- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ekkold #157170 üzenetére
Én még kinnhagyom itt az idei (nem előnézetes) módosítatlan win10-et.
Ámbár kicsit másképp néz ki a link: magnet:?xt=urn:btih:36a966c0bd34a4d1b78dd082a73475efc13272d1&xt=urn:btmh:122055d1e8ab1d090377754baa70721632b52b02c0f54159b99824d6663bfa2c4606&dn=Windows10-22H2-19045.5371-x64-2025&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.opentrackr.org%3A1337%2Fannounce -
boborján2
senior tag
válasz
ekkold #157243 üzenetére
Én passzolom.
Kipróbáltam , szép és jó ,meg tényleg poén hogy 60 fps a film. De nekem ennyi ,nem használom minden nap ,csak nagyon ritkán ,amikor épp a pc monitor előtt ülve jön rám a filmezés.
Egyébként ugyanezt a 65" tcl tv megoldja saját maga, ha feltekerem a megfelelő csuszkát ott is ugyanez lesz, így nekem majdnem értelmetlen a pc-t ezért járatni. -
-
válasz
ekkold #157078 üzenetére
Ez óriási.
Tehát én naponta 25x 5 éven keresztül prémium előfizu nélkül, reklámblokkolóval reklámmentesen megnézhetek egy videót. Akárhányszor. Ha vállalom a reklámot, akkor úgy. Letölthetem (még igen, de lesz ez sajna máshogy is...)De ha előfizum van, akkor titkosítva, mindenféle megkötéssel, időkorlátosan tölthetem le, és csakis célszoftverrel nézhetem meg. Tehát fizetek a korlátozásokért.
Ugyanaz a fájlt amit több 100millióan előfizu nélkül nézhetnek, letölthetnek.
Ha valaki ennek a fizetős korlátozásnak, tiltásnak az értelmét elmagyarázza annak igen hálás lennék.
Fizetek hogy rosszabbul járjak, ez tökjó. -
válasz
ekkold #157075 üzenetére
Én ismillió videót töltöttem le yt-dlp-vel. De ez nem erre vonatkozik, hanem YT. premium előfizetésekre.
Mivel nekem nincs ilyenem, nem tudom ellenőrizni, és az is lehet tévedek ebbe a témakörbe.Idézet a YT. erre vonatkozó leírásból:
"A letöltött videók legfeljebb 29 napig játszhatók le offline. Ezt követően csatlakoztasd újra az eszközt az internethez. Az alkalmazás így ellenőrizheti, hogy a videó továbbra is rendelkezésre áll-e, valamint értesülhet a videót érintő esetleges változásokról is. Ha a videó már nem játszható le offline, akkor a következő szinkronizáláskor az alkalmazás eltávolítja eszközödről.Egyes országokban/régiókban a tartalmak legfeljebb 48 óráig játszhatók le internetkapcsolat nélkül. A videók letöltéséhez be kell jelentkezned a Premium-fiókodba. A letöltésekhez hozzáadott videókat csak akkor játszhatod le, ha azzal a fiókkal jelentkeztél be, amelyet a letöltésükhöz használtál. Egyes funkciók, mint például a hozzászólás és a tetszésnyilvánítás, csak akkor állnak rendelkezésre, ha eszközöd Wi-Fi-hálózathoz kapcsolódik. További információ az offline YouTube-videókról."Az egész a szokésos értelmezhetetlen katyvasz mint pl. egy Windows eula
vagy egy Facebook súgó.
Mi az hogy ha offline lejátszható, akkor se mert internetkapcsolat kell, akkor most le van töltve vagy nincs, ha igen, hova, lehet nem nyutható meg pl. VLC-vel, vagy a fene se tudja ezt értelmezni.
Letöltötted de mégse, nem a tiéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mini-ITX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Horgász topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest