-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
honeker #23322 üzenetére
Bármelyik jobb, a beépített (csak épp eldugott) IE11 is
#23323: jaja, robbanékony téma
Bár annyira bétás darabról van szó, hogy tényleg csak a kísérletező kedvűeknek ajánlott - a többiek között pedig döntsön a személyes preferencia, vagy a tesztek. Én egyelőre próbálkozok vele, de nem tudom, meddig tűröm a hülyeséget
Legújabb példa:
N-verzión vagyok, és itt az edge nem tud pdf-et megnyitni - kéne hozzá a media feturepakk - fenét, épp azért választottam N-es windowst, hogy ne legyen benne az általam egyáltalán nem használt médiablokk. Viszont ha egy oldalon pdf-et linkelnek, azt nem letölteni akarja, hanem újra és újra bepróbálkozik a megnyitással a szerencsétlen. Nem széthekkelt registry-buherált windows-ról van szó, hanem gyárilag ilyen, nekifut a falnak
. Jobbklikkre nincs letöltési lehetőség, csak új tabon/ablakban megnyitás van.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest