Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
roseA580
üzenetére
Dev és Canary mindig vízjeles (és lejáratos), legalábbis amíg át nem rakják GA státuszba, mert akkor kiszedik mindkettőt. Ha lejár, akkor először csak figyelmeztet minden indulásnál, utána meg elkezdi korlátozni a funkciókat. Pontosan nem emlékszem már, sok évvel ezelőtt volt egy telepítésem, amit nem akartam lecserélni. A végén már kénytelen voltam, mert kb. használhatatlan volt.
Szerintem most is ingyenes, hiszen előbb-utóbb úgysem tudod már normálisan használni.
-
BiP
nagyúr
válasz
roseA580
üzenetére
Nekem meg pont ez az újratelepítési lelkesedése segített.
Betán voltam még korábban (26120.x ) aztán átmentem RP-ra, amikor lehetett, hogy 25h2-re kerüljek (,26200.x), de ne is ugorjon újabbra, majd kiléptem.
De valahogy valami 51xx-es builden ragadtam, nem tudott újabbra frissíteni. Mindog failedre futott minden update. (Ujrarakni meg nem akartam)De most feldobta, hogy 25h2 frissítés, meg is csinálta, így most 26200.7171-re került.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Crimson Desert
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm