- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
v.attis #156084 üzenetére
Lemezterület felszabadítása témában lásd egy másik válaszban és az ebben leírtakat, létezik lemezkarbantartó és Tárterületsegéd, utóbbi működése automatizálható is, stb.
"A win saját lemezkarbantartója, tisztítója nem talál semmit, csak összesen kb 200 megát, ami nagyon kevés."
Rendszergazdaként lett futtatva, vagy utólag rá lett kattintva a "rendszerfájlok törlése" opcióra is? Ha nem, akkor nem meglepő a csak a 200 MB.
Érdekes ez a partícióelrendezés, alapvetően BIOS/MBR séma szerinti telepítés, de van a végén EFI-rendszerpartíció is ami normál esetben csak GPT-lemezen lehetne, aztán elsődleges mellett logikai partíció is, stb...
Ha a D meghajtón van elég szabad terület, akkor azt (egy előzetes rendszermentés után) elvileg 3rd party particionáló programmal le lehetne választani és hozzáadni a C-hez, de ott az elsődleges vs. logikai partíció megint okozhat problémát. -
I02S3F
addikt
válasz
v.attis #156084 üzenetére
Ugyan értelem szerű, de a biztonság kedvéért megkérdzeem, hogy a lemezkarbantartót úgy futtatod, hogy a rendszerfájlokat is vizsgálja? (Amihez számára rendszergazda jogot szükséges adni)
@sztlaci - Én is csak google-t tudnám használni. Melóhelyen egy mappát mentettem le, amit olvastam leírásban, de vissza még nem állítottam. így érdemben segíteni sem tudok.
-
Geth
veterán
válasz
v.attis #68521 üzenetére
Igen, de pont ezzel a beállítással lehet megcsinálni, hogy monitor lemegy standbyba, TV-n hang szól tovább, a TV kijelzőjére meg kiraksz valamit, vagy lekapcsolod (csak a kijelző részét!).
Ha nincs beállítva ez az opció (én csak Intel videodriverében láttam), akkor a default működés az, hogy ahogy alszik a monitor, viszi magával a HDMI hangot...
-
Geth
veterán
-
törölt tag
válasz
v.attis #61651 üzenetére
AVG Remover? Próbáld azzal leszedni. Sajnos néha úgy beássák magukat a rendszerbe a normál uninstall nem elég.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest