- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
emitter
őstag
Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy firefox és explorer alatt is ha egy honlapon beágyazott media-folyamot indítok el (online adás, asszem asf vagy asx kiterjesztésű), lefagy a böngésző (vagy a megnyitott MP, de lehet, h mind2). Legalábbis 100%procit eszik a firefox, de explorer alatt is megfagy mindenPróbáltam már FF 1.0.7-tel is, uez a helyzet
Win XP pro-m van, jogtiszta, előző telepítésnél minden ment rendben ugyanezzel a firefoxxal (1.5)/explorerrel (6.0). A mediaplayer 10es verzióját használom.
Downgradeolni is akartam ezután a 9-esre, gondoltam kiszedem a windóz-összetevők közül, kiszedtem, de még bennmaradt a progfilesban, ha törlöm kézzel, visszarakja magát
(egyébként uez a helyzet a msn-messengerrel is: kiszedtem az összetevők közül, de mégis a processek között fut 2-3 példányban is, kilövöm, visszarakja magát, és összesen eszik vagy 20mega ramot...)
Mi lehet a megoldás
pliz help!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest