-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
válasz
HornedReaper #25023 üzenetére
AMD-n, az SSD 540/270-et tud. Virtuális memória beállításhoz nem nyúltam, ilyesmi beállításokat alapon hagytam. Win 7/8.1-en nem volt gondom ugyanezzel a géppel. Drivereket sem szedtem le, a Windows leszedett magának mindent.
-
zoli03
őstag
válasz
HornedReaper #25021 üzenetére
Nekem is van, hogy megakad a film/zene, de érzésre inkább 0,5-1 s csak (SSD-n van a win).
-
zoli03
őstag
Tegnap vettem észre, hogy a billentyűzetemen (Logitech Internet 350 Keyboard) nem működnek az extra gombok (számológép, hangerőszabályzás, semmi). Nem raktam fel semmi programot, semmi beállítást nem módosítottam, egyszer csak ilyen lett (újraindítás, másik USB portba dugás után, eszközkelezőből törlés után is ez a helyzet). Van valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 25
- Okos Otthon / Smart Home
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest