- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
movax
őstag
válasz
apatyas #70055 üzenetére
Ja, hát ha eddig le volt tiltva, nem kell csodálkozni, ha most elkezd vadul frissülni. Hagyd, csinálja, utána lenyugszik. Egyébként a frissítéseket nem nagyon lehet megúszni, csak ha leveszed az internetről a gépet. Nem kel önálló életre egyébként, csak megfelelően be kell állítani.
-
válasz
apatyas #53188 üzenetére
Köszönöm a reagot,
én is a directx hibájának vélem az elcsúszott, és felbontáshibás képet.
Keresgélve, találtam egy leírást, aimit követve sikerült a dx12 mellé a dx9-et felvarázsolni, de javulás semmi.
Feladtam.
Menne a win7 szívem szerint, de ez egy mini pc előtelepített tizessel, fizikai képtelenség a hetest rárakni. -
törölt tag
válasz
apatyas #52627 üzenetére
Az ábrán látható két app közül melyikkel nyitottad meg a fotót?
A régi Windows Fényképnézegető tud lapozni ellenben a Fényképek app. csak úgy tud lapozni ha előszőr kijelölőd azon fotókat melyeket meg akarsz nézni, majd a kijelöltek egyikére klikk. Ha eddig nem társítottad semmilyen más "képes" app.hoz a fotóidat, akkor a Windows alapértelmezettként az utóbbit használja.
Az érdekes, hogy ha az utóbbi jeleníti meg akkor miért engedi lapozhatóvá az Intézőből.Apropó, használj MultiCommander-t, az nem shareware, hasonlít a TC-ra és jobb.
-
hito
nagyúr
válasz
apatyas #52505 üzenetére
Ma azért utaztam 4 órát, mert anyum gépén a win10 befrissitette a wlan drivert, ami után tobbe nem volt nem a gépén. Driver le, intel oldaláról driver letolt, majd driver telepit es maris volt net.
60 eves fejjel szegénykémnek esélye nincs, hogy ilyet megcsináljon. De a hozza hasonló idősebb userekkel ezt gond nélkül eljatsza a MS, majd utána nem tudjak hasznalni a gepuket. Hívhatnak hozza rosszabb esetben óránként 10eFt-ért rendszergazdat, ha a környezetükben senki nem segít nekik. Nincs ez igy jol, nagyon nincs.
-
King Unique
titán
válasz
apatyas #52398 üzenetére
Konkrétumok nem voltak megadva, illetve az sem, hogy a boot előtt mit csinált. Tehát lehet a fentebb említett oka is, de nyilván az is okozhat problémát, ha nincsen a korábbi telepítés maradéka törölve. A partíciókat lehet manuálisan is törölni, de én pl. a diskpart clean parancsot szoktam ráengedni, ha nincsen semmi fontos a lemezen. Na meg pl. az is lényeges UEFI bootnál, hogy a megfelelő eszköz legyen kiválasztva.
-
válasz
apatyas #51883 üzenetére
Számomra ezek teljesen lényegtelenek, ez egy irodai gép amivel szemben csak azt az úgy tűnik win10 számára megugorhatatlan követelményt támasztom hogy bootoljon be, majd lehessen használni a rá már telepített programokat.
Ha lehetne még fizetnék is érte hogy visszamehessek egy egyszerű frissítéssel win7-re. -
prabhu
senior tag
válasz
apatyas #51684 üzenetére
Elvileg, ha beállítod, akkor nem tölt le forgalomkorlátos neten (ki kell lőni a frissítések továbbküldését is). Ha mégis, akkor futtatás: services.msc és Windows Update letilt. Mehet a háttérben futó intelligens átviteli szolgáltatás (bits) is. Így nem fog magától frissülni a Win, ha mégis akarod, akkor meg engedélyezed és lefuttatod havi 1*.
A másik dolog ami még szükséges: letiltani a telemetriás vackokat. Ezt például Destroy Windows Spying-gal és Spybot Anti Beacon-nel lehet megoldani.
A hátránya ezeknek, hogy a Defender nem lesz használható, de szerintem amúgy sem az -
válasz
apatyas #51660 üzenetére
Hat erdekes. Pont igy voltunk mint te. 8.1 home. Leszedtuk a telepitot. A laptopbol kivettuk a hdd-t es egy ssd ment a helyere. De automatikusan aktivalt lett. Semmi serialt nem kellett beirni. Akkor nekunk szerencsenk volt
Jobban mondva, eloszor frissitessel probalkoztunk, online. Az viszont 99%-on megallt es ugy is maradt. Na ez utan jott amit fentebb irtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vezetékes FÜLhallgatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest