Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Doky586
üzenetére
Köszi, próbálkoztam mindennel, semmi se tudta megjavítani. Az SSD csere után nem települt fel az aktuális frissítés, majd egy javító frissítéssel sikerült, azóta jött rá normálisan 2, de az 5710-es dev buildtől kezdve semmi. Találtam egy 2024 év végi reddit topikot, ahol ugyanez volt a hiba többeknek is, volt ott is néhány javaslat, de nekik sem sikerült javítani. Ja, Canary sem ment fel, se frissítés, se az in-place upgrade.
Tegnap újrahúztam inkább a rendszert, miután sikerült a 2TB-os partíciót átrakni a többi HDD-re. Ami meglepő, hogy sok olyan funkció, ami már korábban jött elvileg a frissítésekkel és sosem kaptam meg, most alapból benne volt, szóval valószínűleg már korábban akadt el valami a rendszerben.
A durva, hogy a különböző típusú frissítések ISO-ba integrálására tovább tartott, mint a letöltés és telepítés (1-1,5 óra volt az ISO készítés).
Már csak napok kérdése és visszarakok mindent
, de legalább most csináltam neki külön kisebb partíciót, amit tudok normálisan backupolni (a 2 TB-ra se helyem, se időm nem volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Energiaital topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de legalább most csináltam neki külön kisebb partíciót, amit tudok normálisan backupolni (a 2 TB-ra se helyem, se időm nem volt).
pzstm