-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
A legutóbbi frissítés óta sokszor eltünnek a képek előnézeti képe, illetve, van hogy az ikonok is. Az MS mikor fogja ezt a hibát kijavítani? -
Brucehun
aktív tag
válasz
AlyrArkhon #151196 üzenetére
teljesen új rendszer lett feltéve
Illetve, amikor a javítást szeretném telepíteni, ezt a hibát írja ki.
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy amikor a Need For SPeed Undergorund című játékot szeretném elindítani, akkor ezt az üzenetet kapom "Access denied Please log in with administrator". De amikor meg adminisztrákorként indítom el, akkor meg nem történik semmi, mi lehet a probléma? -
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Hát néha már úgy érzem, hogy itt lenne az ideje a váltásnak win7-ről 10-re. Viszont szeretem a 7-et már 8 éve használom, de tudom jól, hogy már egy kórosodó rendszer. Szerintetek mennyire érné meg nekem 10-re váltani?
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne felétek, hogy win 7-ről megéri e váltani 10-re, és ha igen szeretnék olyan válaszokat kérni amiben leírjátok az előnyöket és hátrányokat. Leginkább néhány játék miatt lenne a váltás, illetve videó vágáshoz.
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest