- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
height #156510 üzenetére
Na itt vagyok, csak sok dolog volt...
Tehát szimpla fülbedugós füles: azokat elég könnyű meghajtani, tehát olyan baj nem lehet.
Éééés a lényeg ott van: ha csak az előlapinál jelentkezik, akkor biztosan árnyékolási probléma!
Szedd le az oldalát és nézd meg, hogy a kötegelt kábel, ami az előlap könyékéről megy az alaplapba, az nincs-e véletlen túl közel a 4070 Ti Superhez, ami elég bika kártya annyira, hogy szép elektromágneses teret csinál már önmagában
Próbáld meg arrébb tenni azt a kábelt akár úgy is, hogy menet közben hallgatod a fülest és nézed hogy változik a zaj.
Sajnos simán előfordulhat, hogy nem fogsz neki jó pozíciót találni, mert ha nincs rendesen szigetelve a kábel, akkor...ez van. Redditen olvastam olyan kókányt, hogy valakinek sikerült megszüntetni a zajt úgy, hogy alufóliába tekerte a kábelt, de ezzel azért vigyáznékjack982 igen, a pofátlan árazásnak az lesz az eredménye, hogy mégtöbb piacot veszt a PC. Így is már csomóan nyomkodnak inkább telefont, de ez az almásoknak is bőven ad lehetőséget
Maelephant +1, most úgy vettem egy új RX 7800 XT-t, hogy a régit 6700 XT-t 112k-ért eladtam és eladtam minden egyéb lomot, ami már nem kell és így kb. 40k körül jött ki a kártya
Azért így más, mintha 0-ról kellene újat venni.
-
Cs1csó
titán
válasz
height #156517 üzenetére
Jajj, +1 Maelephant
nem erről van szó! Nem az anyagi helyzetedre irigykedek, hanem hogy milyen irgalmatlan árak vannak.
Ha így haladnak a dolgok és lesz még ingerenciám játszani (erősen csökken) akkor kénytelen leszek konzolra átállni ahogy nézem 150k HUF-ért van már PS5 Slim, persze kell előfizetés havonta, de kb. az olyan mint egy csóri embernek a hitel. -
Maelephant
senior tag
válasz
height #156517 üzenetére
Ne értsd félre, szerintem senki nem akart téged kritizálni, meg a zsebedben sem turkálni, csak szerintem sokan részenként cserélgetjük itt a konfigunk, azaz szinte sosem szembesülünk azzal, hogy "egyben" milyen rohadt drága már egy gép. És nem kell, hogy rosszul érezd magad a hobbid miatt sem, erre költesz, jogod van rá, sajnálom, hogy akár neked, akár másnak nélkülözni (önmegszorítani) kell ahhoz, hogy egy decens konfigot vegyen.
-
SirRasor
addikt
válasz
height #156502 üzenetére
3,5mm-en pontosan milyen eszközt hajtasz meg? Lehet ahhoz kevés az alaplapi hangkártya (kevés hangerő), vagy mondjuk brutál videókártyád van, amivel interferál?
Ha hangfalak, akkor esetleg földhurok okozhatja a zavart? Pontosan milyen zavarról van szó? Zúgás? Búgás?
Ugye nem az előlapi 3,5mm-be dugod, hanem hátra? De ha hátra dugod, akkor próbáld ki elől, hogy van-e változásSzóval próbálgatással el lehet kezdeni háromszögelni a problémát.
Csak egy érdekes példa: PC -> (USB) Külső hangkari Fiio K7 -> 3,5mm jackkel van összekötve stúdió hangfalakkal. Beleraktam a gépbe egy RX 7800 XT-t és elkezdett zúgni a hang, de ha átkapcsoltam fejhallgatóra, akkor nem.
Átdugtam a gépben egy 2 cm-rel arrébb lévő USB-be (szintén 3.1) és a zúgás megszűntDe akkor mi okozhatta? Talán árnyékolás...
-
OldMike
őstag
válasz
height #156466 üzenetére
Szia, én is kerestem, de nem találtam, még ott sem, amit kidnou fórumtárs javasolt. Viszont megtaláltam úgy, hogy a neked küldött képernyőkép bal felső részén látható keresőmezőbe (nyilván a Te gépeden) a választható frissítések kifejezést. Az ekkor megjelenő opciók egyike pontosan ez. Nálam ott nem semmi letölthető, de ez egyéni helyzet.
-
-
-
-
-
King Unique
titán
válasz
height #46984 üzenetére
A felsorolt programokkal lehet nyilván képeket is menteni. A Recura vsz jó lesz hozzá, bár az alapértelmezésben "ömlesztve" ment és úgy kell kibogarászni a fájlokat. Beállítható ugyan, hogy megtartsa az eredeti mappastruktúrát, de az (nálam) eddig nem igazán jött össze. A jobb programokban viszont utóbbi alap és pl. az EaseUS 2 GB-ot ingyen enged lementeni. Érdemes deep scant futtatni és van benne "preview" opció is, hogy mentés előtt meg lehessen tekinteni a képeket. A Program promók topikban is volt nemrég ingyenes akció, de az pont lejárt.
Szóval valamelyiket rá kell ereszteni és megnézni, hogy stimmelnek-e a visszaállított fájlok.(#46976) t72killer: van benne olyan mentési opció is aszem, illetve lehet lemezképet létrehozni stb. Viszont, mivel több műveletnél írhat a lemezre, partíciós táblát is módosíthatja, így (simán) bele lehet futni olyan hibába, amit fentebb linkeltem.
(#46981) raidx: igaz, én legutóbb 8.1 alatt próbáltam őket, de a legújabb verziók vsz jól működnek Win10 alatt is.
-
Nemdick
csendes tag
válasz
height #46970 üzenetére
A nagyobb (több 100 MB-os) fájlok visszaállítása kis programocskákkal szinte esélytelen.
http://www.officerecovery.com/freeundelete/
Ezzel néha visszajön, de elképzelhető, hogy sérülten.
M E G E L Ő Z É S !
A fontos anyagainak legalább egy példányban valamelyik szekrényben kellene pihenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged