- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
King Unique
titán
válasz
ph2012 #32308 üzenetére
A pár jogos esetet leszámítva (pl. nem megfelelő leválasztás), ez egy, a Windows hülyeségeinek tárházából...csinálja pendrive / külső HDD esetén is. A vicc pedig az, hogy a vizsgálat és javítás végén sokszor nem is talál hibát...[LINK].
Amúgy nekem akkor is csinálta rendszeresen, ha a Windows VHD boot megoldással lett telepítve és utána normál telepítésű rendszerre csatlakoztattam az USB-s eszközt. -
törölt tag
válasz
ph2012 #32308 üzenetére
Nálam ez a jelenség akkor jelentkezett, amikor egy olyan USB aljzatba dugtam, ami egy kicsit már kikopott, és nem teljesen szorosan érintkezett a drive. Ilyenkor előfordult, hogy érzékelte, hogy benne van, de műveleteket nem tudott rajta végezni. Ilyenkor látszott ugyan a meghajtó, de nem mutatta, hogy mennyi foglalt és mennyi szabad a hely rajta, és a drive-on nem mutatott sem fájlt, sem pedig mappát.Ilyenkor leválasztottam, kihúztam, és egy határozottabb bedugással majdnem mindig jó lett. Persze előfordult, hogy többször is próbáltam, mire jó lett.
Én mindig leválasztom, mégis tapasztalom ezt néha. -
BullZeye
veterán
válasz
ph2012 #29228 üzenetére
Google nem barát? Mert nekem hirtelen 54,9k oldalt hozott be.
szerk.: Komolyan ez most bosszant a top 10 találatban legalább 6nál találtam megoldást, 3 percen belül, ennyire ne legyünk már lusták. A normális komoly kérdések az ilyen hülyeségek miatt elvesznek, mert jobban hozzáértő emberek nem olvassák a topicot a sok spam/off miatt, és aki tényleg szakmai segítségre vár, csak várhat, soha nem kapja meg ezek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged