- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A leírásból szerintem érthető
Törölheted őket, folyamatban lévő frissítéshez nem nyúl.
borix: "akinek nem kell majd a felesleges újdonságok,csicsa hanem egy hosszan tartó stabil rendszert szeretnének"
Ez így 1:1-ben az XP-ről 7-re váltás szövege. Teljesen ugyanez volt. Az Aero felesleges csicsa, a superfetch parasztvakítás, a memória is le van foglalva, lassabb a régi jó gépen, bezzeg régen. Az általad idézett szöveg pedig az összes létező rendszerre igaz.A Win7-szintűre butítás amúgy majdnem mindig garancia a problémákra, és mivel amúgy sem tetszik neked a 10, ezért még jobban fogod utálni. Amikor pedig segítséget kérnél mástól, akkor előbb ki kell találni, hogy mi volt módosítva, mert normál esetben nem jön elő a hiba. Legalábbis ez szokott történni.
Lehet úgy használni a rendszert, mint a 7-et, mindenféle törlés meg belekontárkodás nélkül, úgy legalább a frissítésekkel nem lesz gond. Egy build upgrade (az évi kettő) gyakorlatilag egy új rendszer rátelepítése a régire, a buherált dolgokat pedig jó eséllyel javítani próbálja majd.Egy tanács: ha esetleg uxthemepatcher-t használsz azért, hogy máshogy nézzen ki a rendszer, az a legutóbbi nagy frissítés után a bejelentkezésnél fekete képernyőt okozott. Ahogy írják: "Note: This application make changes to your system files, this can lead to unexpected problems or total breakdown of Windows!" Csak hogy tudd, mikre gondolok.
-
King Unique
titán
Egy másik válaszban nemrég le volt írva erre vonatkozóan a lényeg. Ha 33 GB szabad terület van most a C-n, akkor az elvileg elég lesz a build upgrade-hez, de ez a telepített rendszer, illetve az upgrade közben létrehozott Windows.old méretétől is függhet. Ha manuálisan csinálod pl. az MCT-vel, frissítési segéddel, vagy ISO-ból, akkor azoknál szintén van lehetőség a személyes fájlok, beállítások, telepített programok megtartására.
-
uriember
aktív tag
Szia, itt (L:/dl/upc/2019-01/19/524459_hat3wfjcs6gis4p0_kepernyofelvetel_1.png)
(/L) nincs nálad bekapcsolva (ha wifin jön a net) és itt (L:/dl/upc/2019-01/19/524459_by0sv1psnvtwklpl_kepernyofelvetel_2.png)
(/L)
nem piszkáltál? -
-
Cs1csó
titán
Lehet, hogy ott más gond van. A telemetria időszakos, a windows update tovább töltése meg ugye akkor működik ha van frissítés az meg havi egy-két alkalom.
Nálam, ha kikapcsolom a qbittorrent-et akkor kb. 8Kb/s az adatforgalom de az sem folyamatos néha egy kis tüske a grafikonon, ez természtes hiszen élő internet kapcsolatom van.
-
Geth
veterán
Megpróbálok támpontot adni, mert a kollégának nem sikerült
Settings / Privacy / Feedback & diagnostics alatt minden ki van kapcsolva,
Settings / Update & Security / Windows Update alatt Advanced options / Delivery Optimazation, hogy ne töltsön föl (nekem is csak a helyi hálón).
Így nálam a rendszer maga 0-5 KB/s között mozog. -
SP4C3
veterán
Nem a lassú feltöltésed miatt van, a win10 ilyen kikúrt jó lett.
Satya NadellaSzutyok Na-Della-nak lehet megköszönni.Ki lehet kapcsolni, de a telemetriát nem, és sok mást sem. Alapból nem szabadna, hogy ilyenek benne legyenek, nem hogy bekapcsolva legyenek default-on. Megfelelően beállított tűzfal sem árt erre a hulladékra. (nem, a win tűzfala nem jó erre a célra)
-
King Unique
titán
Nem feltétlen muszáj ezekkel plusz időt eltölteni, de biztosabb módszerek, mint a sima gyorsformázás. Illetve itt a megelőzés lenne a lényeg: naprakész OS | megfelelő AV | naprakész böngésző + flash & hasznos kiegészítők (AB / UB stb.) | biztonsági mentések | + tudatos felhasználó.
(#38269) lacy86: tudom.
-
King Unique
titán
Az nem teljes formázás, ha csak a telepítővel törlöd a partíciókat, az lóf@sz... én ilyen esetben minimum legyalulnám diskpart segítségével és újrainicializálnám a lemezt. Ez a Windows telepítőben is megoldható parancssorból, amit legegyszerűbben a Shift+F10 billentyűkombinációval lehet megnyitni. De lehet, hogy inkább egy live Linuxról a GParted progit engedném rá és azzal törölném, majd tisztán újrapartícionálnám.
Sőt, van egy rakás törlőprogram, ami x menetben felül tudja írni a lemezt. Persze nyilván nem Gutmann féle 35x felülírást kell ráengedni, mert akkor kb. soha nem végez. De egy 1x felülírás is már jó és kb. garantáltam kiírtja a crypto szemetet a lemezről. -
King Unique
titán
Nem kellett volna, mert EZ a cucc inkább csak kiegészítő védelem, nem teljes értékű AV. Még a neves MBAM se ajánlott pusztán csak natúrban. Jobban jártál volna egy Avast / 360 TS megoldással inkább.
Ha bekapsz egy ilyen crypto vírust, akkor én minimum egy KRD live CD-ről átvizsgálnám a gépet, de lehet akár újra is raknám a rendszert, ha komolyabb a dolog. -
saelin
veterán
Ezt a kérdést én is feltettem nem rég, a válasz az volt, hogy a rendszer visszaállítás csak a rendszer fájlokat állítja vissza. Szóval ez neked nem járható út, mert az "egyéb" fájlaidat kódolta le.
Próbáld meg a fent linkelt megoldást, ha ez sem segít nézz be ide: [link]. Itt van pár szaki aki segíthet!
-
saelin
veterán
-
weinmaker
őstag
Úgy látom ez a hangprobléma sok embernél előjön. Sajnos nekem sem tudtak mit mondani rá. Túrtam a googlét, de nem találtam megoldást rá. Nem értem, hogy mi a fenéért nem lehet feltenni olyan drivert ami nincs digitálisan aláírva.
Win 8.1 alatt meg semmi gáz nem volt. Most térjek vissza rá? A hócipőm tele van ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged