- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sutee89
aktív tag
Ha már letöltötted a hivatalos oldalról, akkor jelentkeztél is. Egy Microsoft fiók kell hozzá, és a beleegyezésed, hogy részt kívánsz venni az Insider programban. Ha mégse akarsz, akkor jelentkezz be ide és az oldal alján kattints a "Leave Program" linkre.
-
osztszoroz
aktív tag
-
premete
veterán
Sok esetben windows 10 függő, mert rátelepít a rendszerre valami generic drivert, amit többé leszedni sem lehet, nem is működik, a windows pedig kiírja, hogy az eszköz tökéletesen működik. Nekem például a beépített wwannal csinálja ezt mindig, kvázi ha windows 10-et használok, akkor nincs netem. Wlan is bizonytalanul kapcsolódik mondjuk, de az legalább minden második újraindításkor megy.
-
moonguru
őstag
-
Yllgrim
őstag
Alapvetoen nem hiszem hogy nagy gondod kellene hogy legyen egy Windows 10-es 64 bit-es telepitessel.
A MS szerint benne vagy a specifikaciokban, a Processzorod is tudja a 64bit-es utasitas keszletet igy azzal nem lenne gond, hogy menne-e, a kerdes a hogyanon van.
Valoszinuleg be lehet allitani hogy menjen normalisan, lejjeb lehet venni a grafikus beallitasokat az asztalon, ha mar jo ideje fent van a 7-es akkor igy is ugyis lassan ujra fogod rakni, akkor meg felprobalhatod majd, veszteni nem vesztes semmit. Barmikor visszamehetsz 7-re es ha nem probalod meg, akkor sosem fogod megtudni, milyen lett volna, ha
(bar jo esellyel lassu lesz erzetre)
-
mefistofeles
veterán
Nézd, próbálkozni lehet de véleményem szerint nem érdemes.
A legjobb esetben nem tapasztalsz lassulást a gépeden, gyorsabb, stabilabb stb. biztos nem lesz. A 64 bites rendszerhez egész egyszerűen nem optimális a géped.
Jobb egy gyors, megbízható 32 bites rendszer mint egy "éppenhogy" 64 bites.......
A proci tudja a 64 bitet de igazából 4 Gb memó alatt senki sem ajánlja és értelme sincs.
Nem vagyok guru de úgyhiszem, a gépednek egy jól összerakott 32 bites win 7 az optimális. -
miresz
veterán
Én mindig ezzel csinálom az USB-s telepítőket. Windows 7 USB-DVD Download Tool Windows 10 is szépen működik rajt.
-
DS39
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest