- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Köszi a segítséget!
Ki is próbáltam és működik, de van egy gond vele! Nagyon éhes a procira, 90-100%-os terheléssel megy a film a notebookon (néha akadva), ami nem túl jó, főleg ha az ember akksiról használja. Levéve a morgant, 50-60%-os prociterhelés lett.
Esetleg valaki tud még használható stream switcher-t? -
attilam
őstag
Vissza is raktam a 10-est inkább. A zenéimhez max. 2 licensz kapható. Ebből 1 már elment, és nem szeretném az utolsót egy esetleges rendszer-újratelepítés miatt elhasználni. Nem tudom, hogy ezt a backup lehetőséget a 11-esből miért vették ki, de bízom benne, hogy a végleges verzióba visszarakják, mert sokkal jobban tetszett a 11-es, mint a 10-es.
-
-
Gabás
addikt
Aha, tisztába jöttem
Ezek szerint a másoló baltázta el a dolgot, hogy nem kapcsolta ki a másolásvédelmet, és őt kell megrugdosni. Köszi a linket, egy dolog azért még maradt: miért indul el a NOD a licensz telepítésekor, ha ez tiszta és rendes dolog?! De majd még olvasgatok egy kicsit... -
Giggolo
csendes tag
Elovatsam immár magyarul is az oldalt, de továbbra sem értem, hogy az oldalnak melyik része vonatkozik rám....
Mindenestre elkezdtem megcsinálni, amit ott javasoltak. De már rögtön az elején árnyékra vetődtem, mert Edb.log filet nem tudom átnevezni, a hibaüzenet szerint egy másik folymat használja....
Biztosan jó oldalt nézek???
Üdv:
G. -
Giggolo
csendes tag
Szia Moon!
Win XP Prof. (HUN) SP2, de elkövettem egy olyan hibát korábban telepítettem kodek csomagokat, amiket elvileg már uninstall-tam, de ebben egy magam fajta sose lehet biztos....
Szóval a registry-t nem bújtam végig, mert nem értek hozzá! Korábban nagyon szerettem volna a lányomról készült, illetve a TV-ből DVD felvételeleket DIVX-be tömöríteni és emiatt kínomban már mindennel megpróbálkoztam.
Üdv:
G.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest