- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Doky586
üzenetére
Köszi, próbálkoztam mindennel, semmi se tudta megjavítani. Az SSD csere után nem települt fel az aktuális frissítés, majd egy javító frissítéssel sikerült, azóta jött rá normálisan 2, de az 5710-es dev buildtől kezdve semmi. Találtam egy 2024 év végi reddit topikot, ahol ugyanez volt a hiba többeknek is, volt ott is néhány javaslat, de nekik sem sikerült javítani. Ja, Canary sem ment fel, se frissítés, se az in-place upgrade.
Tegnap újrahúztam inkább a rendszert, miután sikerült a 2TB-os partíciót átrakni a többi HDD-re. Ami meglepő, hogy sok olyan funkció, ami már korábban jött elvileg a frissítésekkel és sosem kaptam meg, most alapból benne volt, szóval valószínűleg már korábban akadt el valami a rendszerben.
A durva, hogy a különböző típusú frissítések ISO-ba integrálására tovább tartott, mint a letöltés és telepítés (1-1,5 óra volt az ISO készítés).
Már csak napok kérdése és visszarakok mindent
, de legalább most csináltam neki külön kisebb partíciót, amit tudok normálisan backupolni (a 2 TB-ra se helyem, se időm nem volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de legalább most csináltam neki külön kisebb partíciót, amit tudok normálisan backupolni (a 2 TB-ra se helyem, se időm nem volt).
pzstm