- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
Solymi81 #149492 üzenetére
Szerintem a legegyszerübb külső meghajtó átmeneti használata. Rápakolod a 'D' meghajtón lévő dolgokat, utána klónozod a C-t a D-re, aztán a C-t lehuzod, a D válik C-vé, a maradék helyén csinálsz egy particiót 'D'-nek, a külső eszközről visszateszed a tartalmát. És jó esetben nem is kell ujratelepíteni semmit.
-
válasz
Solymi81 #149492 üzenetére
Én ilyet életembe nem hallottam, ami nem zárja ki hogy lehetséges de szerintem lehetetlen.
A Win saját zsugorítójával csökkentsd le a D-t, a fennmaradó szabad területre mehet a klónozás.Már ha enged 150-200 gigát lecsippenteni. De 1000 buktatója lehet, nem ismerem a lemezeid partíciókiosztását. Pl. kellene az efit meg a többit klónozni, ha az nem a lemez elején van, bukta stb. -
King Unique
titán
válasz
Solymi81 #122718 üzenetére
Mennyi ennyi probléma?
Bőven jó és használható OS a Windows 10, még ha nem is minden téren tökéletes, ahogyan az előző Windowsok és amúgy desktopon más platformok rendszerei sem feltétlen, szóval ennyit erről. Meg ha már világszerte 1(+) milliárd eszközön fut, akkor az megint nem azt szemlélteti, hogy ne lehetne használni és ne lehetne opció desktopon tömegeknek, ahogyan itt a topikban is sokaknak.
A W7 egy 10+ éves legacy és már EOL OS, ezért a további használata már nem igazán javasolt. A +3 éves ESU meg hivatalosan csak mennyiségi licencszerződéssel rendelkezelő ügyfeleknek, szervezeteknek (cégeknek, intézményeknek) érhető el és az is csak fizetős formában. Tehát nem az otthoni felhasználóknak, ott max. a kétes tákolás lehet opció, de az full illegális és warez, ezért tiltott téma...
A W7—►
W10 ingyen upgrade technikailag most is működhet, Ultimate esetében Pro kiadásra, + lehet akár W10-et is vásárolni, lásd nemrég egy másik válasz 1. pontjában leírtakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest