- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazira2
tag
válasz
#14595328 #34767 üzenetére
AMD 4 magos procikat gyártott és letiltott belőle 2 magot, így gyártott egy gyártósoron kétfajta procit.
A biosban feloldható a letiltott magok. De aki 2 magosat vett nem garantált, hogy a másik két mag is hibátlan.
Nekem win7 alatt évek óta működik 4 maggal, de valamiért win10-el csak 3 maggal. -
zazira2
tag
Nehezen, de sikerült feltelepíteni a win10-et. (tiszta HDD-re és a win7 lecserélésével is próbálkoztam, de mindig kék képernyő lett a vége.) A problémát a gyárilag 2 magos processzor 4 magosítva okozta. 3 maggal minden OK, de amint a 4. mag bekapcsolásra kerül a win10 nem indul. A win7 évek óta 4 maggal használom.
1 nap használat után vissza raktam a win7-et, mert eleinte működött a nyomtató, majd hirtelen illesztőproblémája lett, és nem tudtam vele mit kezdeni. Egy kicsivel később az internetet is eldobta, azt sem tudtam helyre állítani.
Mivel a win7-el évek óta nem volt problémám, így az marad. Szerintem a win10 kell 1-2 év mire kiforrott lesz, ha lesz... -
zazira2
tag
Sziasztok! Ez a hardver egyáltalán alkalmas a win 10-re?
alaplap Asrock n68c-s UCC
processzor AMD phenom II X4
4gb ram
500gb HDD sata2
Nvidia geforce GT7202szer próbáltam win7-ről a frissítést, de újraindulás után fekete képernyő win logóval.
Leformáztam egy régi HDD-t IDE csatis, erre próbáltam meg DVD-ről telepíteni, de miután rányomok hogy DVD-ről telepítsen megint csak a win logó jön elő egy forgó karikával. -
zazira2
tag
válasz
Morzsibácsi #33906 üzenetére
Felhívtam Microsoft-ot, vagyis visszahívtak. Bekapcs gombbal leállítás, bekapcsolás, win7 töltött be. Hardver vagy szoftver okozza a hibát. Lehet avast, wise, de más program is. Mivel nem gyári gép többet nem tudnak segíteni. Megpróbáltam újra. Letöltés és konfigurálás ok. Újra indulás után megint a fekete képernyő win logóvan. Marad a win7 egyenlőre. Esetleg valami ötlet?
-
zazira2
tag
válasz
Morzsibácsi #33894 üzenetére
Ezt már én is olvastam. Normális hogy csak a win jelet látom? Legálabb írná ki mit csinál vagy hány % tart.
-
zazira2
tag
válasz
Morzsibácsi #33892 üzenetére
Frissítés előtt letöltötte a programot, utánna is tölt még?
A gép 4 magos 4gb ram sata2 winyo, 10 megás adsl net, de csak 5mbit/s megy
Eltelt még 1 fél óra, semmi változás.
A gépen található piros lámpa nem dolgozik. -
zazira2
tag
Win 7ről elkezdtem frissíteni a gépet. Amint elindult a frissítés otthagytam a gépet. Kb 1 óra eltelt, csak annyit látok hogy a fekete képernyő közepén ott van a win jel. Mi a tehendő?
-
zazira2
tag
válasz
Janika-1982 #33481 üzenetére
A formázással telepítést és gyártói drivert értem, a többit nem igazán...
-
zazira2
tag
Sziasztok! A gépemen eddig win 7 volt. Szeretném feltenni a win 10-et, de azt írja ki a gép vizsgáló, hogy az integrált 7025 videokártyám miatt nem fog működni. Ma vetem bele egy gt 720 kártyát, de még mindig azt írja ki hogy a 7025 miatt nem telepítő. Mi a tehendő? Formázással vagy a megtartással érdemes telepíteni a win 10et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen széket vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kutya topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest