- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
Giggolo
csendes tag
Továbbra is keresem a megoldást....
Közben olvasgattam más topicocat is, és ennek kapcsán eszembe jutott valami.
Fent van a gépen a Ad-Aware, a Spy Bot és a CCleaner, ezeket rendszeresen, mondjuk 1-2 hetente lefutatom. Azt gyanítom, hogy valamelyik progi olyat is felajánlott kitörlésre, ami egyébként hasznos lett volna...
Most már csak az a kérdés, hogy mi volt ez és hogyan tudom vissza állítani....
Az oldal amit javasoltatok, azt hiszem nem az én problémat orvosolja.
Ha vki tapasztalt már hasonlót, kérem segítsen!
Köszi:
G.
[Szerkesztve] -
Giggolo
csendes tag
Elovatsam immár magyarul is az oldalt, de továbbra sem értem, hogy az oldalnak melyik része vonatkozik rám....
Mindenestre elkezdtem megcsinálni, amit ott javasoltak. De már rögtön az elején árnyékra vetődtem, mert Edb.log filet nem tudom átnevezni, a hibaüzenet szerint egy másik folymat használja....
Biztosan jó oldalt nézek???
Üdv:
G. -
Giggolo
csendes tag
Köszia segítséget, de sajnos nem találtam semmit. Korábban már írtam, hogy nem vagyok guru, könnyen elképzelhető, hogy azt se tudom mit kéne keresnem az oldalon. Hasonló hiba üzenetet próbáltam nézni (persze angolul), de semmi...
Hálás lennék, ha tekintettel lámaságomra kissé szájbarágósabban mondanád el mi a ''bajomra'' a megoldás, illetve hogy hol keressem.
Mindenesetre már az eddigieket is köszönöm!
Üdv:
G. -
Giggolo
csendes tag
Szia Moon!
Win XP Prof. (HUN) SP2, de elkövettem egy olyan hibát korábban telepítettem kodek csomagokat, amiket elvileg már uninstall-tam, de ebben egy magam fajta sose lehet biztos....
Szóval a registry-t nem bújtam végig, mert nem értek hozzá! Korábban nagyon szerettem volna a lányomról készült, illetve a TV-ből DVD felvételeleket DIVX-be tömöríteni és emiatt kínomban már mindennel megpróbálkoztam.
Üdv:
G. -
Giggolo
csendes tag
Sziasztok!
Következő probléma megoldásában kérném a segítségeteket, ha telepiteni szeretném a WMP 9-es vagy a 10-es verzióját, akkor a következő hibaüzenet kapom:
A Windows Media Technologies ezen verziója nem kompatibilis a Windows jelen verziójával. További információért tekintse meg a Microsoft webhelyén közzétett tájékoztatást.
Ugyanez a helyzet, akkor is ha csak az encodert szeretném telepíteni.
Vajon mi okozza ezt?
Mivel nem vagyok guru, csak amolyan lelkes amatőr, nem igazán találom a megoldást a problémára.
Nagyon hálás lennék, ha esetleg mailen vagy a msn-en keresztül tanácsot kérhetnék (és kaphatnék) vki hozzáértőtől....
Előre is köszi:
G.
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest