- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
Redeckt #77714 üzenetére
Nem tudom.... anatech tomshardware meg redditet olvasgatva nem ajánlotta senki a bekapcsolását. + én nekem ugye elég régi buildem van: Asus P8Z77-V Pro + i7-2600K 4.6Ghz-en ami azért már egy elég erős OC még igényes hűtés ellenére is
Kérdésre: nem, sajnos sehogy se sikerült kikapcsolni a fényeket (ugye Dragonfly -on ez egy elég domináns design , a szitakötő alakú piros nagyled ), vicces, hogy ha hub-ba bármi mást dugok, egeret, billentyűt akkor nincs világítás. Ha a DAC-ot, akkor az világít.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Redeckt #77665 üzenetére
Kösz. Ez a Bios beállíás lehet még menne is, mert ErP emlékeim szerint ki volt kapcsolva...
Viszont Bios így se megy, mert nekem így néz ki a specko menü:
(Ha inditási beállításokra megyek, akkor se megy a dolog, mert ha újraindit és belépek a menübe, amit ad - -.nem bios! csak inditási opciók!- akkor nem megy a billentyűzet. Ilyen UEFI pedig sehol nincs. :/ )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Dell notebook topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 4K-s üzleti monitor érkezik az EIZO gondozásában
- Óvodások homokozója
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest