta ezt a kodeket, vagyis amíg nem telepítettem, nem is tudta lejátszani a zenéket] ill. az MSN cucca.
    FFdshow nem takarítást kért, hanem csomó típushoz be lehetett állítani, hogy ezt akkor majd ő dekódolja vagy enkódolja. De azért nem értem, mert leszedtem és max ha nem is állítja vissza, amikor visszarakom és miatta lett volna a baj gondolom mennie kéne. De nem.

Rendszervisszaállítás most jól jönne tényleg, csak eddig soha nem használtam, úgyhogy ki is lőttem a szolgáltatást.

Ami furcsa azóta, hogy amikor belépek a Hangok és audioeszközök tulajdonságiba, akkor a Hangok fül alatt az eseménynél amikor társítok hangot, akkor ki lehet választani, lejátszó progival le is tudom játszani, szal elvileg nincs vele gond, de a kis lejátszás gomb a lista mellett szürke, sose engedi ott lejátszani.
    Illetve az audió fül alatt a MIDI-hez hiába választom ki a SB Live! synth-jét, mégis amikor újra megnyitom, visszaállítja egy üres opcióra, és ugyanez van a hang fül alatt a lejátszási eszközzel.

Úgyhogy eddig erősen passz... :F

Azért köszi a válaszokat!

[Szerkesztve]

• Pistabaaa

aktív tag

Hali!

Bocs, hogy nem teljesen jó helyre írok, csak az elvileg jó helyen nem nagyon kaptam még választ. :(

Tehát a következő a probléma: nem szólalnak meg a Windows hangok illetve a YouTube-os videóknak nincs hangja. :F
    Namost vezérlőpulton keresztül elérhető hangsémás résznél: ott a wav fájl, amit amúgy WMP vagy akármi is lejátszik, de mellette a kis lejátszás gomb szürke. Hangtulajdonságoknál hiába állítom be, hogy lejátszáshoz a hangkártyát használja (SB Live!), amikor újra megnyitom ott van egy üres menüelem, és azt rakja be.

Előzmény: ma próbálkoztam egy .flv .avi-ra konvertálással és hozzá felraktam a .NET Fw 2.0-t, FLV Extract-ot, FFdshow-t és a VirtualDubMod-ot. Ezek közül kb. az FFdshow az, ami mindenféle kodektársítást stb. kért, leszedtem már, de fel is tettem, próbáltam annál keresni a ''nosound'' okát, de nem találtam. Esetleg bővebben: ezen leírás ([link]) alapján állítgattam be amit kellett.

Szal nemtudom, hogy mi lehet a gond, esetleg registry-ben valahol letiltódtak a Win hangok vagy passz... :(

És bocsi még1x, hogy ide is beírtam, csak elég idegesítő probléma és szeretném mihamarabb orvosolni az oprendszer reinstallja nélkül (apropó: hangkártya drivert is újraraktam, ígysem okés...) és aktívabbnak tűnt ez a téma.

Előre is köszönöm segítségeteket!

Üdv,
    Pistabaaa^

[Szerkesztve]

Aktív témák