Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- iPhone topik
- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
Új hozzászólás Aktív témák
-
roseA580
aktív tag
Sziasztok!
Ex-Insideresként újra itt vagyok.
Hogy miért?
A Microsoft a 25H2 kiadást telepített, majd az Insider programból kilépett felhasználóknak újra akarja telepíteni a 25H2 kiadást, de persze ez nem jön neki össze.
Oka:
A legtöbb esetben:
Az update által tévesen feltelepített 25H2 26200.7296 verzió (néztem is hogy mit keres itt nálam) ami megzavarja a Windows update működését, mert minden áron egy teljes 25H2 frissítést akar végezni.Nekem fél napot is elszórakozott vele...
Másik fél nap elment az update hibakeresésével, de nem találtam benne hibát.
Már javító telepítést akartam végezni amikor egy fórumon végre megtaláltam a megoldást.
Megoldás csak egy van, illetve kettő:1.
Újra csatlakozni az Insider Programhoz.2.
Letiltani a frissítéseket.Bővebben:
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm