- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liliom86
csendes tag
Mint irtam eddig mindegyik rendszeren rendesen mukodott ez a ket particios is.
Ezen is mukodik csak a levalasztas ilyen ennel.Egyenkent kell levalasztani,elvileg le van,de led vilagit (sosem szokot amugy ilyenkor) es ora mellett van ott a jele csak es megnyitva olyan lesz mint a 2.kepen.
Igyis lehet hasznalni (es remelem nem rontja el nekem igy meg) csak kicsit idegesito azert kerdeztem ra a dologra. -
VGYke
addikt
Hogy mi van? Még mindég win7-ről írok, mert a win10 laptop a nejemnél van, nem tudok kipróbálni semmit. Ha a hivatalos update nincs javítva, meg van alternatíva helyette, hogy jön ide az áruház
-
-
King Unique
titán
-
King Unique
titán
Igen, mert Windowsban szokott lenni kis fáziskésés, amíg várni kell x másodpercet/ percet, mire engedi....jobb esetben.
De amúgy az eseménynaplós hibabejegyzések eredete kapcsán, okozott bármilyen gondot, ha rá volt dugva a gépre (fagyás, BSOD?), illetve menet közben, vagy botolás előtt volt rácsatlakoztatva? A lemez állapota megfelelő (HD Sentinel), tápellátása (3.0 port | 2.0 hátlapi port PC-n, Y kábel)??
Csak mert megnézve, ilyenekből egy rakás van nekem 8.1 alatt is, Kernel-Power, Kernel-Php, egyéb hiba....van NTFS is, de az nálam más miatt volt. A külső merevlemezhez vsz a 3-4. screenshoton lévő hibakódok köthetőek leginkább. Amúgy rákeresel, tele van a google hasonlóval: [link], [link], [link].Amúgy meg, ha nem okoz a rendszer működésében instabilitást és a külső adattár állapota is megfelelő, akkor szerintem felesleges az ilyen hibaüzeneteken rugózni.
(#22138) csixy: na ezeket szépen leírhattad volna a legelején is....
-
King Unique
titán
Hogy nem lehet leválasztani, az nem újdonság, mert ez a rész az összes Windowsban elég hitványul van megoldva... vsz az adott folyamat nem záródott be teljesen, még használja a lemezt, illetve sokszor egyéb Windows rendszerfolyamatok is és ezért nem engedi leválasztani. Ilyen szempontból ugyanolyan vacak és szar a Windows 10 is, mint a többi, abszolút semmi újítás és javulás nincs benne e téren...
Leválasztásra Unlocker, illetve az USB Safely Remove programot tudom ajánlani. Utóbbi a legjobb, az kilistáz és be is tud zárni minden, a leválasztást akadályozó folyamatot. Csak sajnos fizetős, de Windowsra érdemes beszerezni.
-
csixy
addikt
Egész finom szerkezet lett ebből az acerből a gép alaphelyzetbe állítása után.Érdekes, hogy a Windows_old\Windows\WinSxS mappát huncutul meghagyta és ... Így, hogy frissítésként lett felrakva a win10 még azt a két kis kütyimütyit is látja az eszközkezelőben , amit az insider build nem tudott lekezelni.
-
Воланд
titán
netsh interface ip set address name=”Local Area Connection” static 192.168.0.1 255.255.255.0 192.168.0.254
netsh interface ip set dns name=”Local Area Connection” static 192.168.0.250a name ertelemszeruen az interfesz neve, utana ip cim, alhalozati maszk, alapertelmezett atjaro.
-
Воланд
titán
miert, a parancssor, vagy a powershell nincs benne a windows-ban? vagy most azt csinaljuk, hogy van egy tesztrendszer, - aminek a hasznalatara senki nem kotelez - ebben a rendszerben van egy bug, de amugy ezt a bugot meg lehet kerulni, de mivel nem next --> next --> finish a modszer ezert mar nem is megoldas?
-
osztszoroz
aktív tag
-
-
King Unique
titán
Nálam is dettó...vártam is 10-20 percet, mondom biztos a háttérben tölti, telepíti, se semmit sem csinált, semmi folyamatkijelzés....meguntam és léptem is ki a 'csába...
(#2963) Barthezz2: én is pont FB-t akartam felrakni, h egyáltalán működik-e vmennyire ez a beta Store, live fiók is van ugye, ami kell hozzá, de még így se csinált semmit....rakás kaka
-
azopi74
addikt
Csak annyira, amennyire biztonsággal bankolhatsz Hyper-V-re tolt Linux nélkül is közvetlenül a Win10-en. Ha a keylogger a host OS-en fut, akkor az látja a guest OS-nek küldött inputot is, szóval a MS lenyúlhatja a bankszámládat, ha akarja, a Hyper-V nem okozhat nekik különösebb problémát
-
osztszoroz
aktív tag
-
vlevi
nagyúr
Válaszd az amerikait nyugodtan.
A rendszerben semmi különbség nincs köztük, csak nyelvi apróságokról van szó, azt pedig bármikor átállíthatod bármire (ha majd lesz magyar, akkor arra is)."cortana csak us angollal megy"
Ja, tényleg, azt majd valahogy ki kell kapcsolni
Megy az angol, ezzel nincs baj, de azthiszem, ez a része nagyon nem fog érdekelni. Még akkor se, ha magyarul lesz. Eddig is szidtam ezt a nyamvadt gépet, még csak az hiányzik, hogy megértse, és válaszoljon rá -
-
Воланд
titán
a windows-t felesleges ujratelepiteni en win8-on szenvedtem a mail alkalmazassal, aztan egyik naprol a masikra elkezdett normalisan mukodni. egy store resetet kell megnezni, ha az nem jo, akkor powershell-el eltavolitani az alkalmazast. mast nem tudsz tenni, nagyon beta ez meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged