Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Wayteq x960bt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi91
aktív tag
válasz
axer6907 #695 üzenetére
Sajnos nem tudom milyen program lenne az amibe tudnál leltározni és vonalkódot is tudna neked olvasni(ahhoz pedig adatbázis kellene stb...)
Itt van egy weblap talán még működik van néhány program win ce -re de max neten ha rákeresel lehet találsz konkrétan a gépedhez ilyen progit, mivel ezek a gépek ilyesmi célra voltak használva fény korukban. Az is lehet sőtt szerintem jó eséllyel úgy tudnád ezt kivitelezni, hogy lenne rajta valami progi(lehet alapból is van) és egy pc-hez csatlakozik akár több is majd ahogy lövöldözöd le a cimkéket a gépen futó program és adatbázis kezeli le a gépáltal leolvasott terméket és a beírt darabszámot is amit összevet az adatbázisban lévő számmal így megkapod, hogy jó vagy rossz a készleted. A kérdés inkább az ebből a megközelítésből, hogy Windows 7 / 8 /10/11-re milyen program van ami ezt kezelné, de az alapja egy adatbázis egy PC-n az aktuális készletről
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest